Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Telepítettem rokonnak laposra Linux Mint 10-est, hagy szokja, az albijában sikerült is belőnie a digi-netet, eddig OK, reménykedtem benne, hogy hozzászokik, erre jön hétvégén, hogy valaki távolról (mert egyedül van az albiban) átrendezte a desktopot, és a képernyőméretet is levette
Megnéztem, gufw szerint ufw bekapcsolva, szal nem értem.Mivel eddig én ilyennel még nem találkoztam, kérnék ötleteket, hol nézzek szét, hogy egy esetleges betörés (?) nyomait felfedezhessem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnéztem, gufw szerint ufw bekapcsolva, szal nem értem.