Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
ad1: ok bocs komám, ezentúl nemfogok olyan dolgokról dumálni, amit mindenki használ, mer nem sok milliomos rohangál körülöttünk, hogy minden vackot megvegyen eredetiben, riszpekt neked, ha te kivételt képezel
bocsánatot kérek a főmuftiktól, hogy le mertem írni a fenti szavakat!
crackelni, daemonozni bűn, vegyetek csak meg mindent, azokat a programokat is, amik már nincsenek forgalomban, ha nem tudjátok, kérdezzetek, vannak itt nagyon profi emberek
ad2: van ismerősöm akinek megy linux alatt is wines program, lehet hogy varázsló
ad3: amit mutattál linket, nagyon köszönöm, de egy 8 éves gyerek negyed órájába tellne kiismerni annyira ezt az OS-t, mint ami oda van írva, ha lehet ne nézz sült baromnak kérleksegítséget kértem, nem kukacoskodát, de úgy látom hogy veled nem lehet bírni, úgyhogy ne válaszolj, ha nem segíteni akarsz, vagy moderáltass ki engem, köpök rá
az ilyen emberek miatt nem szoktam fórumozni

Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DUNE médialejátszók topicja
- Foxpost
- Pánik a memóriapiacon
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Viccrovat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest