Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ismét életre akartam kelteni a 3D-t, eddig nem sok sikerrel. bekerült a gépbe egy radeon rx1050, amire az lspci ezt mobdja:
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV370 [Sapphire X550 Silent]
01:00.1 Display controller: ATI Technologies Inc RV370 secondary [Sapphire X550 Silent]feltettem az fglrx csomagot, le is fordult, de:
root@lizard:/etc/X11# modprobe fglrx
FATAL: Error inserting fglrx (/lib/modules/2.6.32-25-generic-pae/updates/dkms/fglrx.ko): No such deviceaz amdcccle azt mondja, hogy nincs eszköz.
hogyan lehetne mégis életre kelteni? olyan régi lenne, hogy már nem támogatott? még most kezdem keresni a megoldást, csak összefoglaltam, hátha más már találkozott vele.
mod: az AMD oldaláról letöltött driver se települ:
Error: ./default_policy.sh does not support version
default:v2:i686:lib::none:2.6.32-25-generic-pae; make sure that the version is being
correctly set by --iscurrentdistro
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest