Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
quby
őstag
Hi All!
Adott egy szerver aminek a rendszerlemeze egy pendrive. Eleinte ext2-vel használtam, de az nem tul jól kezelte a szabálytalan leállitásokat
és már amugyis elavult, ugyhogy váltottam ext4-re, a naplózás mérséklésével Kendek kolléga tanácsára, és instrukcióival Aztán jött Ez a hiba Amire azt gondoltam, hogy a pendrive végefelé jár, bár nem olyan öreg....Sebaj uj pen, de rögtön a második nap hogy arról megy a rendszer újra előjön a hiba. most átlagban két naponta leáll emiatt szerver. Ma reggel is ezzel fogadott Szerintem nem a pen hibája mert amit kivettem/leváltottam az más körülmények közt rendesen teszi a dolgát. Amiröl most megy az zsír új.
Szerintetek mi a megoldás??? Nem igazán van kedvem ujrarakni az egészet....
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Byintek Love U14 Projektor
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és már amugyis elavult, ugyhogy váltottam ext4-re, a naplózás mérséklésével Kendek kolléga