Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BaziJoe00
tag
Tiszteletem!
Grub problémával fordulnék hozzátok!
sok fórumot átolvastam többek közöt az ubutu.hu-is és a problémám a következő!
Van két vinyóm az egyiken win7 van a másikon pedig ubuntu 9.10. Az ubuntut később telepítettem fel és közben lehuztam a win7-es vinyót.A probléma az hogy nincs boot választó menüm, alapból a linux indul el, a gondok ott kezdődnek hogy se a qgrubeditor nem müködik(hibát ír ki) és a grub.cfg sem tudom változtatni mert nem kér jelszót és így nem engedi elmenteni a változtatásokat.Illetve amikor lekérném terminálból a grub adatait akkor azt írja ki hogy nincs feltelepítve, pedig már 2-szer is feltettem.Tehát kellene nekem egy boot választó menü amiből ki tudom választani hogy a win7 vagy az ubuntu induljon el, alapesetben ha nem választanék akkor jó lenne ha a win7 indulna. a válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest