Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Komolyan? Szerintem nem.
Csak nem alapban kell indítani az installert, hanem valami ilyesmi:sudo ./ati-driver-installer-verzió.run --buildpkg Ubuntu/lucid
Ez létrehoz minden szükséges deb csomagot, majd
sudo dpkg -i ./fglrx*.deb
Legalábbis így nekem nem kellett újratelepíteni a modult a legutóbbi frissítésnél sem.
(#30060) yanna: Dehogy fejből, de tudni kell használni a Googlet is, meg sok türelem kell (amúgy nekem is ati van, tényleg szar az fglrx, de használható). Aztán kialakulnak a dolgok, mert legtöbbször akaratlanul bukkansz rá a tutira.
Amúgy ezekre az oldalakra érdemes feliratkozni, mert innen friss és tuti infókat kapsz nagyon hamar, illetve támpontnak is jók későbbi keresésekhez: [link], [link].
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem alapban kell indítani az installert, hanem valami ilyesmi: