- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Szerintem nagyon jó. Az én 12.000 Ft-os Edimax routeremre kellett nagyon. A tesójához (gigabites LAN, csak ennyi a külömbség) jött több gyári firmware is, ehhez meg amióta megvettem (2009. legeleje) azóta egy sem. Egy héten egyszer indíthattam mindig újra, mert nem hozta be az oldalakat (torrent), most meg ezzel mehet akármennyit. A gyári firmware lehetőségei nemhogy szegényesebbek voltak, de pár napnyi használat után már lépkedni sem nagyon lehetett a menüben, annyira belassult, de a dd-wrt-vel gyors és funkció gazdag. Még a procihasználatot és a RAM kihasználtságát is frankón mutatja. Vissza nem tenném az eredeti firmware-t rá az biztos. Amúgy van benne magyar nyelv is, csak jobban szeretem az angolt, mert a szöveg nem lóg ki sehonnan sem így.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest