- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Aktív témák
-
válasz
ntomka #29126 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Az én 12.000 Ft-os Edimax routeremre kellett nagyon. A tesójához (gigabites LAN, csak ennyi a külömbség) jött több gyári firmware is, ehhez meg amióta megvettem (2009. legeleje) azóta egy sem. Egy héten egyszer indíthattam mindig újra, mert nem hozta be az oldalakat (torrent), most meg ezzel mehet akármennyit. A gyári firmware lehetőségei nemhogy szegényesebbek voltak, de pár napnyi használat után már lépkedni sem nagyon lehetett a menüben, annyira belassult, de a dd-wrt-vel gyors és funkció gazdag. Még a procihasználatot és a RAM kihasználtságát is frankón mutatja. Vissza nem tenném az eredeti firmware-t rá az biztos. Amúgy van benne magyar nyelv is, csak jobban szeretem az angolt, mert a szöveg nem lóg ki sehonnan sem így.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest