Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Szerintem nagyon jó. Az én 12.000 Ft-os Edimax routeremre kellett nagyon. A tesójához (gigabites LAN, csak ennyi a külömbség) jött több gyári firmware is, ehhez meg amióta megvettem (2009. legeleje) azóta egy sem. Egy héten egyszer indíthattam mindig újra, mert nem hozta be az oldalakat (torrent), most meg ezzel mehet akármennyit. A gyári firmware lehetőségei nemhogy szegényesebbek voltak, de pár napnyi használat után már lépkedni sem nagyon lehetett a menüben, annyira belassult, de a dd-wrt-vel gyors és funkció gazdag. Még a procihasználatot és a RAM kihasználtságát is frankón mutatja. Vissza nem tenném az eredeti firmware-t rá az biztos. Amúgy van benne magyar nyelv is, csak jobban szeretem az angolt, mert a szöveg nem lóg ki sehonnan sem így.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest