Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Természetesen az én tárolómban bízhattok, az én feladatom a rendszermentés és visszaállítás, nem az adatok törlése.

Egyébként nem PPA tárolóm van, hanem itthonról megy, sima FTP szerver lett átkeresztelve tárolónak. Lehet én vagyok a béna, de igencsak bonyolultnak találtam a PPA tárolóba történő feltöltést, legalábbis ilyen speciális cuccnál.Köszi a linket, kipróbáltam a dolgot és valóban tökéletesen működik a dolog. Egyetlen szépséghibája, hogy az ikonok nem jelennek meg, de végül is annyi baj legyen. Persze most már nagyon megszerettem a Krusadert is, nem szívesen válnék meg tőle.

(#27441) Sas madár: Total Commander Windowsban sincs alapból, csak telepíthető. Ahhoz hasonló fájlkezelő viszont van több is, én a Krusaderre esküszöm.
Habár akkor már egész jól használható a TC is, de 100%-osan nem funkcionál azért ugyanúgy még ezzel a kis kiegészítéssel sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest