Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Én meg ugye a tárlókat vetem fel és úgy frissítettem be. Azért naponta többször nem járnék szívesen utána, hogy véletlen írt-e valaki az aktuális frissítésről valami rosszat. Ha valami problémával találkoznék, hát visszaállok az előtte levő állapotra aztán kész. Kényelmesebb aztán körbenézni, hogy mi van, vagy csak várok pár órát és rápróbálkozok a frissítésre.
(#27398) Sas madár: ez nézőpont és hozzáállás kérdése. Én csak ne döntsem már el helyetted, hogy neked mi jó.

(#27399) M.W.H: a gép bekapcsolásánál tartsd nyomva a Shift billentyűt és előjön a GRUB menü. Ott pedig választ a Memtest 86+-t.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest