Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni...
Feltettem az Ubuntut (Karmic Koala 9.10), egyelőre a másik oprendszer "mellé", hogy szokjam egy kicsit, mielőtt úgy döntenék, hogy átállok, (vagy nem
).
Az "alapfunkciókkal" már nagyjából dűlőre jutottam, tehát tudok filmet nézni, zenét hallgatni, még a vodafone-os modemet is használja, és többé-kevésbé megtalálok mindent, amit szeretnék, eddig öröm, boldogság minden.
Amivel gondom van, az a meghajtók csatolása, két vinyó van a gépben, de úgy vettem észre, hogyha a home könyvtáron kivül bármit el akarok érni, jelszót kell megadni, hogy csatolja a meghajtót, és ezen felül néhány módositáshoz is jelszót kell adni, elég "kellemetlen", ráadásul bejelentkezéskor a beállitott asztali háttér sem jelenik meg, csak miután csatoltam a másik vinyót, ugyanis a kép eredetileg azon van.
Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e azt állitani, hogy bejelentkezés után már alapból csatolja a másik vinyót is, és ne kelljen jelszavazgatni kismillió helyen?
Segitségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- ASUS notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).