Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni...
Feltettem az Ubuntut (Karmic Koala 9.10), egyelőre a másik oprendszer "mellé", hogy szokjam egy kicsit, mielőtt úgy döntenék, hogy átállok, (vagy nem
).
Az "alapfunkciókkal" már nagyjából dűlőre jutottam, tehát tudok filmet nézni, zenét hallgatni, még a vodafone-os modemet is használja, és többé-kevésbé megtalálok mindent, amit szeretnék, eddig öröm, boldogság minden.
Amivel gondom van, az a meghajtók csatolása, két vinyó van a gépben, de úgy vettem észre, hogyha a home könyvtáron kivül bármit el akarok érni, jelszót kell megadni, hogy csatolja a meghajtót, és ezen felül néhány módositáshoz is jelszót kell adni, elég "kellemetlen", ráadásul bejelentkezéskor a beállitott asztali háttér sem jelenik meg, csak miután csatoltam a másik vinyót, ugyanis a kép eredetileg azon van.
Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e azt állitani, hogy bejelentkezés után már alapból csatolja a másik vinyót is, és ne kelljen jelszavazgatni kismillió helyen?
Segitségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).