- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Okés, köszi, most el is távolítottam az abban az ablakban megjelenő "zárt" drivert, ezzel deaktiváltam. Mondjuk az ott szereplő szöveg kicsit félreérthető: "Ez az eszközmeghajtó szükséges egyes ATI kártyák 3D képességeinek teljes kihasználásához, valamint az újabb kártyák 2D gyorsításához."
Ehhez mondjuk odaírhatták volna, hogy amennyiben hivatalos drivert telepítek, akkor ne foglalkozzak ezzel...
Ja, egyébként itt nem kéne több eszköznek is megjelenni?
Ezt az akadós dolgot meg nem elsősorban filmre értem, hanem úgy általában bármilyen ablak full screenre rakásánál (pl. dupla katt az ablak legtetején, vagy a kis ikonra való kattintás a jobb fölső sarokban) egy másodpercig (na jó, lehet, hogy kevesebb, de feltűnő) várakozik, gondolkozik. Annyira azért nem elviselhetetlen, de elég szembeötlő, hogy amikor nincsenek vizuális effektek, akkor egyáltalán nem várakozik, hanem rögtön reagál, viszont vizuális effektek engedélyezésekor felmerül ez a probléma. Pedig konfig elbírná - ez valami hibának tűnik, még WUBI-nál tapasztaltam ezt, de akkor betudtam annak, hogy esetleg csak ez a WUBI-s telepítés az oka. GNOME-os.
Aktív témák
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest