Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
A compizról van valami részletesebb leíás magyarul? Amit láttam itt prohardveren, az úgy láttam egy későbbi verzióhoz való és egy két effektről nincsen benne leírás. Fő problémám az, hogy akárhol bekapcsolom az átlátszóságot, amint elviszem a kurzort az aktuális ablakról egy másik felé, szinte teljesen átlátszó lesz. Illetve ablak megnyitásánál/zárás, stb. nem tudok effekteket beállítani, mert csak akkor működik ha benyomom, hogy véletlenszerű legyen, viszont akkor mindegy miket pipálok be, mindegyik aktív

Amiket eddig be tudtam állítani azt az egyszerűsíett compiz beállításain keresztül tudtam elérni, de az nem az igazi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest