- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Alukard
üzenetére
- köszi.
Bár lxde alatt nincs Nautilus, de szerencsére PCMan file kezeloben is mukodik a ctrl+H
Jól jott ez az info is . 
- LXDE-t használok. Felmerul bennem (laikusként), hogy egy rendszert jobban terhelő KDE -re, vagy pl. GNOME -ra irt alkalmazást ha lxde-ra teszek, akkor esetleg erősen terhelni fogja a rendszert ; jol sejtem, vagy ez nem jellemzo?
- Hogyan lehet terminálban rákeresni telepithető alkalmazásokra, pl. kulcsszóval? (Arra gondolok, pl. synaptic-ban a kereső rubrikában tudok kulcsszóval keresni; terminálban milyen paranccsal lehet? Kb 1-2 hete irta itt valaki, de a hsz-tengerben azt visszakeresni ... korulményes lenne; ráadásul nem is értettem akkor még )
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lxde alatt nincs Nautilus, de szerencsére PCMan file kezeloben is mukodik a ctrl+H