Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Remélem azt is láttad, amit a zárójelbe írtam, és nem csak kiemelsz kényed-kedved szerint a szövegből bizonyos idézeteket: "(ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes)". Azért is tettem hozzá ezt, mert eddig sokan azt állították nekem is, hogy attól önmagában nem lesz gyorsabb, bár én ezzel nem értettem egyet, és itt nem is akartam erről vitát nyitni.

De ha már belementünk a dologba: erre a 200X-os renderelés dologra van valami tényszerű bizonyítékod? Mert úgy sajnos nem tudok elfogadni dolgokat, hogy valaki egyszer csak látszólag légből kapottan előrukkol egy ilyen állítással. Ha be tudod bizonyítani az állításodat, akkor le a kalappal.
És amúgy Te szándékosan provokálod az embereket?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi