Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Remélem azt is láttad, amit a zárójelbe írtam, és nem csak kiemelsz kényed-kedved szerint a szövegből bizonyos idézeteket: "(ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes)". Azért is tettem hozzá ezt, mert eddig sokan azt állították nekem is, hogy attól önmagában nem lesz gyorsabb, bár én ezzel nem értettem egyet, és itt nem is akartam erről vitát nyitni.

De ha már belementünk a dologba: erre a 200X-os renderelés dologra van valami tényszerű bizonyítékod? Mert úgy sajnos nem tudok elfogadni dolgokat, hogy valaki egyszer csak látszólag légből kapottan előrukkol egy ilyen állítással. Ha be tudod bizonyítani az állításodat, akkor le a kalappal.
És amúgy Te szándékosan provokálod az embereket?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest