Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lenne egy gyors kérdésem. Nem használok NVIDIA kártyát, ezért nem tudom, de gyanús a dolog a méretéből adódóan.
Szal ha letöltöm az NVIDIA honlapjáról a XYZ.run fájlt, ami a driver telepítő akarna lenni és csak futtatni kell, olyan 22 MB, na akkor ha ezt megcsinálom, felrakom, akkor már kész is vagyok? Mármint ha ezt felraktam, akkor már megy rendben, lesz 3D, és lesz beállításához is valami alkalmazás?
Vagy érdemesebb az "nvidia-current" csomagot felrakni a tárolóból a függőségeivel, ami csak egy, az "nvidia-settings" akarna lenni?
Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Hobby rádiós topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest