- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Aktív témák
-
harry
veterán
Eddig kétszer is jelentkezett hanggal kapcsolatban problémám:
Néztünk egy sorozatot (totem), végén alt+f4 bezártam, kitömörítettem a következő részt, elindítottam, és annak nem volt hangja. Sem amarok, sem más lejátszónak / médiának. Hangerőszabályzók és az alsamixer is írt hangerőt, nem volt némítva semmi. És persze a két film között nem is nyúltam semmihez. Nem értem mivel lehetett gond.
Aztán egyszer csak jó lett.
Másodszor szintén ugyanazon sorozat következő része után jött elő a gond (pedig előtt hallgattam zenét, vlc-vel megnéztünk egy másik filmet), és ismét elment a hang. alsa itt sem mutatott semmi különöset, egy restart után sem. Másnap néztem rá megint talán, akkor láttam, hogy a PCM (?) teljesen le volt véve, így visszaállítottam és elmentettem.Nem értem, miért ment le minimumra, majd restart után ezt miért nem láttam? Vagy mivel lehetett gond? Win alatt volt hang.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OpenWRT topic
- Micro Four Thirds
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest