Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
harry
veterán
Eddig kétszer is jelentkezett hanggal kapcsolatban problémám:
Néztünk egy sorozatot (totem), végén alt+f4 bezártam, kitömörítettem a következő részt, elindítottam, és annak nem volt hangja. Sem amarok, sem más lejátszónak / médiának. Hangerőszabályzók és az alsamixer is írt hangerőt, nem volt némítva semmi. És persze a két film között nem is nyúltam semmihez. Nem értem mivel lehetett gond.
Aztán egyszer csak jó lett.
Másodszor szintén ugyanazon sorozat következő része után jött elő a gond (pedig előtt hallgattam zenét, vlc-vel megnéztünk egy másik filmet), és ismét elment a hang. alsa itt sem mutatott semmi különöset, egy restart után sem. Másnap néztem rá megint talán, akkor láttam, hogy a PCM (?) teljesen le volt véve, így visszaállítottam és elmentettem.Nem értem, miért ment le minimumra, majd restart után ezt miért nem láttam? Vagy mivel lehetett gond? Win alatt volt hang.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Tekken 7 Playstation 4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest