Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
azt nem tudtam, hogy az xmms2 konzolos, viszont én nem láttam a sima xmms-t. Azt is hozzá kell tennem, hogy először a compiz-managert sem találtam meg, sőt másodszorra sem, csak amikor valamit fel akartam tenni és kiírta, hogy ez is megy hozzá. Érdekes, miután feltettem, azóta elindul

Mondjuk csinál furcsaságokat az ubuntu, feltettem az aMSN-t és egyik alkalomról a másikra leszedte a tiltásokat az emberekről.flash lejátszót 64 bitre hogy tudok feltenni? Találtam valami leírást neten, hogy töltsek le egy tar.gz-t az t leszedtem, de egyetlen file volt benne. Utána telepítettem valami nem adobe flash lejátszót és ment is a youtube, viszont a következő indításnál már nem játszotta le a videókat, csak fekete képernyő volt a helyén. Jobb gomb play-re sem indította el, és nem is irt ki semmi hibaüzenetet.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Sorozatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VGA kibeszélő offtopik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs