Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
- 

TrollBalint addikt azt nem tudtam, hogy az xmms2 konzolos, viszont én nem láttam a sima xmms-t. Azt is hozzá kell tennem, hogy először a compiz-managert sem találtam meg, sőt másodszorra sem, csak amikor valamit fel akartam tenni és kiírta, hogy ez is megy hozzá. Érdekes, miután feltettem, azóta elindul  
 Mondjuk csinál furcsaságokat az ubuntu, feltettem az aMSN-t és egyik alkalomról a másikra leszedte a tiltásokat az emberekről.flash lejátszót 64 bitre hogy tudok feltenni? Találtam valami leírást neten, hogy töltsek le egy tar.gz-t az t leszedtem, de egyetlen file volt benne. Utána telepítettem valami nem adobe flash lejátszót és ment is a youtube, viszont a következő indításnál már nem játszotta le a videókat, csak fekete képernyő volt a helyén. Jobb gomb play-re sem indította el, és nem is irt ki semmi hibaüzenetet. 
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest