Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
#40553216 #21065 üzenetére
Semmit sem értesz, tömény butaságot beszélsz. Még egyszer mondom, a virtualizácsiós szerverfelügyelet és az ubin a Virtualbox elvi működése két külön dolog. Tecnikailag semmi közük egymáshoz. Próbálj meg tájékozódni és ha megvan, ideje lenne megkövetned engem. De ne gondold, hogy engem ez érdekel. Neked volt renoméveszteség. Te harcolsz a fórumos tekintélyért. Én az ilyesmivel nem törődöm. Engem hidegen hagynak ezek a primitív érzelmi dolgok...
(#21067) ZCoyote: "Gondolom magát a virtualizációs megoldásokat üzleti környezetben nem kérdőjelezed meg."
Perszehogy nem! Értékes "elsődleges feledatmegoldás" (vagyis valódi munka) szempontjából a játék is mihaszna dolog. Profit-termelő képessége mégis kimagasló. Én a Virtualbox és társait szintén ebbe a kategóriába sorolom. És hidd el megtehetem. Elvégre én vagyok én. Nekem van saját és mindenki mástól független magánvéleményem. Ti meg mindig mások után mentek. Cikkeket idéztek, stb. Pedig ha valaki mindig más agyával gondolkodik, akkor a sajátját akár meg is sütheti...
Aktív témák
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jófogás tapasztalatok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest