Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Semmit sem értesz, tömény butaságot beszélsz. Még egyszer mondom, a virtualizácsiós szerverfelügyelet és az ubin a Virtualbox elvi működése két külön dolog. Tecnikailag semmi közük egymáshoz. Próbálj meg tájékozódni és ha megvan, ideje lenne megkövetned engem. De ne gondold, hogy engem ez érdekel. Neked volt renoméveszteség. Te harcolsz a fórumos tekintélyért. Én az ilyesmivel nem törődöm. Engem hidegen hagynak ezek a primitív érzelmi dolgok...
(#21067) ZCoyote: "Gondolom magát a virtualizációs megoldásokat üzleti környezetben nem kérdőjelezed meg."
Perszehogy nem! Értékes "elsődleges feledatmegoldás" (vagyis valódi munka) szempontjából a játék is mihaszna dolog. Profit-termelő képessége mégis kimagasló. Én a Virtualbox és társait szintén ebbe a kategóriába sorolom. És hidd el megtehetem. Elvégre én vagyok én. Nekem van saját és mindenki mástól független magánvéleményem. Ti meg mindig mások után mentek. Cikkeket idéztek, stb. Pedig ha valaki mindig más agyával gondolkodik, akkor a sajátját akár meg is sütheti...
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest