Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Semmit sem értesz, tömény butaságot beszélsz. Még egyszer mondom, a virtualizácsiós szerverfelügyelet és az ubin a Virtualbox elvi működése két külön dolog. Tecnikailag semmi közük egymáshoz. Próbálj meg tájékozódni és ha megvan, ideje lenne megkövetned engem. De ne gondold, hogy engem ez érdekel. Neked volt renoméveszteség. Te harcolsz a fórumos tekintélyért. Én az ilyesmivel nem törődöm. Engem hidegen hagynak ezek a primitív érzelmi dolgok...
(#21067) ZCoyote: "Gondolom magát a virtualizációs megoldásokat üzleti környezetben nem kérdőjelezed meg."
Perszehogy nem! Értékes "elsődleges feledatmegoldás" (vagyis valódi munka) szempontjából a játék is mihaszna dolog. Profit-termelő képessége mégis kimagasló. Én a Virtualbox és társait szintén ebbe a kategóriába sorolom. És hidd el megtehetem. Elvégre én vagyok én. Nekem van saját és mindenki mástól független magánvéleményem. Ti meg mindig mások után mentek. Cikkeket idéztek, stb. Pedig ha valaki mindig más agyával gondolkodik, akkor a sajátját akár meg is sütheti...
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Robotporszívók
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Bluetooth hangszórók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest