Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Van egy kis gond, srácok
... Feltelepítettem az Ubuntu 9.10-et pendrive-ról a gépre, minden ment flottul. Azonban újraindítás után egy fura boot menüt kaptam 5-6 választási lehetőséggel(egyáltalán nem olyan, mint az előző hsz-be linkelt WubiGuide által mutatott), a Linux csak parancssoros felülettel megy, GUI-t nem tudom előhozni. Win 7 szerencsére elindul, viszont alóla nem tudom kiszedni a Linux-ot, nem mutatja a Programok telepítése, törlése. Annyit látok, hogy az egyik partíciómból vágott le magának az Ubi. Mit tehetek ilyen esetben?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... Feltelepítettem az Ubuntu 9.10-et pendrive-ról a gépre, minden ment flottul. Azonban újraindítás után egy fura boot menüt kaptam 5-6 választási lehetőséggel(egyáltalán nem olyan, mint az előző hsz-be linkelt WubiGuide által mutatott), a Linux csak parancssoros felülettel megy, GUI-t nem tudom előhozni. Win 7 szerencsére elindul, viszont alóla nem tudom kiszedni a Linux-ot, nem mutatja a Programok telepítése, törlése. Annyit látok, hogy az egyik partíciómból vágott le magának az Ubi. Mit tehetek ilyen esetben?