Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ukraan
üzenetére
Szia,
én semmit nem értek (még) a linuxhoz, párszor próbáltam feltenni, de a grub-bal mindig megszívtam, de ez az ubuntu 9.10 elsőre megcsinálta magától úgy, hogy tökéletesen működött. Mondjuk én XP mellé tettem, de nem hiszem, hogy ez számít. Ha esetleg megvan már neki a partició és ugyanazon a vinyón van, amin az Win7 akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond. Ha másik vinyóra teszed, lehet a grub szerkesztgetned kell, legalábbis én mindig így jártam.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest