Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sikerült széttúrnom a sambát (nem látta a Windows-os gép az Ubuntura kötött nyomtatót, állítgattam a megosztást 1-2 howto szerint, de semmi hatás, ezért feltettem a samba4-et, hátha azzal megy (valamelyikben írták, hogy a 3.4 nem támogatja az NTVLM2-t, gondoltam a 4 már talán igen
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?