Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sikerült széttúrnom a sambát (nem látta a Windows-os gép az Ubuntura kötött nyomtatót, állítgattam a megosztást 1-2 howto szerint, de semmi hatás, ezért feltettem a samba4-et, hátha azzal megy (valamelyikben írták, hogy a 3.4 nem támogatja az NTVLM2-t, gondoltam a 4 már talán igen
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?
Aktív témák
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?