Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Butaságokat beszélsz már megbocsáss. Egyrészt ez egy 10 éves program, ami sohasem hagyott cserben. Másrészt ugyanezen a gépen sokszor használtam már. harmadrészt ezek a dolgok nekem is eszembejutottak és ki is próbáltam valamennyi ésszerű lehetőségemet. Csak fokozatosan ébredtem rá, hogy ne hardverhiba, nem elállítódás, nem szoftverhiba, hanem vírus. Így utólag leírva már könnyű. Ha megmondom a megoldást könnyű. De az, hogy itt hitetlenkedsz, neked is csak a hamis biztonságérzetedből származik szerintem. Nyugodj bele, meg tudják fertőzni a gépedet! Az, hogy Te ezt elhiszed vagy sem, hogy tudod vagy sem, nem érdekli őket.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest