Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Butaságokat beszélsz már megbocsáss. Egyrészt ez egy 10 éves program, ami sohasem hagyott cserben. Másrészt ugyanezen a gépen sokszor használtam már. harmadrészt ezek a dolgok nekem is eszembejutottak és ki is próbáltam valamennyi ésszerű lehetőségemet. Csak fokozatosan ébredtem rá, hogy ne hardverhiba, nem elállítódás, nem szoftverhiba, hanem vírus. Így utólag leírva már könnyű. Ha megmondom a megoldást könnyű. De az, hogy itt hitetlenkedsz, neked is csak a hamis biztonságérzetedből származik szerintem. Nyugodj bele, meg tudják fertőzni a gépedet! Az, hogy Te ezt elhiszed vagy sem, hogy tudod vagy sem, nem érdekli őket.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest