Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Butaságokat beszélsz már megbocsáss. Egyrészt ez egy 10 éves program, ami sohasem hagyott cserben. Másrészt ugyanezen a gépen sokszor használtam már. harmadrészt ezek a dolgok nekem is eszembejutottak és ki is próbáltam valamennyi ésszerű lehetőségemet. Csak fokozatosan ébredtem rá, hogy ne hardverhiba, nem elállítódás, nem szoftverhiba, hanem vírus. Így utólag leírva már könnyű. Ha megmondom a megoldást könnyű. De az, hogy itt hitetlenkedsz, neked is csak a hamis biztonságérzetedből származik szerintem. Nyugodj bele, meg tudják fertőzni a gépedet! Az, hogy Te ezt elhiszed vagy sem, hogy tudod vagy sem, nem érdekli őket.
Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Uplay
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest