Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
jodamester
tag
Sziasztok!
XBMC-vel kapcsolatban lenne nyűgöm. Sajnos, magyar topikokban nem tudtak (vagy akartak) válaszolni. Angolul meg éppenhogy értek..
XBMC Live 9.04 van telepítve egy 4gb pendrive-ra+Zotac Ion itx lap és ennyi. A média usb-s vinyón van. Amikor sleep-ból indul a rendszer megjelenik a képernyő közepén egy X jel, ami rettentő zavaró, bármit játszok le ott virít középen.
Annyit kinyomoztam, hogy a "HWCursor" bejegyzést kell "false" opcióba állítani az xorg.conf file-ban. Ez az xorg.conf file elvileg etc/x11 mappában van. Nos az én pendrive-omon ilyen mappa és file nincs. Felraktam az ubuntut a win xp-m mellé, hogy bekavarjak a cuccba, de úgy sem látom a file-t.
Van valamilyen parancs, amivel ezt ki tudom iktatni? xbmc hivatalos topikjaiban találtam bejegyzéseket erről a problémáról,de úgy látom, hogy a többség merevlemezre telepíti az xbmc live-ot és ott megvan a mappa/file.
Előre is köszi a segítséget, ha tudtok!
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit kinyomoztam, hogy a "HWCursor" bejegyzést kell "false" opcióba állítani az xorg.conf file-ban. Ez az xorg.conf file elvileg etc/x11 mappában van. Nos az én pendrive-omon ilyen mappa és file nincs. Felraktam az ubuntut a win xp-m mellé, hogy bekavarjak a cuccba, de úgy sem látom a file-t.