Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok!
Sokat nézelődtem új os ügyében egy régi notira, s olybá tűnik a Xubuntu minden téren megfelelne. A laptop egy IBM Thinkpad 570, 80GB hdd, 384 MB ram, 366MHz PII proci. Optikai nuku, csak floppy és hálókártya. USB-ről nem bootol. Eredetileg W98-al, most os nélkül. Asztalin virtualboxba telepítettem és jól használható rendszernek tűnik, reményeim szerint gyors is lesz ezen a gépen. Volt úgy egy évvel ezelőtt rajta egy Debian gnome-al, de sajnos még az mp3 lejátszás is akadozott, bár lehet, hogy valami rosszul volt beállítva rajta, nem foglalkoztam vele, mert volt egy újabb céges laptopom, amit használtam. Most előkotortam a kedvest a szekrényből és szeretném használatba venni újfent.
A kérdésem a következő: megoldható-e, hogy egy bootfloppyról indítva a hálóról töltögetve telepítsem a gépet, esetleg a lokális hálón valahogyan megoldható?Köszönet a válaszokért

Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- E-roller topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest