Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok!
Sokat nézelődtem új os ügyében egy régi notira, s olybá tűnik a Xubuntu minden téren megfelelne. A laptop egy IBM Thinkpad 570, 80GB hdd, 384 MB ram, 366MHz PII proci. Optikai nuku, csak floppy és hálókártya. USB-ről nem bootol. Eredetileg W98-al, most os nélkül. Asztalin virtualboxba telepítettem és jól használható rendszernek tűnik, reményeim szerint gyors is lesz ezen a gépen. Volt úgy egy évvel ezelőtt rajta egy Debian gnome-al, de sajnos még az mp3 lejátszás is akadozott, bár lehet, hogy valami rosszul volt beállítva rajta, nem foglalkoztam vele, mert volt egy újabb céges laptopom, amit használtam. Most előkotortam a kedvest a szekrényből és szeretném használatba venni újfent.
A kérdésem a következő: megoldható-e, hogy egy bootfloppyról indítva a hálóról töltögetve telepítsem a gépet, esetleg a lokális hálón valahogyan megoldható?Köszönet a válaszokért

Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest