Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok!
Sokat nézelődtem új os ügyében egy régi notira, s olybá tűnik a Xubuntu minden téren megfelelne. A laptop egy IBM Thinkpad 570, 80GB hdd, 384 MB ram, 366MHz PII proci. Optikai nuku, csak floppy és hálókártya. USB-ről nem bootol. Eredetileg W98-al, most os nélkül. Asztalin virtualboxba telepítettem és jól használható rendszernek tűnik, reményeim szerint gyors is lesz ezen a gépen. Volt úgy egy évvel ezelőtt rajta egy Debian gnome-al, de sajnos még az mp3 lejátszás is akadozott, bár lehet, hogy valami rosszul volt beállítva rajta, nem foglalkoztam vele, mert volt egy újabb céges laptopom, amit használtam. Most előkotortam a kedvest a szekrényből és szeretném használatba venni újfent.
A kérdésem a következő: megoldható-e, hogy egy bootfloppyról indítva a hálóról töltögetve telepítsem a gépet, esetleg a lokális hálón valahogyan megoldható?Köszönet a válaszokért

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest