Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sziasztok!
Még mindig kezdő vagyok,ha olyan kérdést tennék fel ami nagyon láma,akkor szóljatok,hogy keressem meg,de
felraktam a 9.10-et és annyi problémám van,hogy hiára raktam fel az nvidia driver nem látom sehol hogy felraktam volna.
Csak az nvidia x server jön elő,ami hibát ír ki és semmit nem tudok beállítani rajta,ami a megjelenítéshez köze lenne.De sajna a 9100m-el lesz a gond mert win 7 alatt sem ismeri fel a driver és nem egyedi probléma.Láma kérdés de restartnál miért vár 60s-et?
A grub menü betöltése meg miért néz ki,egy lassított felvételnek,mert vagy 3s mire megjelenik a menü,de azt is olyan hatással ami fentről lefelé rajzolja ki képet.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest