Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tetszett, amit láttam, csak 60hz-en vibrált a monitor valami 1180-as felbontáson. No gondoltam a netet beizzítjuk, hátha kívülről kell valami segítség. Ez sikerült is, tényleg nem volt nehéz. Aztán ujraindítottam a gépet, hátha az kell neki, hogy a hardvereket megtalálja és megadja nekik, ami jár, hogy rendesen működjön minden.
Ujraindult, Bekapcs, van net, aztán még mindig semmi. C2D5200, 2Gb-ram, audZS2, HD4850, 400gb sataHd. Bios deffault. Na hol van a radeon és a felbontás? Kerestem a beállításokat, a képernyőnél, semmi. A rendszer ellenőrzés-féle funkció kimutatta, hogy a vga driver kell. Mondom jóvan, akkor jöjjön fel egy ablak és had kattintsak rá a driver telepítése ikonra, vagy valami egyszerű, érthető eljárásra.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest