Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hali!
Az egyik haverom mondta hogy lehet wowozni ubuntu alatt. Több se kellett nekem felraktam:ez alapján, működik
tök jó, csak hang nincs
2dik link alapján megpróbáltam megjavítani hát nem sikerült. Nem tudom titeket mennyire érdekel az én problémám, nincs benne semmi "nagy" szakmai probléma, de ha tudnátok nekem segíteni megköszönném.
szerk.: második link: katt
Teljesen másik kérdés: tudtok c# fejlesztői progit ami megy ubuntu alatt? gondolok ilyen visualstudio08 szerűségre
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tök jó, csak hang nincs
2dik link alapján megpróbáltam megjavítani hát nem sikerült. Nem tudom titeket mennyire érdekel az én problémám, nincs benne semmi "nagy" szakmai probléma, de ha tudnátok nekem segíteni megköszönném.