Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dany27
őstag
hi
Régebben kértem tanácsot itt egy géppel kapcsolatban ami elég elavult már de meg kéne rá találni a legjobb megoldást hogy mi futna rajt a legjobban a sok közül.
A vas:
900mhz celeron
256 mb ram
20GB HDD
Ati 7200 64 MB RAMA vasra ránézve én szerintem mindenképp linux kellene rá de nem tudom hogy mennyire lenne gyorsabb ha csak egy ubuntu minimalt raknék fel a rendes ubuntu helyett....
Szerintetek??
Rtommal régen tárgyaltuk csak akkor nem voltam pontosan képben hogy mik a pontos paraméterei a vasnak...
Előre is köszi!
Illetve hogy ennek mennyire bonyolult a kezelése??
Mivel nem gyakorlott linuxosnak lesz hanem csak ilyen netezősgép egyik ismerősnél...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest