- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Voca
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Lineage II+Ubuntut szeretném összehozni de nem igazán sikerül. Leírást találtam párat de nem igazán tudom őket értelmezni..
pl.
"A Wine-on szinte semmit sem kell beállítani maximum az asztal emulálását, hogy ablak módban fusson a játék. (Tesztek előtt érdemes így futtatni, mivel ha kifagy vagy annyira vánszorog akkoregyből kilépünk a játékablakból az egérrel és már be is zárhatjuk). A beállítás egy kicsit másképpen zajlik mint eddig. Nem a wine-on kell állítani hanem magán a játékon. A játék system könyvtárában kell lennie egy l2.ini fájlnak. Nah ezt fogjuk szerkeszteni.
Először is be kell szereznünk egy l2encdec nevű programot, hogy ezt a fájlt visszafordíthassuk (egyébként nem lenne szerkeszthető).
Ha megvan a programunk akkor konzolban az alábbi parancsot kell kiadni:
Ha eredeti szerveren játszol: wine l2encdec.exe -l l2.ini Ha patchelt szerveren (l2j alapú ”tört” szerver) wine l2encdec.exe -s l2.ini
Egy dec-l2.ini fájlnak kellett létrejönnie. Na akkor ezzel meg is volnánk. Most nyissuk meg valamilyen fájl szerkesztő programmal (pl: gedit) és keressük meg az alábbi két sort:
UseHardwareTL=true
UseHardwareVS=true
és ezek értékét tegyük false-ra és mentsük le a fájlt.
Menjünk vissza a konzolba és fordítsuk vissza. (korábbi l2.ini-t az l2encdec könyvtárából távolítsuk el)
Wine l2encdec.exxe -h 413 dec-l2.ini l2.ini
Másoljuk vissza a játék system könyvtárába, írjuk felül és mehet a játék."Készítette: Jancsula Bálint (Guardian)
"Ha megvan a programunk akkor..." Innentől jön a homályos rész. Tudna valaki segíteni szájbarágósan egy kezdőnek?
Próbálok kitartani az Ubuntu mellet nem akarok újra áttérnia sötét oldalra.

Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Nintendo Switch 2
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs