Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Voca
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Lineage II+Ubuntut szeretném összehozni de nem igazán sikerül. Leírást találtam párat de nem igazán tudom őket értelmezni..
pl.
"A Wine-on szinte semmit sem kell beállítani maximum az asztal emulálását, hogy ablak módban fusson a játék. (Tesztek előtt érdemes így futtatni, mivel ha kifagy vagy annyira vánszorog akkoregyből kilépünk a játékablakból az egérrel és már be is zárhatjuk). A beállítás egy kicsit másképpen zajlik mint eddig. Nem a wine-on kell állítani hanem magán a játékon. A játék system könyvtárában kell lennie egy l2.ini fájlnak. Nah ezt fogjuk szerkeszteni.
Először is be kell szereznünk egy l2encdec nevű programot, hogy ezt a fájlt visszafordíthassuk (egyébként nem lenne szerkeszthető).
Ha megvan a programunk akkor konzolban az alábbi parancsot kell kiadni:
Ha eredeti szerveren játszol: wine l2encdec.exe -l l2.ini Ha patchelt szerveren (l2j alapú ”tört” szerver) wine l2encdec.exe -s l2.ini
Egy dec-l2.ini fájlnak kellett létrejönnie. Na akkor ezzel meg is volnánk. Most nyissuk meg valamilyen fájl szerkesztő programmal (pl: gedit) és keressük meg az alábbi két sort:
UseHardwareTL=true
UseHardwareVS=true
és ezek értékét tegyük false-ra és mentsük le a fájlt.
Menjünk vissza a konzolba és fordítsuk vissza. (korábbi l2.ini-t az l2encdec könyvtárából távolítsuk el)
Wine l2encdec.exxe -h 413 dec-l2.ini l2.ini
Másoljuk vissza a játék system könyvtárába, írjuk felül és mehet a játék."Készítette: Jancsula Bálint (Guardian)
"Ha megvan a programunk akkor..." Innentől jön a homályos rész. Tudna valaki segíteni szájbarágósan egy kezdőnek?
Próbálok kitartani az Ubuntu mellet nem akarok újra áttérnia sötét oldalra.

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest