- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
petya80
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Tisztánlátás végett:
Az én gépem routeren keresztül kapja a netet és remekül működik és semmit nem kellett állítani egyből megy a net.
Ez egy másik gép amiről most szó van egy olyan ismerőstől akinek ADSL net-je van.
Ezzel vannak a gondok.Ezt a gépet hoztam el magamhoz és dugtam rá a routeres netkapcsolatomat és a 8.04-es Live CD-k egyikével se volt automatikusan net. De miután beraktam egy Xubuntu 8.10 vagy 9.04 vagy a MInt 7 Live-ot egyből volt net ezen a gépen is. Ezután telepítettem rá a Mint 7-et és raktam fel rá pár alap dolgot és vittem vissza tegnap az ADSL-netes ismerőshöz.
Ahol első belépésre pppoeconf-ra nem jött fel az '"egy másik pppoe folymat is fut ami lefoglalja a modemet" hiba hanem simán bevette a nevet jelszót de ennek ellenére nem volt net.
Jött az újraindítás grafikus net állítás (fentebb írtam róla bővebben) újra pppoeconf az említett hibaüzenettel. Utána Win indítás simán csatlakozik
Nem lehetséges, hogy a TV-Tuner kártya kavarhat be ugyanis ha jól tudom van benn.
Egyébként itt az lspci kimenete :
02:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller (rev ff)Köszi
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs