- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
lapa
veterán
hát nem is tudom. az a baj, hogy ez egy htpc-ként használt cucc, emlékeim szerint heteket közdöttem anno, mire a dvb-s meg a vidik meg hangok működni kezdtek. most is csak azért mertem hozzányúlni, mert nagyon kéne a Sketchup és mert elhomályosult már az orbitális szívások emléke.
tekintsd ezt egy produktív szervernek, úgy gondolom a legbiztosabb megoldás egy régebbi verzió visszaállítása lenne. csak azt nem tudom mit és hogyan nyomjak vissza a backup tgz-ből. meg vagyok győződve róla, hogy a hibakeresés előbb-utóbb zsákutcába torkollana. futnia kéne a tévének még ma, holnap reggel meg dolgoznom kellene a gépen, igen kényelmetlen notival hekkelni.
a modeline-k már felül lettek írva az eredeti /etc/X11 visszatöltésekor ha jól értem ez az xorg.conf file. ez még mindig nem elég, odáig jut el, hogy szürke képernyő fekete kereszttel. utána ctrl - alt - bksp mert semmise lesz belőle.
korábban olyan volt, hogy boot és a grafikus felület elhullása után ctrl - alt - F n billre semmitse kaptam, még a monitort se kapcsolta be. gondolom mert akkor nem volt benne egy fia fewlbontás sem. most viszont igen, csak még mindig nem megy vmiért...
ja, ati 3450 hd vagy mi.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 16GB I 128SSD I 14" HD+ I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs