Hirdetés
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
lapa
veterán
hát nem is tudom. az a baj, hogy ez egy htpc-ként használt cucc, emlékeim szerint heteket közdöttem anno, mire a dvb-s meg a vidik meg hangok működni kezdtek. most is csak azért mertem hozzányúlni, mert nagyon kéne a Sketchup és mert elhomályosult már az orbitális szívások emléke.
tekintsd ezt egy produktív szervernek, úgy gondolom a legbiztosabb megoldás egy régebbi verzió visszaállítása lenne. csak azt nem tudom mit és hogyan nyomjak vissza a backup tgz-ből. meg vagyok győződve róla, hogy a hibakeresés előbb-utóbb zsákutcába torkollana. futnia kéne a tévének még ma, holnap reggel meg dolgoznom kellene a gépen, igen kényelmetlen notival hekkelni.
a modeline-k már felül lettek írva az eredeti /etc/X11 visszatöltésekor ha jól értem ez az xorg.conf file. ez még mindig nem elég, odáig jut el, hogy szürke képernyő fekete kereszttel. utána ctrl - alt - bksp mert semmise lesz belőle.
korábban olyan volt, hogy boot és a grafikus felület elhullása után ctrl - alt - F n billre semmitse kaptam, még a monitort se kapcsolta be. gondolom mert akkor nem volt benne egy fia fewlbontás sem. most viszont igen, csak még mindig nem megy vmiért...
ja, ati 3450 hd vagy mi.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest