- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomargus
csendes tag
Sziasztok. Mint oly sokan, én is szeretnék segítséget kérni a szakértőktől
Őszintén megvallom, elolvastam pár oldalig visszamenőleg a hozzászólásokat, de olyan kifejezésekkel találkoztam, amiről fogalmam sincs hogy micsoda:S Mint oly sokan én is a gépem teljesítményét szeretném egy kicsit megnövelni. Szeretnék megkérni valakit/ valakiket hogy... lehetőleg kerülve a szakzsargonokat, nem magyarázná el nekem, hogy egy viszonylag tartós, kevéssé káros mértékig hogyan tudnám felvinni a processzor és esetleg a RAM ok teljesítményét?
A gépről:
A gép adatai cpu-z elA processzor hűtője egy CoolerMaster HyperTX 2 az áramellátásról pedig egy 450 W os FSP Saga tipusú tápegység gondoskodik.
Új alkatrészek nem tudok venni, tehát a "kár hogy X van benne és nem Y mert akkor..." tipusú hozzászólásokat inkább hagyjuk.
Kérem aki szeretne és tud is segíteni, írjon bátran akár privát üzenetet akár választ a postomraElőre is köszönöm a jó szándékot!
Sziasztok -
hcmf.wice
csendes tag
resetelni kell a bios-t.
fontos: elobb teljesen aramtalanitsd a gepet.http://www.wikihow.com/Reset-Your-BIOS
(bocs, latom, kozben kaptal egy masik valaszt bioson beluli defaultba allitasrol. a reset termeszetesen csak akkor kell, ha a biosod sem akar elindulni.)
-
Carpio
tag
Szoftveresen nem lehet FSB-t emelni?
-
Carpio
tag
válasz
kételkedem #5591 üzenetére
Mint kiderült ez a lap nem támogatja a tuningot. A BIOS frissítések leírásában sem látom, hogy bármelyik verzió támogatná a Softmenü-t, bár lehet hogy tévedek.
-
Carpio
tag
válasz
kételkedem #5587 üzenetére
Honnan lehet leszedni ezt az Orthos-t?
-
Carpio
tag
Köszönöm srácok, viszont nem találom a BIOS-ban hol kell beállítani az FSB 333-ra?!
A CPU settings-nel van egy un. CPU TM function, ahol elvileg lehetne az FSB-t 800-ra, vagy 533-ra állítani, de ezt sem tudom engedélyezni sehogysem.
Pls, help me!! -
kételkedem
addikt
Szia!
A procidat és a memóriát is lehet húzni. A hűtő biztosan el fog boldogulni vele.
A procinál a 8 as szorzót hagyd meg az FSB-t 333 ra próbáld állítani, ami 2 szorzóval 666MHz -et jelent a RAMoknak. Így 2664 MHz -en fog menni a proci.
Itt a fórumon találsz 8*400 as beállítást is, de ehez szerencse is kell.
Ehez a procidnak is feszt kell emelned. A fesz emelést csak nagyon óvatosan!A rendszeredet alkotó egységek határozzák meg, hogy mit lehet belőle kihozni. Ezt mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia.
Ha mindennel megvagy teszteld a stabilitást Prime95, Orthos programokkal. -
Pörp
senior tag
Szerintem VGA-t kellene lecserélned, az a leggyengébb láncszem. Nem ártana egy 800-as RAM se a tuninghoz. Az hűtő elég jó, a proc akár 3Ghz-en is járatható, de szerintem:
E2140 8*340=2720MHz
Kingstone: 2*340=680MhzEgyszerű FSB emelés, ha szükésges emelni kell a CPU magfeszültségén nagyon óvatosan kis lépésekben. Nem tudom milyen ram szorzók vannak az IL9 Pro BIOS-ában, de ha be lehet lőni a RAM-ot 670 környékére, lehet próbálkozni nagyon CPU órajellel is.
-
KMT
addikt
Ramokat sem osztottad vissza? Vagy kis plusz fesz? Elkélhet nekik.
Még egy picit emelhetsz a cpu feszen is. Bios 1,4 V mehet neki, bár hosszú távra inkább kevesebb.(#5583) Carpio:
Megpróbálhatsz egy ilyet:
fsb: 333
cpu szorzó: 8
ram szorzó: 1:1, azaz pont 667-en menjen
ehhez mondjuk 1,3 V fesz a procinak biosból, amit tesztelgetve szerintem le lehet csökkenteni 1,2 V-ra is, ha szerencsés procid van
pci-e: 100 Mhz of kórszMondjuk így vga-limited lesz, ha játszol, azt érdemes cserélni.
-
Ruckus
tag
válasz
szilva01 #5581 üzenetére
Hali! Próbáltam 8x450-en, de nem bootol be a vista. 1,325V a CPU fesz és 1,4 a NB
a pci e 100-ra van állítva, máshoz nem nyúltam. Nem tudom min kellene állítani, hogy úgy is menjen (8-8-8-15 ram beállítással)Próbáltam 8x500-on is, de úgy már a rendszer tesztelésnél kifagyott a fekete képernyő.Kiírta a 4001 MHz-et és csett.
Várom a tanácsokat.
-
Carpio
tag
Sziasztok
A következő konfig melyik tagját kell húznom (és hogyan) a legjobb eredmény eléréséhez.
Jelen pillanatban minden alapbeállításon van.DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)
Arctic Cooling Freezer 7 pro
Abit IL9 Pro
Kingston 2048Mb 667Mhz Value Kit CL5
Galaxy 7300 GT 256MB DDR3 HD ZalmanEsetleg mely tagját kell cserélnem és mire /de ez csak egy-két év múlva elképzelhető, szóval inkább most tuning/
Köszönöm
-
slynme
csendes tag
sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül hogy mit jelentenek pontosan az alábbiak a biosban?
CPU - NB Link Speed (Lehetőségek: Auto, 200, 400, 600, 800, 1000 MHz)
CPU - NB Link Speed Width (Lehetőségek: Auto, 8 bit, 16 bit)Feltételezem a proci és az északi híd közötti sávszélességgel vannak összefüggésben (már amennyiben angol tudásom nem hagyott cserben), és most mindkettő Auto-n van.
Ja és a másik dolog: a proci feszültségét maximum 1,35 V-ra lehet állítani
(most ezt is auto-n hagytam, és 1,312 és 1,320 V között változik)
Ha megemelem 1.35-re azzal csinálhatok benne kárt? -
Ruckus
tag
adatok:
bus speed:400 MHz,
Core voltage:1,296 V
Multiplier:9
DRAM: 400 MHz
FSBRAM : 1:1
Memória időzítés: 5-5-5-18
Memória Fesz: 1,8 V
Az olvasataim alapján ez csak egy alap tuning, de szeretném megtalálni a határokat, ehhez kellen a segítség.THX
-
Ruckus
tag
válasz
Karesz87 #5567 üzenetére
Hali!
Jelenleg 3.6 GHz-en fut a proci (e8400), fsb-t emeltem 400-ra, 9-es szorzóval, adtam egy kis feszt a cpu nak és a ramoknak. Futtattam intel burn test nevű progit, semmi gond nem volt vele, estig ment a gép, igaz csak alapjáraton(letöltések) nem volt fagyás. A pontos értékeket majd leírom, ha rebootolok egyet.Utána újra várom a segítséget, hogyan tovább a stabilitás talaján.
Előre is köszi mindenkinek.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
TazLeacher #5577 üzenetére
Én Gigabyte lapban találkoztam ilyennel.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem ismerem az Asrock lapok BIOS-át, de simán lehet, hogy SEHOL. Nekem volt olyan 'ócsó Abit lapom, amibe semmit nem lehett álíltani, még memszorzót se, nemhogy FSB-t, meg feszeket. Ennyi...
-
Sky85
tag
Hi Srácok!
Az istenért nem találom, hogy hol tudnék feszt adni a CPU-nak!
Pls help me!
Asrock alaplapom van! -
slynme
csendes tag
válasz
misirulez #5572 üzenetére
Szia!
Nem is számítok természetesen! A célom úgy kb. 2,5 GHz. Most sikerült 2,27-re emelnem (FSB 200-ról 240-re fokozatosan, szorzó 9.5 - ez a max - és alapfeszen hagytam), futtattam az Orthost 10 percig (nem írt hibát). Proci: 32 fok, chipset 49 fok. Ezek a hőmérsékletek magasak?
Illetve ha 2,5 GHz szeretnék, akkor hogyan tovább?
-
misirulez
senior tag
Szia!
Senki nem tudja megmondani, de ne számíts túl sokra.Ph!-soknak sikerült elég keményen meghúzni.
Üdv
Misi -
slynme
csendes tag
Sziasztok!
Konfig:
AMD Athlon64 X2 3600+ (alap: 1900 MHz), AsRock AM2NF6G-VSTA, 2 GB Kingmax + 2x512 MB Geil Ultra (mindegyik 800 MHz), Samsung SATA2 320 GB, Samsung SATA DVD-író (vga: most az integrált Geforce 6100-at használom)Kérdésem: mekkora órajelet lehet kicsikarni ebből a - ma már belépőszintűnek számító - prociból?
-
Karesz87
csendes tag
hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kezdő tuningos vagyok, e4500 proci és gigabyte p35 ds3 alaplapom van. Fesz emelés nélkül szeretném egy picit felhúzni, de az fsb minimális emelése után is újraindul és visszaállítja az alap 200ra.
Köszi
Karesz -
misirulez
senior tag
Szia!
Szerintem kezd az első hsz.-el.
Nekem kb. 20-adik olvasásra kezdett picit kitisztulni az ott leírtak, majd mikor gyakorlatban elég bátortalanul de belekezdtem, akkor a konkrét problémáknál kérdeztem, és akkor segítőkész emberkék válaszoltak.
Javaslom te is cselekedj így.Üdv
Misi -
Ruckus
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet kicsikarni a configomból és hogyan álljak neki.
Kicsit előbbre olvastam a fórumban, de sokféle írást találtam, különböző véleményekkel.ASUS P5KC lap, C2D E8400 proci, 2x1 GB Kingmax ram 800 MHz, 550W-os Stability Power táp, Gigabyte 8600 GT 256MB DDR3 v.kari, Cooler Master Hyper TX2 procihűtő.
Várom a segítőkész emberkéket, akik tudnának konkrét segítséget adni a tuninghoz és nálam több tapasztalattal bírnak.
THX
-
lipi67
nagyúr
OkOk!Benéztem!
Nézd el,nem ismerhetek minden angyalt,én a pokolra jutok!
KMT: Ezt nem értem ám!800-as ramok 400FSB mellett szinkronban 800-on mennek.Ha nem bírják..kukába velük.Pci-E???Mi a baj vele? fix 100 és ok.Vagy nem 1ről beszélünk,s benéztem valakit(vagy megint összekevetem az avarta mint D1Rect-nél?)
-
KMT
addikt
Miért mondasz neki ilyet, ha nem is írta a márkáját? :\
Egy minőségi 400-as táp kiröhögi azt a konfigot.
Mondjuk nem ártana tudni, hogy milyen táp, mert ha valami hulladék, akkor a tuning miatt még nagyobb veszélybe kerülhet a gépe...(#5551) lipi67:
Gondolod, hogy a ramok bírnák neki, nem kellene visszaosztania?
Pci-e... -
lipi67
nagyúr
válasz
szilva01 #5550 üzenetére
fütyőke:-majd használd a "válsz"-t,hogy tudjuk kitől kérdezel!-Ha emeled az FSB-t 400-ra,akkor pont ott is leszel,s valóban elég.A procinak ezt bios 1,3V-on is tudnia kell(elvileg alapon-VID-jén)is,de 1,3V-on a legszarabb is viszi.Mivel 2x2GB ramod van,s nem bajnok deszkád,a hidaknak adhatsz egy pibci pluszt,Más tényleg nincs
-
fütyőke
csendes tag
hello.
nekem a 3,6GHz már elég lenne,de kéne 1kis help h. a proci fsb-jén kívül mit állítsak még h. stabil is legyen még játék alatt is/pl.crysis w./!kösziám
-
fütyőke
csendes tag
Szia D1Rect!
gondoltam már rá h. cserélek,mert ez még a régebbi konfigé volt.a e8400-et vettem most+a ramokat.csak elsőkörben el szeretnék indulni jo irányba,ehhez kéne a help -
fütyőke
csendes tag
Sziasztok!
először járok itt és sok jot olvastam, hallottam erről a fórumról!a segítségeteket szeretném kérni abban,hogy az alábbi konfigból mit lehetne kihozni és hogyan is fogjak neki.A biosban még csak-csak eligazodok,de a hozzá nem értésemmel nem akarok kárt tenni benne.
Ime a gépem: gigabyte p31ds3l alaplap
c2d e8400 proci
2x2GB zeppelin 800MHz ddr2 ram
Gb.NX96T512H 9600gt videokari
500GB Samsung vinyo
400W táp+ vista 32bit op.rendszerElőre is köszi mindenkinek az építő hozzászólást
-
lipi67
nagyúr
Engusz szeretettel vár!
-Ment privi-
-
lipi67
nagyúr
válasz
horvathadam1 #5541 üzenetére
Kvra nem fog kiröhögni!!!Hidd el!Tudta,h megyünk,várt,s meg is jegyezte,hogy kvajó az a venti,s más Ph-s dolgokról is beszéltünk,nem csak mint vevők mentünk..Sőt!
Ha akarod szólok Neki én.A ventit kvra beépítettem,nem látom h mi van ráírva,de ennyi pénzért ez ajándék(ezerpárszáz volt) -
lipi67
nagyúr
válasz
horvathadam1 #5537 üzenetére
Ha személyesen mész Balázshoz(engusz)mondd,hogy én küldtelek,s ne a bolti,az asztal alatti dobozból adjon Neked olyan 12-es ventit amit Lipinek adott,amikor Tildyvel volt ott!!!
Kvajó!!!Azzal lefagy a gép-nem úgy...
(nem drága!!!)Asszem 5db van még a dobozban
Telefonon ha hívod,Ő veszi fel.Hajrá!MX2 meg a venti,s nem lesz gondod a hővel!
-
horvathadam1
csendes tag
válasz
horvathadam1 #5537 üzenetére
Mivel már nem modosítható, azert irom így:
Néztem az említett linket Lipi. Láttam a weboldaon h alaplapra föggőleges/merőleges.
Honan tudom h nekem melyik a jó? MItől fugg? Csak annyi h elfér-e? :/
-
LucaToni
tag
Sziasztok leirnátok lépésről lépésre hoygan kell húzni egy AMD-s porcimat vagy procikat Egy BE-2300 pricirol lenne szó vagy legalább az alapokat aztán a többit már mekkeresem előre is köce mindekitől
-
lipi67
nagyúr
válasz
horvathadam1 #5534 üzenetére
[ITT]Reggel 10-től nyit!
-
lipi67
nagyúr
válasz
horvathadam1 #5527 üzenetére
Bocs,kva szar a bill,látom,nem nagyon volt benne értelmes szó
.
Paszta:Ne ezüstös szar legyen.Nem tudom merre laksz,de még mindíg az MX2-re szavazok.Múlt héten beugrottunk Tildyvel Enguszhoz,tele volt a bolt vele.Ha nem pesti vagy,írsz neki egy privit s elküldi postán.Olyan procira,s hűtőre nem kennék 200FT-os kütyüt!Neten is szétnézhetsz,tuti talász! -
easy...rider
őstag
Egy kis megerősítést szeretnék kérni RightMark CPU Clock Utility-hez.
Beállítottam a ["Ha a Cool & Quiet nem működik"] alapján, csak a számításaimat szeretném ellenőriztetni4800+, @ 10x330 = 3300MHZ
TH: 3x330 = 990MHZ
RAM: CPU Frekvencia (3300) / DDR2 800 = 4.125 -> (4.125-öt kerekítem 4-re, ezért) 3300 / 4 = RAM: 825MHZHa RightMark CPU Clock Utility-vel beállítok takarékos módra 4-es szorzót akkor
- CPU 4x330 = 1320MHZ
- HT marad 990MHZ
- RAM : ÚJ CPU Frekvencia (1320) / DDR2 800 = 1.65 -> (1.65-öt kerekítem 2-re, ezért) 1320 / 2 = RAM: 660MHZUgye jól számolok
-
A prime95-ből melyik a legújabb verzió?
Én 25.6-ot találtam. Az megfelelő? -
horvathadam1
csendes tag
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél
, DE most ujjab kérdés merültek fel
Honan tudnék beszerezni pastát? Vagyis inkább milyet !?!? Mert itt olvasgattam más hozzászolásokat és észre vettem, hogy ittt is van választék...
A Q9550emre Thermalright Ultra-120-at szeretnék, mi szükséghez ehez még? Fel szeretném huzni majd 3,4Ghz-re, :/ Hütő, pasta, mi egyéb, mit hogyan kéne?
Ismét előlre köszi a helpet.
-
lipi67
nagyúr
válasz
horvathadam1 #5525 üzenetére
Szia!
1:Q66--Nehéz eset!A negyhengeres..izzasztja a lapot.Erős tép is kell,és hűteni keményen.Nemtom (lehet írtad,de most nem olvastam vissza,adatlapodon meg nincs)milyen a deszka,a táp,de 4-5W-os táppal..hozzá se kezdj(S nem Codegen)
2:Q9550
iztos a melegedésre gondolt,de!!!!!!!!!!!!!Ha nem IHS hibás,..nem éri meg!!!!(kupat homoró vagy domboró,zsilettel ellenőrizheted)Arról nem beszélve,hogy GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!Paszta mindíg kell,mert sose lesz tökéletes illeszkedés!!!!
3:Gondolom vannak jobb FPO-k,és alacsony VID-ek,ezt így nem tudom,sose láttam még ilyen procikat!
-
horvathadam1
csendes tag
Üdv all.
Beszereztem még egy Q6600at, és megszeretném probálni feljebb huzni egy picit...még igen csak kostoglatom a témát. Youtube-on néztem videókat, hogy hogyan is kell, de eggyes dolgokat ne mtaláltma meg, ez mitől lehet? régi bios?Másik kérdés:
Beszéltem egy sráccal és mondta hogyha huzom majd a Q9550-et 3.4Ghz-re, akkor érdemes poliroztatni, vélemény?
Ha poliroztatom, akkor is kell hóvezető pasta?Harmadik kérdés:
Miket kell figyelembe venni amikor megvezsem az uj procit? :/
Előlre is kösszi, és bocs a tudatlanságomért.
-
lipi67
nagyúr
Nincs is mit
-Én..szépen leszedném és rendesen felpucolnám a hűtőt és a procit.Vennék rá(1200FT körül van)Artic Cooling MX2-est,ez vagy 4pasztázásra elég lesz,s szerintem a legjobb.Szépen egyenletesen bekenném a procit és..a hűtő alját is!-Mikor a procit bekened vele,s teszed rá,a hűtő talpa hideg,s csúszkál rajta felrakás közben mint ha jégen lenne.Én ezért miközben a procit pasztázom,a hűtőt kiteszem a napra(melegre).Utána már erre is könnyen fel tudom kellni az mx-et.S nem azért,hogy sok legyen rajta!Mikor teszem rá a hűtőt,a 2 pasztázott felület megtapad egymáson,s precízen fel tudom tenni.Tudom,kukacoskodásnak tűnik,de..pl.nálam mikor egy 8400 kap 1,625V-ot léggel..fontos a jó illeszkedés.
Hali! -
Sziasztok!
Mennyi lehet a még egészséges hőmérséklete egy E4300-nak? Proci és mag hőre lennék kíváncsi. Meg ha van tapasztalat kinek mennyit ment? -
rybank
senior tag
Sempron Le 1200 cpuhoz nem kaptam pasztát, csak egy ragacsos kocka volt a hűtőn, ami jól ráragadt, nem is kell pasztázni?
-
Raven18
csendes tag
hy!
van egy 4200+-os procim.ugy volt hogy "nem piszkálok" hozzá , de aztán..mégis
. beléptem a biosba felvettem az fsb-t (azthiszem) 200ról 245re .. urjaindul a gép mindenjó , de semmibe nincsen semmi változás höfokok teljesitmény ugyanott. és ezt is irja az everest a siw minden ( vagy mással kell nézni?) aztán felvettem 265-re . detto ugyanez sehol semmi. mit rontottam el?
-
lipi67
nagyúr
válasz
gergobaby #5506 üzenetére
Hali!Nem ismerem a progit,de lennie kell egy TXT vagy hasinló file-nak amibe benne kell,hogy legyen,hogy x-y alaplaphoz milyen beállítás dukál(a setFSB-ről gondolom,hogy ez is így működhet).Viszont...Szerintem gagyi,s felejtsd el.Próbáld inkább tehermentesíteni az alaplapodat.Amit nem használsz tiltsd le,(nálam ,mivel csak satázok,az IDE is le van tiltva)A hidaknak adj plusz feszt ezzel növelheted a FSB-t.Ha meg csak 1 kép miatt kell:A legalapabb XP,semmi driver,net is kihúzva ....
Kben a SetFSB miért nem jó?Az úgy-ahogy korrekt? -
Killer man
tag
Hali! Adott ez a deszka: Gigabyte GA-M61SME-S2 (Award bios)
A CTRL + F1 után bejövő plusz beállításoknál sem tudok feszt állítani!
Van még valami lehetőség: Szoftveresen nem nagyon akarom, de a memek visszaosztása miatt jó lenne. A procim (4000+ Brisbane) 10.5*200-al megy, a ramjaim 800-asok. Alapból 700 körül mennek, de a 10*200-al kijön a 800, viszont 2100Mhz helyett csak 2000 lesz. Ha jól tudom ebből a prociból többet is ki lehetne hozni, de ehhez kell a +fesz, amit nem tudok emelni. Köszi előre is a választ. -
gergobaby
aktív tag
ok, akkor nem ajánlani, csak mondani
mivel szar az alaplap eléggé gányos vele a tunging, ezért inkább kipróbálnám vmi windows os cuccal, nyáron folyamatosan próbálkoztam BIOSból 25 % fölött nemtuttam tulhajtani ! ClockGen progit néztem ki de nem találom hogy abba a kis sorban mit kell kiválasztanom ! Pls help! (Max shotot szeretnék csinálni )
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Régen próbálgattam huzni a procim, de mivel gyenge a lap, ezért elég nehézkes a dolog, most az jutott eszembe, hogy volt a set FSB-n kivül vmi program amivel annó próbálgattam huzni a Celeronom, nem tudnátok vmi ajánlani amivel Windos-ból tudnám az órajelet emelni? ( BIosban visszaosztanámm a memet, aztán Windows alatt meghuznám ameddig birja ) Az aláirásban levő laphoz kellene ! Köszi előre is !
-
szilva01
őstag
válasz
Krazy Drayzy #5500 üzenetére
Szerintem az everesttel lehet gond mert nekem is E7200-am van és nekem a CPU-Z és az everest is ezt jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest