Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Dram voltage van felraktam maxra 2.05 re aszzem és 3.11ghz hejet 3.14 lett de feljebb nem lehet 3.20ra ??? Az energiagazdálkodást nem tuttam kikaplcsolni nem tudom hogy kell nem vagyok angolos! HA letudnád irni vagy valaki hogy hogyan lehet 3.20 ra fegyurni biztonságosan az jóó lenne ! Edigi segitséget is kösszi !
-
lipi67
nagyúr
-
Tv
senior tag
Persze, de vagy 2,5 éve. De nemrég kezdett még el érdekelni csak a tuning, mert már azért kicsit gyengécske azért ez a konfig. Mgy is amúgy frankón, mert a Sempron 1600Mhz helyett 2160-on megy jelenleg, tesztelve, gond nélkül. Gondoltam megnézem mit bír, állítani kéne neki egykis plusz feszt. Nézem...nézem sehol. Nézem a laphoz adott manualt, ott van. Nézem megint a biost, sehol. Nézem az asus lapját, ott van. Keresek rá neten, hogy mi lehet, esetleg valami rejtett menü vagy mittudomén, vagy régi a bios, de semmi. Csak ilyen ellenállás forrasztós voltmod van rá. Most találtam meg amiről at előbb linkeltem képet. Hogy csak c&q-s prociknál megy a fesz állítás (amiről sem a kézikönyvben, sem a lap leírásában sehol nincs szó), aminek ugye köze sincs a tuninghoz. Igazából lesz@rom, mert max 200-250Mhz körül nyernék vele (többet valszeg sehogy nem megy ez a proci), de miért hazudnak? Ez az ami zavar inkább. Mindenesetre Asust nem fogok venni többet.
A ddr1 re vonatkozó kérdésem még él
-
Tv
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest