- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
Igen, auto-n hagytam a feszt. A CPU-z mutatja hogy 1,280-1,290-és 1,294 közt váltakozik a fesz. Az orthos 1 óra 6 perce megy a 366-os FSb, tehát ez stabilnak mondható. Van olyan program, ami pontosan megmondja a proci hőmérsékletét? Mennyi az a max hőmérséklet, ami miatt még nem kell aggódni? A Volar le tudja rendesen hűteni a procit, ha felcsavarom 4 Ghz-re?
-
wrox
őstag
Nah, elindítottam az Orthost, akkor tényleg felugrott a Mhz, de csak 3000-re, nézem, csak 9 a szorzo, Bios, ott meg van egy olyan, plus 0,5 a szorzóhoz, csak ezt nem látja a vista
Mivel a szorzón már nem lehet feljebb menni, ezért az FSB-t felvittem 366*9-re, s most terhelés alatt 3294 Mhz. Az Orthost rajtahagyom 1 óráig, mennyire stabil. Még valami, a feszültséggel érdemes babrálni? Most 1,290 V. Köszönöm a segítséget.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Gyufaaa #7476 üzenetére
Fesz emeléssel sem tudtam 2550 fölé menni. így hosszas próbálkozás után FSb 229, 11 szorzóval 2519 MHz. Memória 916 MHz, e fölött már csak rosszabb eredményeket produkált. Azt hittem ki lehet hozni a prociból legalább 2700-2800 MHz-t. Ahhoz lehet alaplapot kellene cserélnem?
-
camillo
csendes tag
Hi!
A régi gépemben van egy MS-6566E(chipset:i845E) lap és egy 1,7 celeron(180nm, Willamette=code name)
Ha 10% emelek az fsb-n akkor 2700 at fordul a venti(gyári) és 50-60 fok körül van a proci(everest) 1,73 V-t kap.
Van benne 512 mb ddr ram.
DRAM frequency:147 mhz
2ghz-et ki lehet belőle csikarni? -
szilva01
őstag
Az 1. hozzászólást elolvastad?
-
Bazsó
tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem,szeretném kicsit felhúzni a processzorom teljesítményét.De fogalmam sincs hogy hogy kellene.
Alaplapom: asus p5kc
proc: Core2Duo E 6750előre is köszönöm: Bazsó
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség, próbáltam már húzni a gépem, de nem nagyon jött össze.
Nos van egy Giga EP35 DS3R alaplap, E8500 proci, 2*2GB Crossair ram. Szerintetek mi az a freki, amit stabilan el kellene bírnia? Illetve mit kellene állítgatni, hogy feljebb kússzon a Mhz.? Jah, egy GigaByte Volar hűtő van fent. Azt hol tudom megnézni a hűtő levételén kívűl, hogy C0 vagy E0 a proci? Illetve mi a különbség a 2 közt?
-
Zoleee93
csendes tag
Ha húzom a procimat akkor nem kell (extrém húzás esetén q6600 3.6ghz felett) akkor északi és déli hidnak nem kell nagyobb feszültség??? Alaplapom: ASUS p5K/EPU...
Köszöntem -
-
dcsabesz
tag
Sziasztok!
Eddig még nem próbálkoztam proci húzásával most jött el az ideje. Egy 939-es 4200X2-röl van szó. Az topic elején már elolvastam az útmutatót, de azért még egy-két dologban megerősítést szeretnék kérni. Szóval, ha jól tudom ezek a procik szorzózárasak, tehát ha a sebességét akarom növelni akkor az FSB-vel kell játszanom. Ha ezt feljebb tornázom akkor a memóriát is szinkronban kell járatnom az FSB-vel? És Még azt szeretném kérdezni, hogy kb mennyi plusz frekit lehet kicsalni átlagban egy ilyen prociból feszemelés és h2o nélkül. A levegős hűtése elbírná a tuningot, mert egy Thermaltake TMG A2-es cooler.
köszke -
Gyufaaa
veterán
válasz
R1200GS #7473 üzenetére
Ne hagyd automatán a feszt. Te adagold neki. 1.36v kap alapból akkor adj neki 1.4v de max 1.45-öt. Ha tuningolni akarsz az feszemeléssel is jár. A Ramoknak adj fix 0.2v-ot a PCI-E frekit lődd be fix 100hz-re. Sajna az a 4*1gb ram sem a legjobb a tuninghoz. Ha netán nem bírják az iramot oszd vissza őket.12.5 szorzón próbáld meg előbb a tuningot, hogy mekkora frekit tudsz a procból kisajtolni. (előbb a szorzóval állítsd). Ha meg van a legmagasabb órajel akkor ahhoz mérten próbáld visszavenni a szorzót és az fsb-t emelni.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Nekem tényleg szájbarágósságra van szükségem. Annó a S478-as lapok-procikban még ismerős voltam, de a ddr2 -ből és az újabb chipsetekből teljesen kimaradtamGigabyte G31M-S2C lapban E2200 -as procival DDR667 ramokkal kb mennyi tuningra számíthatok. Egyenlőre nincs lehetőségem gyorsabb ramra, jobb alaplapra.. .
Szóval kb. "tól - ig" mennyit lehet elérni egy fenti konfiggal?
Köszönöm előre is!
-
R1200GS
aktív tag
A szorzót levettem 11-re, az Fsb-t felvittem 227-re. Így is 2497 lett az órajel, de viszont jobb lett a memória kezelés(a 800 memória így 908 MHz-en megy). 2500 felet fagy a gép, sehogy nem tudtam feljebb vinni, pedig a hűtés rendben van, a táp se kicsi. Gondolom az alaplap miatt van.
A feszültség állításával mit lehet elérni? Nagyobb órajelnél csökkenteni, vagy növelni kell? Automatán hagytam így 1,36v.
A hyper transport 2043, az NB frekvencia 2270. Ezek az értékek jók, nem lesz baja a gépnek. Úgy tudom hétköznapi használatban nincs jelentőségük(nem lesz gyorsabb a gép).
-
R1200GS
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Phenom 9600 Black-em egy Asus M3a sAm2-es lapban. Szeretnék egy kicsit többet kihozni a prociból. A bios-ban miket kell megváltoztatnom ehhez? Most 2500 Mhz-en megy, 12,5 szorzóval, 13-nál fagy, pedig a hőmérséklet stabilan30-35 fok között van.
-
csucsu1
csendes tag
Azon is gondolkodtam lehet hogy a tápcsatlakozóm 4 tűs és az alaplap, pedig 8tűs már, ez miatt is lehet?
üdv! -
csucsu1
csendes tag
Üdv!
TEgnap géppel kapcsolatban írtam. Sajnos a gép még most sem javultmeg. Ki be kapcsolgat. Nem sípol. Csak ki be. Kivettem a VGA-t akkor is azt csinálja, kivettem a memóriát, akkor is, kiveszem a pricit akkor is, természetesen egyesével. Akkor sem sípol.
Mi lehet a baja????Már tiszta ideg vagyok400 -as tápom van, codegen.
Légysszi ha tudtok segítsetek!!!
Norbi! -
baleee89
aktív tag
hello mit gondoltok erröl a lapról tuning szempntjából: [link]
5400BE procit és 2x1 giga 1200mhz ocz reaper ramot szeretnék bele tenni!
-
-
Auser
csendes tag
Üdv Nektek!
Lenne egy számotokra egyszerű kérdésem, mégpedig az, hogy a biosban be szeretném állítani a memory multipliert(SPD), csak nem értem pontosan a számok jelentését.
Gigabyte EP43-DS3L(F5) lapom van és a következő lenne a kérdés.
Mit jelentenek ezek:
x.xxA -> FSB 266Mhz
x.xxB -> FSB 333Mhz
x.xxC -> FSB 200Mhz
x.xxD -> FSB 400MhzA beállítható értékek: Auto, 2.00A, 2.50A, 3.00A, 4.00A, 2.00D, 2.66D, 2.00B, 2.40B, 3.20B, 2.66C, 3.33C, 4.00C
Azt szeretném beállítani, hogy a 800Mhzes Geil Ultra ramok (2x1GB 4-4-4-12@2.1V) menjenek kb. 300as FSB mellett 400on, hogy az E7300as proci 10x300as értékekkel fusson 3Ghz-en. (lehetőleg fesz. emelés nélkül, hogy menjen a szorzócsökkentés idleben). Remélem érthetően írtam le, amit kérdezek és, hogy segít is valaki
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
user321
csendes tag
Sziasztok
azért írtam ide, mert szerettem volna a proci + RAM képességeit egy kicsit optimalizálni (bár a lap vásárlásakor tudtam, hogy nem jó választás a tuninghoz, de azért arra nem gondoltam, hogy egy abszolút antituning darab lenne ASUS révén).Szóval adott egy asus p5vd2-vm lap, benne egy celeron (Conroe L) 1,8 proci + 2 gb ram (800Mhz). A lap az Asus hivatalos legújabb biosszával lett felvértezve (mivel csak ezzel kezelte a Conroe L procit).
Problémák a tuning során
1. Habár hivatalosan állítható az FSB 200 és 300között, valójában a 800-as FSB-s procik esetén 200-232 között állítható csak (vélhetően az 1066-os prociknál mehet 300-ig húzni az FSB-t).2. Hivatalosan 667-es RAM-okat kezel a lap. Gondoltam, hogy az FSB növelésével (még akár a max.232 esetén is szinkronban fogom majd hajtani a procival a memókat, de ez is csak elképzelés maradt, mivel 700 fölött vmiért fagy az egész rendszer.
Kérdéseim:
Tud-e vki olyan trükköt amivel ezzel a lappal a CPU/mem páros hajtható szinkronban?
Lehet-e emelni vhogy a proci feszültségét?
Van-e arra mód, hogy 232 fölé lehessen emelni a proci FSB-jét?
üdv -
L3on!d4$
tag
1.36v fesz elég egy E5200-asnak ( 12×266,3192mhz) ?
Most stabilan megy. -
csucsu1
csendes tag
ÜDv mindenkinek!
Lehet ez nem ide vág, de nagy segítségre lenne szükségem. Tegnap netezgettem, és egyszer csak lefagyott a gép, azóta nem indul be, csak ki be kapcsolgat, nem sípol egyet sem, és a monitor sem kapcsol be, ez miért van?????
A következő cuccok vannak: Gigabyte P45-UD3 alaplap, Core 2 6550, EVGA 8600GTS, Kingston Hyperx 1066Mhz*3, 400W-os táp! Az alaplapot, és a memóriát most cseréltem, zsír újjak.Csináltam C-mos resetet de semmi csak ki be kapcsolgat.
Segísetek légyszi? -
KaraDani
addikt
válasz
Cholard #7448 üzenetére
Asus lapban nem vagyok otthon, úgyhogy a beállítás részleteiben nem tudok segíteni.
A 800 as ramokhoz állítasz 400 as fsb-t 9es szorzót hagyod, és már meg is van a 3600mhz és a ramok is szpen mennek 1:1ben.
Feszt azt nem lehet megmondani, mennyi kell neki ehez, neked kell kipróbálni, egész nyugodtan emelheted, mivel még a hűtőd is jó, de remélhetőleg 3,6hoz nem kell neki sok.
A "jobb ha fix értéken van" -ra azt értik, hogy nem auto feszeli a lap a procit, hanem fix érték van beállítva, ha fix értéknek a proci vidjét állítod, akkor alapfeszen van.
EPU ról fent említett okokból nem tudok nyilatkozni.
Everest stabilitásteszt helyett meg inkább: orthos, prime 95, intel burner test (ez a legdurvább mint feljebb is írtam) -
Cholard
tag
Hali!
P5Q lapom van E8400-al, 2x2Gb 800-as Kingstonnal és szeretném kicsit feljebb húzni a procit illetve a Ramot. 3600-al megelégednék, egy hozzá illő Ram teljesítménnyel. A gond az, hogy sosem tuningoltam igazán, és a mai lapoknál már nemtom mit kell letiltani, illetve mennyit állítsak be pl fesznek, mivel nem non akarom terhelni a vasat - hosszú távra tervezek, szóval éppcsak némi húzás (Igazából próbálnám alapfeszen, de azt olvastam, jobb, ha fix feszértéke van...) Használnám az EPU-t is, de ahhoz is kell a BIOSban némi támogatást adni, de min és mennyit?
Ha lenne, aki nem sajnálja az időt a segítségre, megköszönném!(még valami: Everest stabilitásteszt megfelel terheléses vizsgálatnak? és nem írtam, de a venti Mugen, szal bírja a hűtést, bár kis fesznél úgysem melegszik számottevően...viszont a NB szeret "izzani")
-
Gyufaaa
veterán
Tudom, nem ide vág, de egy ötlet valakinek? Skacok. HELP! Van egy Asrock K8NF6G-VSTA alaplap. Bootoláskor kiirja, hogy: "MAC adress are invalid in both CMOS and Flash!" Ha nyomok egy F1-et akkor megy is tovább gond nélkül. DE! Nem működik a hálókártya. Ez gondolom ennek a hibálya végett lehet. Az érdekes, hogy érzékeli a kábelt ha rádugom, de nem tudok csatlakozni és a NIC led sem villog. Full sötét. Valaki esetleg tudna ebben segíteni mi is lehet a gebasz?
-
Vasinger!
nagyúr
Az a helyzet, ahogy nézem a tunning eredényeket, mindenhol csak XP-t látok. Vista alatt nem lehet annyira tunningolni, vagy miért van ez? A 64 ill. a 32 bit nyom vmit a latban?
-
KaraDani
addikt
válasz
matyiGo #7417 üzenetére
Látom még nem válaszolt neked senki.
Teljesen normális a képed, (ugyanilyen lapom van) a lap energiatakrékos funkicója ledroppolja a cpu szorzót, meg leveszi a feszt ha a proci terheletlen, ez látszik a képeden is. Ezt ugye az energiatakrékosság jegyében csinálja, de nyugi amint dolgoznia kell a procidnak, feltolja normálisra a szorzót meg a feszt is.
Tuningnak nem nehéz nekiállni, énis kezdőként álltam neki: első lépésnek ennél a lapnál kikapcsolod az advanced menüben az EIST meg még 1 (nem jut most fejből eszembe de ott van alatta vagy felette 2vel) funkciót, ezek felelősek a fent említett takarékoskodásért (tuningnál bezavarhatnak). Utána a tuningos fülben a pci frekit fix 100 ra auto helyett, performaceot turboról standardre. Ezekkel a dolgokkal a zavaró tényezőket ki is vettük. Innen már alul a fesz fülön állítgatsz, hozzá választasz szorzót, fsb-t ez már egyéni. Auto feszt ne használj! Hosszútávú használatra procinak ne nagyon adj 1,4V nál többet.
800 as ramjaidhoz kezdésnek javaslok, egy 400 as fsb-t 8as cpu szorzóval, feszt először próbáld meg alapon (nem autón hanem normál vagy kézzel beállított érték) ha nem elég neki 0,5V os léptékben emelheteted nyugodtan. Ha elérsz egy stabil értékhez utána finoman lefelé hangolhatod, hogy mi az ami épp elég neki.
Stabilitást teszteld prime95, orthossal, vagy intel burner testel (ez a legdurvább).
Hajrá
És GL a vizsgákhoz!
-
dan390
aktív tag
hello
az MCP mit jelent az everstnél néztem hogy MCP:50 fok
ez mi csoda? meddig mehet el? es hogy ha tuningolni fogom a processort akkor ez is jobban fok melegedni? -
Spam123
tag
Sziasztok!
Egy E8400-zal rendelkezek, ami 3.8-on megy 1.32 V-tal, és Loadban max 59-60 fokkal egy CM TX2 alatt. Az lenne a kérdésem, ha vennék rá egy jobb hűtőt és egy kis fesz emeléssel el lehetne érni a 4.0 GHz-et?
Mert ez alatt a hűtő alatt nem megy. Lehetséges, hogy menne a másik alatt?
-
Kötelező
senior tag
üdv
Egy hozzáértő segitségét szeretném kérni. Ma kaptam meg az E7300-am. Betettema gépbe hűtő rá( Asus V70). Elindul rendesen. 23 fokos a cpu. Windows bejön. Ujrainditom ráteszem 4GHZ-re. 400x10. windows bejön minden ok. Ujrainditom már csak 266x10. a ramok meg 640mhz-en. Azóta nem tudom még 1 mhz-el sem feljebb vinni az órajeleket. MIÉRT VAN EZ?????
Hiába rakom 3Ghz-re akkor sem megy feljebb a ram se.
-
Papesz01
tag
válasz
VaniliásRönk #7434 üzenetére
Igen tudom, hogy a gyári hütö nem arra való, csak kiváncsi voltam mit tud... de ha igy hagyom gépet akkor az még nem gáz ugye?
-
Papesz01
tag
Üdv! van egy AMD Athlon 64 X2 3800+ os procim ami alapból 2000mhzen ment felhúztam 2200mhzre csak FSB emeléssel futtattam az orthos progit fél óráig max 53 fok volt procim de átlagba 51 körül, gyári hűtő van rajta, hány fok a max ami még nem árt neki?
rem nem azt mondjátok hogy 50
és vajon meddig tudnám még húzni gond nélkül?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
adamtoth91 #7430 üzenetére
Amelyik olcsóbb.
-
falco5
tag
Sziasztok!
Az én kérdésem a következő lenne. Gép újítás előtt állok és most kezdett el érdekelni a tuning. Jelenleg ne msokat értek még hozzá.
Összeállítottam egy gépet és a kérdésem annyi, hogy mennyire tuningolható?CPU: Core 2 duo E7300
Alaplap: GA EP45c-DS3
VGA: HD 4830 512Mb Sapphire
RAM: 2*2Gb 1066 MHzes itt még nem tudom melyik gyártó terméke jöhet szóba tuningoláskor!Ha jól tudom a proci 2,6 Ghz körül megy. Ilyen összeállításban mennyit lehetne kihozni belőle?
Előre is köszi -
adamtoth91
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #7429 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Te melyiket választanád?
-
-
adamtoth91
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #7426 üzenetére
Rábeszéltél. Akkor veszek egy másik alaplapot. Milyet vegyek amit nagyon jól lehet tuningolni és jók a paraméterei ezekhez az alkatrészekhet. Az ára legyen ha lehet 20 ezer alatt. Azért kérek segítséget mert ezek szerint nem jól értek hozzájuk. fontos hogy legyen benne egy integrált videókártya.
Köszönöm hogy segítettél. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
adamtoth91 #7424 üzenetére
Én ezt nem tenném.
Az az alaplap tényleg a legalja, egy 89-125W-os CPU-val véletlenszerűen lekapcsolhat, nem erre van kitalálva, ráadásul a PCI-E slot is csak 8x, tehát "fejleszteni" sem igazán érdemes. Arról nem beszélve, hogy sok memória cseszik 800-on menni gyári időzítésekkel is ha nem kap legalább 2V-ot, ez az alaplap meg fixen 1.9V-ot ad.
Ellenben egy normális (akár 10k-s) alaplapban lazán mehet 2800-3000MHz-et az a CPU még akkor is ha G1 steppinges, ha G2-es akkor meg garantált. -
ádikácska
aktív tag
válasz
adamtoth91 #7424 üzenetére
és a jobb cpu-dat milyen alaplapba fogod beletenni?
-
adamtoth91
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #7423 üzenetére
nem akarok másik alaplapot venni mert enyi erővel veszek egy jobb cpu-t.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
adamtoth91 #7421 üzenetére
Elvileg sem lehet minden alaplapon állítani a feszültségeket. AMD esetében a C'n'Q miatt minden alaplapon tudsz adni software-esen +0.05V-ot a CPU-nak, de ha komolyan gondolod a tuningot, akkor szerezz be egy normális alaplapot. (GigaByte-nál pl. ez min. valamilyen S2H-s vagy S3-as db.) És bátran használd a Válasz gombot, azért van.
#7422: Egyszerűen fos alaplapod van, mit nem értesz ezen? Régen is voltak occsógagyi alaplapok és méregdrága tuningszörnyek is.
-
adamtoth91
csendes tag
Tuti hogy lehet valahol. Valahogyan a régi gépeket is tuningolták.
-
adamtoth91
csendes tag
ez komoly? sehol nem tudom állítani? Elméletileg minden alaplapon lehet állítani.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
adamtoth91 #7418 üzenetére
Sehol, fapadosabb alaplapod nem is nagyon lehetne.
-
adamtoth91
csendes tag
Heló mindenkinek.
Az én gépem: GA-m61sme-s2l
athon 64 x2 4000+ (Nem gyári hűtés)
integrált geforce 6100 videókártya
800 mhz DDR2 1gb ramEzt a gépet szeretném a lehető legjobban feltuningolni. Rengeteget utánaolvastam meg elolvastam majdnem az egész fórumot és mindent megtudtam belőle csak azt nem hogy hol lehet a CPU, Ram... feszültségét állítani. A bioszban nem találok olyan opciót hogy "CPU Voltage", meg semilyen feszültségállítási lehetőséget sem. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy valaki leírja hogy pontosan a bioszban hol találom meg ezt az opciót. Nagyon megköszönném mert már több mint egy hete szenvedek ezzel és nem jutok semmire. És még tanácsot is szeretnék kérni hogy mit mennyire húzzak fel.
Válaszotokat előre is köszönöm!! -
mad1
veterán
Szoftveresen szeretnek notebookprocin huzni15-20%ot.
Tudnatok valami jo progit ajanlani nekem? -
Kispósi
aktív tag
Na a következőre jutottam:
Ez volt az alap:És ez lett:
Aztán próbáltam 266-ra felvinni az FSB-t és a memórit visszaállítani 800-ra de ekkor nem indult a Vista. Mennyi feszt állítsak be? Mert amikor elkezdem adni neki akkor 0.8V-ról indul ha jól emlékszem. Illetve a memóriával jól csinálom hogy visszarakom 800-ra vagy közel 800-hoz? Annak mikor kell feszt adni?
-
dan390
aktív tag
egy E4500 at gyari hütövel meddig biztonsagos huzni?
ha jatszva lesz vele -
-
Gargantua
csendes tag
hello
Van egy asus p5k, E6300 van rajta egy zalman9700Nt, 2GB csx 1066MHz ddr2 memóriám, hd4850es karim van e értelme a procit húzni? és ha igen akkor kérnék benne nagy segítséget mert biosban nem szeresek matatni csak az alapdolgokatamiket már csináltam
-
Kispósi
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kezdő vagyok tuning terén és egy ksi segítséget kérnék.
A configom a következő:
Asus P5QL-E alaplap, E5200 proci, Geil Ultra 2x2GB 800MHz, Asus 9600GT 512Mb videokari.
Kérdésem az lenne hogy a gyári hűtővel menniyre tudom feltornázni a procit? 3,5GHz megy még? Illetve nem tudom hogy honnantól kell plusz feszt adni illetve mennyit.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest