Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Tuning közben pl egy E6750-es proci mennyi feszt bír el??
Mert elvileg 1,35volt a max neki ami megvan adva legalábbis a dobozoan ez van! -
bandi210
aktív tag
ja a gépem:
:Alaplap:
CPU típusa Intel Pentium 4, 1600 MHz (16 x 100)
Alaplap neve Matsonic MS9317E (4 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet SiS 650
Rendszermemória 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256 MB)
Lemezes meghajtó Maxtor 4D040H2 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Optikai meghajtó LG CD-ROM CRD-8522B (52x CD-ROM)
Lapkakészlet tulajdonságai:
Alaplapi lapkakészlet SiS 650
Memória időzítések 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)
Videokártya nVIDIA GeForce FX 5500
GPU kódneve NV34B (AGP 4x 10DE / 0326, Rev A1)
GPU órajele 250 MHz (eredeti: 250 MHz)
Memória órajel 133 MHz (eredeti: 166 MHz)
még minden eredeti...na jó majdnem......asszem elállítottam a memória feszt...de azt se a jó nirányba meg ha jól olvastam nem érdemes abba belenyúlni..szóval nemtom hol is kezdjem... -
bandi210
aktív tag
figyi én kezdő vok nagyon és nem toom mit is kéne állítanom na szóval nem engedi állítani a feszt....se az fsb-t ott van meg minden csak nem enged rálépni...
-
-
wednesday
őstag
Valamennyire lefutott 3.2GHz-en a 3Dmark, de még nem stabil.
Viszont, ami miatt belekezdtem a tuningolásba, jelent esetbe a VGA kihajtása miatt. Háát nem valami nagy ugrás ez a 2.4Ghz-ről 3.2Ghz-re.SM2: 8%-os gyorsulás
SM3: 6% gyorsulás
Természetesen a CPU pontszám 24-25%os gyorsulást hozott.Nekem ebből az jött le, hogy a X2 4600+ teljesen elég volt a 3850 hajtására 1280-ba.
Azt meg végképp nem hiszem, hogy a 3.2 kevés lenne. Az nonszensz.A játékok meg teljesen jól futnak ilyen beállításoknál. Remélem a 4850-re váltásnál lesz valami jelentősége, csak nehogy meg oda kevés legyen.
-
wednesday
őstag
Sziasztok.
Most szereztem be egy X2 5400+(2.8Ghz) Black Edition procit a 4600+(2.4Ghz) helyére.
Természetesen a célom a 3.2Ghz elérése lenne.
Egyenlőre csak a 4600+ gyári hűtője van kéznél. (sehol se tok Hyper TX2 szerezni)
De belemertem vágni a tuningba mert nem tapasztaltam nagy melegedést, a ventilátor se zajong, csak kicsit pörög jobban mint a régi procival. Természetesen a 24/7 használatnál már új hűtője lesz. Csak most tesztelés céljából szerintem ez is megfelel.Nos először csak szorzó emeléssel próbálkoztam. 15X-re felemelve 3Ghz-en, fesz emelés nélkül úgy néz ki rendesen működik. (nincs annyira letesztelve azért, de minden működik)
A gond a 16X szorzónál van. Fesz emelés nélkül nem bootol az XP, hanem a töltőképnél mindig újraindul. (Pedig azt hittem szorzó emeléssel bírni fogja a 3.2Ghz-et
)
Bios szerint alapon 1.325V (CPU-Z 1.312V)
Aztán emeltem 1.350V-ra. Ugyan az a történet.
Aztán megpróbáltam 1.375V-on. Na így már betöltött az XP. Csakhogy 3Dmark indításánál 2 másodpercig ment, aztán fekete képernyő.Most próbálkozzak még valamivel?
Feszt meddig emelhetem??
Nem merek már tovább próbálkozni így a saját fejem után. (ahol én csak gyakorlatilag kattintgatok mindenre. ) -
horyk
senior tag
Üdv !
Van egy 6420-as procim + Asus P5B alap, Geil Ultra 2GB memória és EVGA 8800GTS.
3.2ghzre felhúzom a procit és nem sok változást veszek észre.
3DMark06 9600 pont helyett 9720 lessz.
Devil My Cry4 performance test +1-2 fpssel lessz több.
Meg még úgy veszem észre hogy lassaban tölt be a WindowsXP és a programoknak is több időre van szükségük hogy elindúljanak. -
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Segítséget szeretnék kérni h. h. tuningoljak egy q9300-as intelt, alaplap p5ql-e (P43-as chipset bios ua mint a P45, ramok ocz reaper 1066)
Szal tényleg szájbarágósan h. mennyi feszta adjak a procinak, a ramoknak.
Meg az alapvető fogalmak érdekelnének és ajánlott értékek:
CPU Vcore
CPU Termination
CPU PLL
CPU Reference
MCH Core
MCH Reference
MCH/DRAM Reference
ICH I/O
ICH Core
DRAM Voltage
DRAM Terminationezek mik és mire állítsam őket?
Előre is köszi a választ.
-
Madarame
csendes tag
válasz
MomoSinX #4877 üzenetére
Nekem 215 fsb-vel és 15x-ös szorzóval gyári hűtéssel 3,3ghzra sikerült felhúzni de néha a vista kékhalállal elszáll. majd lefuttatok processzor tesztet a héten.
"a hűtő nemsokat dob a húzhatóságon tapasztalataim szerint de rendes hőfokokat fogsz kapni"
alapfeszen 3,3ghzvel 51 fok volt a max ha emelnék a feszen egy picikét nem lenne gond? gyári hűtésem van. -
MomoSinX
aktív tag
válasz
Madarame #4876 üzenetére
Amint mondtam ez sok dologtól függ a maxot amit bír neked kell megtalálni pl. az én 3800+ om 2500MHz-t bír (alapfeszen,nemtudok feszt emelni a lapomon
) de láttam a hírdetésekbe olyat amit 3000 MHz-ig is felhúztak és nagyon nagyon kicsit adtak a fesznek, a hűtő nemsokat dob a húzhatóságon tapasztalataim szerint de rendes hőfokokat fogsz kapni, nekem bevált 2500 MHz en 40 fok sima időben terhelve, terhelés nélkül 35, nyáron elérte az 50 et is de semmi túlmelegedést nem tapasztaltam télen meg majd még kiderül.
-
Madarame
csendes tag
válasz
MomoSinX #4874 üzenetére
Köszi a választ, ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO PWM csak 4200 nem is gondoltam hogy ilyen olcsón is lehet már jó hűtőt kapni
és nem tudnád megmondani hogy mennyire lehetne felhúzni a fennt említett hűtővel? (csak úgy körülbelül)
Tegyük fel hogy a gépem épp jó tuning potenciával rendelkezik.
Szerk: Véletlen kétszer ment el. valahogy nem tudom kitörölni az egyiket? -
Madarame
csendes tag
-
MomoSinX
aktív tag
-
Madarame
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy proci hűtőt ami nem olyan drága ám jó tuningra, jelenleg 3,3ghz-n használok egy 6000+os athlon x2-t de ennél feljebb már csak feszültsége emeléssel húzhatnám azt meg nem szeretném gyári hűtővel. max 8k-t szánnék rá.
Elöre is köszi.
U.i: 4ghz-ra fel tudnám húzni? Alaplapom Gigabyte GA-MA-78G-DS3H, tudom hogy nem mindenkinek ugyanolyan tuningolható, de hátha valakinek sikerült már ezt a fajtát eddig felhúzni. -
kulerr
őstag
Pedig így van...az én Abit deszkám is tud ilyet
. Alapon a deszka visszaveszi a feszt, és mikor terhelést kap a procc akkor ad neki..most is alapon 1,168, és ha ráengedem a prime-t azonnal 1,184-et ad...
Persze a biosban több van, még a terhelt állapotú fesznél is van drop...Abban meg van valami h miért ad többet a lap mint amennyit beállítottak neki
-
szilva01
őstag
ez így maradhat tartósan?fesz:1.144 a többit látjátok, orthossal már kb 1 órája ment
-
KMT
addikt
Fixen 100-on kell lennie. Eddig nem úgy volt?
Nem hinném, hogy hiba, a lapod topikjában nézz utána. Viszont nem szerencsés, mert amikor terheltből idle-be megy a proc, akkor pillanatszerűen túlfeszt kap. Ezért van a vdrop, azaz a lapok terhelve kisebb feszt adnak a procinak, mint idle-ben. A tied érdekes.
(#4860) creedszl:
Furán sok a különbség a magok és a cpu hőmérséklete közt. Nézd meg pl coretemp-pel. Ha az is 80 °C körül mutat, akkor vissza kellene venned a feszből. Vagy új hűtő. -
creedszl
senior tag
hali
e2160 húzásával kapcsban lenne kérdés.most 2,5ghzen megy alap feszen a memória 667-es és 2,4*277-en megy.szeretném felhúzni 3ghz-re ugye 9*333 fsb és 2*333 a mem.viszont ezen a szinten elindul fut is, de a winfos már néha kékhalált dob.kérdés hogy ha emelném a feszt egy kicsit akkor vajon stabillá válna?ugyanakkor ezen a frekin everestes 100% prociterhelésnél 60-65 fokra megy fel a hőmérséklet, a magok pedig(everest szerint) 80 fok köré.ez mennyire gáz hosszabb futtatásnál.ha nincs tehelés alatt akkor magok úgy 60 fok és proci pedig 50-54.érdemes lenne mondjuk lecserélni a gyári hűtést és akkor mehetne hosszabb távon is?
-
-
Solfrutta
tag
Hali!
G35-ös lapok hogy állnak tuning téren? Kis gépet akarok építeni, egy P5E-VM HDMI mATX lapot néztem ki magamnak. Valószínűleg egy E7xxx vagy valami nyolcezres C2D lesz benne, Scythe Ninjával meghűtve, csak nem akarok olyan lapot venni, amivel nem lehet egy kicsit tuningolni. Világrekordokat nem akarok dönteni, akinek van tapasztalata G35-el, az ne tartsa magában. -
gabbó
csendes tag
Csak az Everest nem érzékeli az 1.mag munkáját, amd power monitor már igen.
A ramok visszaosztásával is reset van, még a feszt is tovább vittem 1.425ről 1.45re az eredeti 1.35höz képest. Így már javult, tovább bírta orthos alatt, de 5perc így is kiakasztotta. Itt meddig mehetek el?
Egyébként meg ha csak 3.0GHzre viszem, akkor semmi mást nem kell ahhoz állítanom, h stabil legyen. Lehet h ott van a korlátja. -
gabbó
csendes tag
-
popey37
addikt
válasz
Urashima #4844 üzenetére
a DDR3 memótól ne várj alacsony késleltetést/ van ami birja ,de az horror árú/ az 1333 sebességnél CL8-CL9 a késleltetés. mindennek ára van: nagyobb sebesség=rosszabb időzitések.
én ezért nem vettem DDR3-at. a DDR2 800+mhz kingmaxom 1000mhz fölött CL4 stabil.igaz kis feszemelés kell neki./pár teszt erejéig persze/
neked meg inkább egy jobb proci kell, a mostani helyett -
-
KMT
addikt
válasz
Gyufaaa #4838 üzenetére
Jó döntés volt. Szerintem kellhet a nagyobb órajel a karihoz. Igazából ki kellene próbálnod, hogy hoz-e több fps-t a plusz MHz, mert a határon lehetsz.
(#4839) alfa007:
Első nekifutásra az 1# és 2636# alapos elolvasását ajánlom.(#4841) tommyes:
Belépsz, CTRL+F1, aztán mit menü. Vagy bios frissítés, és akkor egyből ott lesz. -
tommyes
csendes tag
Mostmár minden stimmel megy stabilan a rendszer kb 2,9 Ghz-en.
De még mindig nem találom hol lehet P35C-DS3R alaplapon beállítni a memóriák időzítésé a biosbant. Sztm valami automata beállításon lehet mert nagyon magasra állította magától. Akinek ilyen lapja van pls help thx. -
alfa007
tag
Sziastok,
szeretném énis egy kicsit meghúzni a gépem,csak nemtudom hogy hol is kéne kezdeni.....(de még elötte kicserélem a tápom) Megszereték türelmes embereket kérni,hogy ha van egy kis idejűk világositcsanak fel egy kicsit.
(olvasgatom a topikot de még szürke minden,nemszeretnék mellé nyulni)
-
Gyufaaa
veterán
AMD Dual Core Optimizer Állítólag ez a legújabb verzió!
KMT: Lecseréltem a tápomat (LCPower 550w) egy Chiftec Super 500w-osra. A következő lenne a kérdésem. Szerinted érdemes lenne feljebb tornázni az FSB-t egy kis feszemeléssel vagy egy 4800+-ból inkább a jelenleginél (2900Mhz) ne akarjak többet kitornászni. Egyáltalán érdemes lenne a 3870 végett többet kihozni belőle?
-
kulerr
őstag
válasz
tommyes #4831 üzenetére
Nekem nem Giga lapom van de még ezt hozza a biosodra!!... itt tudod állítani..azaz 5-6-6-20-as tényleg elment rendesen
-
gabbó
csendes tag
Mi lehet még mindig a gond?
5600+ proci felvéve 2.8GHz-ről 3.2GHz-re, 1.35V-ról 1.425V-ra, már a HT-t is előhoztam rejtett menüpontból és az is 5-ről 4-re csökkentve, a memória is kapott 1.8V-os feszre még 0.2V-ot, de még így is resetelget tesztek/játékok alatt a gép.Illteve az miért van h a 2. mag dolgozik csak állandóan Everest szerint, változóan erőltetve h mit csinálok a gépen, az 1. meg mindig 0%? (Pl.: Orthos alatt a 2. 100%on az első meg 0%on.)
-
tommyes
csendes tag
Azért akarom átállítani mert azt javasolták h ha egy kicsit húzok rajta 4-4-4-12ről állítsam át 5-5-5-15-re. Ezt meg is akartam tenni de nem találtam. Vmiért nekem a bioszban nincs ilyen beállítás:
http://img111.imageshack.us/my.php?image=dsc00551si0.jpgSzerintem 5-6-6-20as időzítés mellett megy most:
http://img111.imageshack.us/my.php?image=dsc00552jx5.jpg -
tommyes
csendes tag
A biosban hol tudom CL 4ről CL 5re állítani az időzítést? Ezt sajnos nem találtam :S
-
gabbó
csendes tag
Köszi a választ!
A ramnak adtam +0.2V-ot, de így is lefagyott orthos-sal már az elején, meg a cpu-z 1.8V-ot ír ki így is az SPD-nél. A HT-t nem tudom hol állíthatom. Esetleg van ötleted? Vagy ha a procinak adnék még feszt? Illeteve még a Biosban lehet a HTnek és a CPU-HT közé is + feszt adni, érdemes?Üdv
-
KMT
addikt
válasz
szilva01 #4816 üzenetére
Inkább cpu-z-s képeket mutass, azon látszik a tényleges fesz. Ha most kb 1,05 körül kapott, akkor mehetne neki 1,15 V (biosból kb 1,2 V?) és saccra 3,2-3,3 GHz. Csak próbaképpen, nehogy túlmelegedjen (teszt erejéig 80 fokig mehet mondjuk).
(#4818) gabbó:
Valszeg instabil lesz előbb utóbb a HT miatt. Valahogy vissza kellene osztanod. Meg a ramot is. Kis plusz fesz is mehet neki (2V).Mod: HT lesz... esetleg ram, vagy proc
Orthos-szal tesztelj blend 9-es priority-n. -
gabbó
csendes tag
Annyiban módosítanék, h 1 óra után CPUStabTest közben így is újraindult. Úgy látszik még nem elég stabil. Mit állítsak még?
-
gabbó
csendes tag
Üdv!!!
A procin végrehajtottam egy kisebb tuningot.
5600+ proci gyárilag 2.8GHz, 1.35V-on.
Most 3.2GHz az FSB 200-ról 228-ra történő emelésével, 1.425V-on.(Alacsonyabb feszültség mellett rosszalkodott a winxp.) A hűtő az ok, Thermaltake TMGA2, Everesttel mérem a hőt és CPUStabTest alatt is 48fokon tartja.
Mást nem állítottam, mert HT-re vonatkozóan semmit sem látok BIOS-ban, az most 1140MHz. A memóriákhoz sem nyúltam, a gyári 1.8V-on mennek.(2Gb-nyi)Szeretnék érdeklődni h állítsak e még vmit és h ez mennyire lesz veszélyes?
Előre is köszi!!!
-
Urashima
csendes tag
válasz
popey37 #4805 üzenetére
Hát, jah, popey37
próbálkoztam: 1.76, 1.8, 1.86, 1.9V-tal, de nem 4-4-4-12, senem 4-5-5-12, senem 4-5-5-15.
kár, érte, mert csak 800 MHz-t megy ramaty proci mellett ez van XD.
próbáljam 2.0V-tal, vagy elromlik a RAM???
Nemrég váltottam DDR-ről ami 400-on ment 2-3-3-6-ot (Geil). -
szilva01
őstag
-
tommyes
csendes tag
Köszi az eddigi helpet.
Haladtam a tuningal. Jelenleg a proci 10 X 270-en megy (eddig fesz emelés nélkül), a ramok meg 864 Mhz-en 3,20X-on (szintén feszemelés nélkül).
Abban kéne segítség h hogyan tudom átállítani CL 5-re mert ezt nem találtam meg.Evvel a beállításal a ramok kevesebbet produkáltak mint 850 Mhz-en 9X270-en 3.00-ás ramszorzóval. Akkor az olvasás 6045 Mb/s írás 5130 Mb/s volt, most meg olvasás 6090 Mb/s írás 4900 Mb/s. Ez lehet h azért van mert nem állítottam CL 5-re?
-
szilva01
őstag
Nah most egy órája értem haza és most eddig húztam a procit.295-ös fsb-nél már azt írta ki, hogy overclocking failed.(az orthos kb fél órája ment)
-
KMT
addikt
-
qdak
addikt
válasz
tommyes #4804 üzenetére
hell0 2430-on megy azt ki kell probálnod meddig tud fesz nélkul menni kis feszt nyugodtan adhastsz neki vszinu a vid et sem kapja meg leg annyit emelj h a cpu z a vid feszt irja ki
ramnak is adhasz feszt nem fog meghalni töle de itt sincs biztos érték ki kell probálni!
az everest jó lehet régi azért téved ennyit -
Gordiann
őstag
Hali
A saját topicban nem nagyon kaptam választ, hátha itt:
Most tuningolok először. (E2180+gyári hűtő , GA 31 DS3L, 2x1 Geil Black Dragon 800)
A következőket állítgattam be:cpu clock ratio: 10x
cpu host frequenzy: 266
System memory multiplier: 3.00 (800)
DRAM Timing : Manual (5-5-5-15)A voltage-eket "normal"-on hagytam, kivéve a
CPU GTLREF Voltage Ratio: 0.636
CPU Voltage Control: 1.25625V
(Normal CPU Vcore 1.22500V)Ez így vajon biztosan működik?
Elindítottam a "teszteket" és eddig nem volt semmi gondja. Ház hűtése nagyon meg van csinálva, áramlik a levegő rendesen.
Nem akarom nagyon túlhúzni, csak a 3850-es videokártyához kell egy minimum CPU órajel (2.6-2.8-at javasolnak hozzá)Meg amugy így nőtt elvileg a teljesítmény, vagy vmit eltoltam, és inkább csökkent?
Köszi
-
popey37
addikt
válasz
Urashima #4800 üzenetére
szerintem az a ddr3 memó nem is fog CL4-en menni.A DDR3 memók CL4 időzitéssel egy vagyonba kerülnek, sőt ha megnézed a DDR"-es modulok simán verik sebességben a DDR3-as memókat.
Igy volt ez a DDR és a DDR2 között is.
volt olyan ramom ami CL1,5 tudott DDR400-on.
A mostani DDR2 800+ megy CL4 beállitással, tuningnál már lazitani kell az időzitésen, viszont ha visszaveszem, akkor megy akár CL3 is.
A konklüzió az, hogy minél gyorsabb ram, annál nagyobb késleltetés.
Az 1333 ramnál egész jó a CL5[link]
ezt olvasd el és más szinben látod a memóidat. a CL9-hez képest a CL5 egész jó. -
tommyes
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam ezt a topikot és úgy döntöttem én is nekikezdek a tuningnak, de nem értek pár dolgot.
A gépem: P35C-DS3R, c2d E4500 (dobozos), Geil Ultra 800 Mhz 4-4-4-12 ramok, és egy 6600 GT
Ugye legelőször beállítottam a PCI-t 100-ra. Utána elkezdtem szépen húzni és most ott tartok hogy: 9 X 270-re állítottam ez ugye 2430-as órajel a memóriának meg 3,00as szorzója van azzal ugye 810 Mhz-n mennek.
Eddig minden tiszta. Lefuttattam a tesztprogikat minden stabil és működik. A proci olyan 50 fokig ment fel.
3D Markban meg több helyen láttam kiírva ezt h: E4500 @ 2,20Ghz @ 2970 Mhz.
Az lenne a kérdésem h most akkor 2430-on megy vagy 2970-en megy mert a szorzók alapján 2430-nak kéne lennie, és még akkor meddig tudom továbhhúzni feszemelés nélkül?
Még azt is szeretném megtudni, hogy a ramoknak az órajelét meddig tudom kb. biztonságosan felhúzni +hűtés és feszemlés nélkül. Hol tudom megnézni h most valójában hány Mhz-n mennek, mert Everestben most is 800at ír, mikor szerintem annak is 810-nek kéne lennie.Ennyit szerettem volna. Előre is köszi a segítséget.
-
KMT
addikt
válasz
Urashima #4800 üzenetére
Vattafák.
Pentium D és DDR3?
BMW-det is trabant motorral hajtod? xDNem vagyok nagyon otthon DDR3-ban, de azoktól ne várj ilyen alacsony időzítéseket. Örülj a CL5-nek.
Mondjuk akkor is gyanús az egész.
Azt se várd, hogy 4 GHz-en szaladjon egy olyan proc.
Látom tényleg nagyon hűséges hozzád az a proc.
Hozzáragadt a zalmanhoz?(#4801) dpetiba:
Nem 754-es foglalatú a lap véletlenül? Mert akkor jó a 800 MHz. -
dpetiba
aktív tag
Hellótok,
valamit nem értek. Amd Athlon-os gépem van. Tuning nélkül ezek vannak beállítva biosban:
HT frequency ratio: 4x
CPU clock: 200
K8 cpu clock ratio: Auto, de maunálba 9ig mehet, szerintem most annyi 9x200=1800Mhz)Akkor most nekem a HT 4x200=800 Mhz. Ez 1000 alatt van, de 1000 az nem lehet? Nem rakhatnám fel 5x200-ra? Miért kell 1000 alatt lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest