Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Lehet ezt a beállítást nem szereti a lapod valamiért. Nekem is van olyan, hogy más beállítással de alacsonyabb órajelen nem idnul a gép, magasabb órajellel viszont igen. Érdekes jószágok ezek a p43-as lapok. Egyébként lehet, hogy a procid nem egy nagyon tuningbarát jószág. Nekem a e2160-os ment 3,2-n, de a fölé nem nagyon tudtam húzni. A max az 3,3 volt de oda már nagyon magas fesz kellett neki, inkább hagytam. Egyébként a 3Ghz sem rossz, játékokhoz elég, ha nem a legnagyobb felbonásban játszol, de a vga-dhoz szerintem elég.
Esetleg megint megpróbálhatnád ezt a 11x266-ot ha megy akkor csak az előző beállíást nem szerti a lap. -
Zefír
őstag
Tejóég
sok segícség
túlsok infó
Életemben nem olvastam ennyit
Felét nem h nem értem csak nem tudtam felfogni
12óra óta B*szom a rezet a gépelőt t,próbálok okosodni de ma nem megy:/Ez az utóbbi hozzászólás télleg sokat segített
(köszi)
Viszont nekem angol az a kis füzetecske amit kaptam az alaplaphoz ez tré mert konkrétan semit netom angolból
(most megyek és iszok egy kávét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ezt kifejtenéd bővebben... eddig még nem volt ilyen gépem, milyen összefüggésben van ez a procival? ramfesz az most 2,1 volt de azt már így is pirosnak jelzi

Ez 1xrüen nem igaz!Ami nem viszi az 1:vagy hibás és vissza boltba 2:Szar a deszka ramkezelése.. 
kis fel kell neki szerintem. de nem sok.