- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Lehet ezt a beállítást nem szereti a lapod valamiért. Nekem is van olyan, hogy más beállítással de alacsonyabb órajelen nem idnul a gép, magasabb órajellel viszont igen. Érdekes jószágok ezek a p43-as lapok. Egyébként lehet, hogy a procid nem egy nagyon tuningbarát jószág. Nekem a e2160-os ment 3,2-n, de a fölé nem nagyon tudtam húzni. A max az 3,3 volt de oda már nagyon magas fesz kellett neki, inkább hagytam. Egyébként a 3Ghz sem rossz, játékokhoz elég, ha nem a legnagyobb felbonásban játszol, de a vga-dhoz szerintem elég.
Esetleg megint megpróbálhatnád ezt a 11x266-ot ha megy akkor csak az előző beállíást nem szerti a lap. -
Zefír
őstag
Tejóég
sok segícség
túlsok infó
Életemben nem olvastam ennyit
Felét nem h nem értem csak nem tudtam felfogni12óra óta B*szom a rezet a gépelőt t,próbálok okosodni de ma nem megy:/
Ez az utóbbi hozzászólás télleg sokat segített
(köszi)
Viszont nekem angol az a kis füzetecske amit kaptam az alaplaphoz ez tré mert konkrétan semit netom angolból(most megyek és iszok egy kávét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest