- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomargus
csendes tag
Sziasztok. Mint oly sokan, én is szeretnék segítséget kérni a szakértőktől
Őszintén megvallom, elolvastam pár oldalig visszamenőleg a hozzászólásokat, de olyan kifejezésekkel találkoztam, amiről fogalmam sincs hogy micsoda:S Mint oly sokan én is a gépem teljesítményét szeretném egy kicsit megnövelni. Szeretnék megkérni valakit/ valakiket hogy... lehetőleg kerülve a szakzsargonokat, nem magyarázná el nekem, hogy egy viszonylag tartós, kevéssé káros mértékig hogyan tudnám felvinni a processzor és esetleg a RAM ok teljesítményét?
A gépről:
A gép adatai cpu-z elA processzor hűtője egy CoolerMaster HyperTX 2 az áramellátásról pedig egy 450 W os FSP Saga tipusú tápegység gondoskodik.
Új alkatrészek nem tudok venni, tehát a "kár hogy X van benne és nem Y mert akkor..." tipusú hozzászólásokat inkább hagyjuk.
Kérem aki szeretne és tud is segíteni, írjon bátran akár privát üzenetet akár választ a postomraElőre is köszönöm a jó szándékot!
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest