Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Ettől tartottam. Oké, hát ez van. Azért az Asrock az nem Gigabyte akkor ezek szerint, nagyon régen (15+ éve) volt egyszer Asrock lapom, ami egy igazi szégyen szutyok volt, aztán kerültem a márkát. 20-as éveim közepétől dilim volt a PC építés, szóval prémium giga meg asus lapjaim voltak, ilyen áfamentes új okosba, de még úgy is pénzkidobás volt, bár ne költöttem volna arra és vettem volna helyette valami értelmeset, mindegy, szóval elszoktam viszont az ilyesmitől.
Úgy 3 éve láttam egy Asus lapot ismerősnél, ami egy igazi retek volt, így aztán azt gondoltam hogy eljutottunk akkor oda, hogy már tökmindegy. Innentől már tényleg az olcsóbbat kell venni aztán kész
Nem is igazán változott a véleményem, elvagyok ezzel az Asrock-al is, de ilyenek viszont azért prémium lapokkal nem voltak jóval komolyabb tuning mellett sem azt hozzá kell tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest