Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smells
tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Tito30, CJ4567, PofaJenö, korion: kösz a válaszokat, itt van további infó, ahogy kértétek.
alaplap: Foxconn A9DA-S
CPU: AMD Phenom II X6 1090T
cpu cooler: Cooler Master Hyper T4
VGA: Radeon R9 290X
És a teljes történet az, hogy ismerősöm konfigja volt ez és az AMD CCC-ben gondolta, hogy húz a procin 9%-ot, feszültséggel nem foglalkozott, meg olyan opció nem is volt abban az ablakban.
A húzás után nem volt stabil a gép, 1-2 indítás után már a windows sem töltött be és végül már egyáltalán nem is kapcsolt be a gép.
Több BIOS reset után sem reagált a gép, ezért gondoltuk, hogy az alaplap vagy a proci meghalt.Bár én sem vagyok tuningos, úgy éreztem, hogy 9% kevés ahhoz, hogy tönkretegyen bármit, főleg ilyen rövid használat után, ezért írtam ide, hogy megtudjam van-e köze az egésznek a húzáshoz vagy esetleg egybeesés történt, vagy valami, amiről nem tudunk.
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Foxpost
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő