Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Smells
üzenetére
Ez most rajtam kifogott, nem hallottam ilyenről.
9%-nak nem kellett volna kárt okoznia, reboot után elvileg alapértékre áll vissza ha fagy(ha jól tudom), hűtő illeszkedik rendesen? Hőfokok rendben voltak? Eddig nem volt probléma? Más táppal(lehet az halt meg) se jó? Milyen táp volt benne? -
Tito30
tag
válasz
Smells
üzenetére
A windowsban anincs AMD Catalyst Conrol Center. Ez egy amd-vagy ismertebb néven Ati kártyákhoz való,vagy telepíthető szoftver. Semmi köze a bioshoz sem pedig a cpu-hoz. Ez a program kizárólag a videókártyát tudja vezérelni. Ha ott állítgatod a csúszkát,akkor könnyen gáz lehet (kék ablak,szines csíkozások,stb...) a videókarival. Ha videókarit szeretnél tuningólni,ahoz is van egy program amivel a kártya biosában tudsz túrkálni.Van egy jó hírem,a kártyán kívűl minden megússza a manővereket. A cpu-t az alaplap biosában tudod állítgatni. A catalystban elálítottál valamit úraindítással és az alapbeállításokat visszaállítva tudod használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)