- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Smells #43736 üzenetére
Ez most rajtam kifogott, nem hallottam ilyenről.
9%-nak nem kellett volna kárt okoznia, reboot után elvileg alapértékre áll vissza ha fagy(ha jól tudom), hűtő illeszkedik rendesen? Hőfokok rendben voltak? Eddig nem volt probléma? Más táppal(lehet az halt meg) se jó? Milyen táp volt benne? -
Tito30
tag
válasz
Smells #43726 üzenetére
A windowsban anincs AMD Catalyst Conrol Center. Ez egy amd-vagy ismertebb néven Ati kártyákhoz való,vagy telepíthető szoftver. Semmi köze a bioshoz sem pedig a cpu-hoz. Ez a program kizárólag a videókártyát tudja vezérelni. Ha ott állítgatod a csúszkát,akkor könnyen gáz lehet (kék ablak,szines csíkozások,stb...) a videókarival. Ha videókarit szeretnél tuningólni,ahoz is van egy program amivel a kártya biosában tudsz túrkálni.Van egy jó hírem,a kártyán kívűl minden megússza a manővereket. A cpu-t az alaplap biosában tudod állítgatni. A catalystban elálítottál valamit úraindítással és az alapbeállításokat visszaállítva tudod használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest