Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #40239 üzenetére
Én azt olvastam inkább Normalon legyenek és ha tuning van akkor emeljük. Na és mennyit szabad ezeknek max adni?
Meg akarom rántani még egyszer a procit magasabb fsbvel. Azt tudom, hogy 4.5 GHz körül van a vége, de vissza akarom tolni a szorzót és tovább tolni az fsbt. Mivel az X48 520 körül meghalt, ez gondolom jóval többet tud majd. Mondjuk nagyon sokat nem tudok húzni rajta, mert az 1066-os ramok nem tudom mit bírnak, 1100 gondolom megy neki cl5-ön. Vagy 1200 cl6-on, csak nem tudom hogy megéri-e úgy. De az is 600-as fsb, annyit meg nem fog tudni szerintem. Visszavenni meg nem lehet a ramot jobban, meg nem is lenne értelme, mert akkor minek húzzam az fsbt ha a ram már lassabban megy.
Az 1066-hoz 533-as fsb kell, azért azt jó lenne ha tudná 8.5 szorzón az 4530 MHz. Az elég bitang jó lesz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest