- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Üdv!
Egy A8 5600K -t akarok picit húzni,cél hogy kicsit jobb teljesítményt megnéznék,de ésszerű keretek között,ne kelljen az elfüstöléstől tartani
Gpu órajelet már emeltem,950-en van most.
BF3 multi közben néztem ,hogy a nb clock 1800 helyett csak 1500-ig ment fel,ez miért van?
Valamint van-e értelme emelni nb órajelét,az mire van hatással?
(Feltettem 1900-ra ,feszt autó-n hagyva vezérlő 1,275 re emel,és csak gpu emelésnél is ennyit ad).
Konfig adatlapon látható. -
Moretimer
aktív tag
válasz
Balathruin #41996 üzenetére
Fantasztikus!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Moretimer #41995 üzenetére
Jahjj. Hát nem vok TS-en és minden téren pánik van???
Nosza. Alapon van a procid vagy is gyári értékeken IDLE hány fokot produkál?
Offset modban is állíthatod az értékeket, csak ebben az esetben amit beállítasz fesz, az az alap feszültséghez pluszban hozzá adott feszültséget fogja jelenteni. Egy 2600k pl 1.3- 1.35v-on viszi a 4.2 - 4.5Ghz-et HT-on. Van ami még többet is. Megpróbálom felkutatni, hogy mik voltak a beállításaim. -
Moretimer
aktív tag
válasz
Balathruin #41994 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan és mire állítsam?
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Balathruin #41992 üzenetére
4,4-en megáll 60 fokon (egy venti a hűtőn és a ház hűtői 20 %-on), majd pár perc múlva kifagy. haf 922-es házban egy k2 kíséretében.
-
Moretimer
aktív tag
Hello,
Biztosan 1000 meg 1x leírtátok már ezt is valakiknek, viszont többszöri keresgélés után sem találtam választ a gondomra.
2600k + asrock pro3 kombo van a házban az alábbi bios beállításokkal.Ez a beállítás 4 GHz-ig megállja a helyét, viszont e fölött fagy (Prime 95-el tesztelve), már 4.2 Ghz-en is. A proci idle 1.26 V - 60-62°C.
770 gtx miatt szeretném elérni a 4.4 GHz-et Minden segítséget szívesen veszek! -
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX #41987 üzenetére
PCI Express Frequency 100
C.I.A.2 Disabled
Performance Enhance tedd turbora, akkor automatán 5-5-5-15 re teszi az időzítést. Utána majd meglátjuk.
System memory multiplier tedd 2.00 re először megnézzük mennyit lehet kihozni a prociból, majd utána hozzá állítod a ramokat
Memory Frequency Az első oszlopban az van ami a ram spd-jében van, a második oszlopban látod, hogy mennyire allítottad be valójában
High Speed DRAM Settings ezt legjobb lenne kikapcsolni, de ha nem lehet sztem nem tudom mit csinálj vele, de hogy be fog kavarni az időzítésbe az tuti. Tedd kettesre, ha hülyeséget írok majd nFree kijavít.
System Voltage Controll manual
DDR2 overvoltage controll nos itt is csak plussz voltokat lehet állítani, az alap értelmezés 1.8V szokott lenni, tehát elméletileg +0.4V kell neki, de mivel most még 667 MHz-ről indul majd egyenlőre bőven elég a normal, vagy ha nem indul +0.2V.
(G) MCH Overvoltage controll, Gigánál 1.2V szokott lenni az alap értelmezés +0.1V mehet neki
CPU Voltage Controll első lépésnek add meg neki ami alatta levő sorban vanHa ezzel megvagy, kezd el emelni az FSB-t, amíg beindul a gép, vagy beindul de fagy, nem bootol stb.....
Ha megtaláltad ezt az FSB-t akkor emelsz a CPU Vcore-on két lépcsővel nagyobb értéket, és emeled tovább az FSB-t. Stabilitás tesztre vagy IBT-t, vagy Prime-ot használj. Everesttel folyamatosan nézd a magok hőfokát
71 fokon van a max a spec szerint, tehát én 60 ból sem nagyon engedném ki, de én gyáva vagyok.
Ha eléred vele a 400 FSB-t (1600) akkor már meg lehet próbálni a ramokat pörgősebbre venni, de az ide ális az lenne amit nFree írt, de az karcos lesz szerintem is. Jó lenne ha tennél fel képeket mert abból mi többet látunk.
CPU-Z CPU füllel, memória füllel. A hőfokok is legyenek rajta. Kezdj neki, ha elakadsz írj inkább, csak óvatosan' -
-
RAZERX
csendes tag
Gigabyte GA-P35-DS3
Támogatott memóriatípusok DDR2-667, DDR2-800, DDR3-800, DDR3-1066, DDR3-1333 SDRAM
Az everest minek írja ki hogy támogatott ramm ddr3 ?? -
RAZERX
csendes tag
Bios
http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35-ds3r_6.html
-
RAZERX
csendes tag
válasz
enemy107 #41984 üzenetére
Táp az everest 800
Hűtők az mindenhol vannak memóriákon is és nagyoktehát a hűtésél nem lesz gond sem a táppal !
proci vid az mi is ?
CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333)lehet ez : Magfeszültség 1.150 - 1.238 V
I/O feszültség 1.150 - 1.238 V
Tipikus teljesítmény felvétel 95 W @ 2.50 GHz -
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX #41980 üzenetére
A ramon én nem lennék elakadva, hogy "csak" 1066-on megy. Nem fogsz nagy gyorsulást érezni, ha feltornászod 1150-re, az 1333-at kizártnak tartom, legalábbis minden napos használatra. Én inkább lentebb venném a ramok órajelét. 900, vagy 1000MHz-en szűkebb időzítésekkel gyorsabbak lennének. Én 900 -on próbálkoznék 2.2V-on cl4-ben, vagy 1000-en 2.1V-on CL5-ben. Ha nagyon akarod tunigolni, akkor viszont jó lenne tudni milyen tápod, hűtőd van, illetve a proci vid-jét. Jó lenne ha tennél fel a biosról képeket, mert elfelejtettem ezét a lapét
Délután kitalálunk rá valamit, vagy ha hamarabb jön valamelyik fórumtárs ír rá neked beállítást.
-
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX #41975 üzenetére
1111MHz sem megy?
Kerek 1150 MHz-re úgy tudod beállítani, ha emeled az FSB-t, az fogja magával húzni a RAM órajelét is.
Tehát tuningolni kell a procit is hozzá, amit írsz abból arra következtetek, hogy minden alapon van.
Sok verzió van ebből a ramból, a tiednek mennyi a gyártó által ajánlott fesz? Oldalán rajta kell lenni.
Van nekem is egy páros, 1 gigásak, annak 1.8V-2.3V amit a gyártó ajánl, de 2.4 V kell neki, hogy menjen, ezért inkább hagyom.Ja most látom hogy P35 ös lap. Szerintem az nem fog menni 2X2 gigával, 1150 MHz-en, nekem P45 DS3R-em van, de 2X2 gigával az sem megy max 1066 MHz-en normális feszen. De meg lehet próbálni.
-
bicajoskema
tag
válasz
Gabrikovics #41977 üzenetére
okes köszönöm !
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
bicajoskema #41976 üzenetére
Persze hogy van értelme
igazából nem sokkal többet piszkálhatsz rajta !
A gyári hűtő is elég lehet ha nem emeled a CPU feszültségét ! -
bicajoskema
tag
válasz
Gabrikovics #41974 üzenetére
köszi a választ!
elolvastam az írást és egy olyan kérdésem volna, hogy a cikk írója elég sok mindent megváltoztatott/tuningolt.
van értelme annak amit én csináltam, hogy csak a ref clockot emeltem?
vagy gyári hűtővel ne akarjak tuningolósdit játszani? -
RAZERX
csendes tag
Szép estét !
Vettem egy DDR2 OCZ Reaper HPC OCZ2RPR11502G 2x2gb és nem tudom rávenni az 1150 sebességre !
Tudna nekem valaki segíteni a beállításokban?
Alaplap neve Gigabyte GA-P35-DS3 Bios a legfrisebb!
CPU név Intel® Core™2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
AMD Radeon R7 260x
A biosban a voltot a memóriáknál 2.1 állítottam az időzítések ott 5 5 5 18 az everest meg 5 7 7 24 ír ki ?
És nem bírom csak 1111 állítani vagy 1333 a hz de nem megy !
Válaszokat előre is köszönöm ! -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
bicajoskema #41967 üzenetére
Egy kis olvasnivaló : [AMD K10/K10.5 túlhajtási útmutató] ezt mindenképpen nézd át mielőtt komolyabban piszkálnád
Az Athlon procik szorzózárasak tehát a szorzót nem lehet emelni csk csökkenteni azt meg minek ugye ?!
Tehát csak a Ref Clock ( hibásan FSB ) emelésével tubod emelni a proci órajelét ezt legtöbbször az alaplap tűrőképessége maximalizálja a te esetedben ez valahol 250-260 MHz körül lehet .
A memóriát az alaplap valszeg visszaosztotta de az időzítések átírásával még javíthatsz a teljesítményén .
A hőfokra vigyázz az Aida stresz teszt alatt ne lépje át a 60 fokot ez még nem biztosíték hogy a tuning stabíl azt a Linx 10 kör megválasztja [link] -
enemy107
senior tag
-
Leor
csendes tag
válasz
enemy107 #41966 üzenetére
jelen pillanatba is megy hát ez azért kibaxás mért ír olyat a gyártó ami nem igaz na ez nem értem mind1
minden esetre nem lököm ki mert használtan is ez a proci 10k
ha nem nem .. ez most szíven ütőt
akkor kérdezem hogy milyen alaplapot vegyek ami jó lenne ennek a procinak ?? ( lehetőleg ne legyen drága)
-
bicajoskema
tag
sziasztok
Ugy döntöttem kicsit tuningolom a gépemet, egy athlon x2 250esem van, egy asrock n68 vs3 ucc alaplapban.
Gyári hűtő van rajta de még egy 8 és egy 12 centis venti segíti a légmozgást a házban.
Na mármost alapból nem nagyon ment a proci 50 fok fölé.
Kizárólag az fsb-t megemeltem 200ról azthiszem 234 re, hogy ne 3ghz hanem 3,5 ghz legyen. Aida64 ben meg is emelkedett a teljesitmenye a proci benchmarknál.
kérdésem, a szorzóhoz is hozzányulhatok, vagy csak az fsb-t piszkáljam? most egy óra Bad Company 2 után 56 fokos a proci.
A memóriához is hozzányuljak? az ddr3-as és az első posztban nincs semmi info a ddr3 rol ha jol láttam
üdv -
enemy107
senior tag
-
enemy107
senior tag
Előfordul hogy nem. Ez a lap 65 nm-es, egymagos procikhoz készült, illetve Conroe, Allendale,...stb procikat benyel, de azokat is nagy duzzogva. Én tuningoltam (volna) ilyet, FSB 265MHz-volt a vége, E2140 el, egy igen ritka G0-ással, ami vígan tudott más lapokban 400 FSB felett.
Most is az a baj, hogy még a proci alap 1333Mhz (333)FSB-jt is levette 1066Mhz(266)-ra, hogy egyáltalán menni tudjon vele. Ebbe a lapba nem való ez a proci. -
enemy107
senior tag
válasz
Martin97 #41960 üzenetére
Muszáj bele szólnom. Ez a menetrend itt most nem fog működni.
Ugyanis a lapnak már most majdnem vége van. Ez egy öreg 945-ös chip, ramban 533-at tud, FSB-ben pedig már az 1333MHz is O.C. Tehát a proci alap FSB-je O.C. a lapnak.
Szerintem mielőtt szétfeszelné a ramjait, meg a procit, célszerűbb lenne a proci Vid-jét rögzíteni, ramokat a lehető legkisebb frekire vissza osztani, és megpróbálni hány Mhz FSB emelést tud a lap.
Egy ilyen lapban egy 2140-et nem tudtam rendesen kihajtani. (és ez most nem fikázás, de ennyit tud.)
8400-át nem fogjátok tudni kihajtani. -
Leor
csendes tag
huhhha nekem ez magas
:/
most jelen pillanatba amit mutatott az Aida64
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 1600 MHz (6 x 267)
már ez furcsa mivel 3-Mhz a proci ezért nem is értettem" mért 1600 ír és ketyeg rajta
kérdeztem számítógépes emberkét aki Elméletileg ért hozzá
az egyik azt írta Gyárilag van ez mert alapjáraton a gép energia takarékos és ha használom a gépet a MHz úgy növekszik én ezt nem láttam még a gépnél hogy növekedne?! nem tapasztaltam..
nem is ismerem az Intel ezért tapasztalatlan vagyokmásik illető azt írta resetet csináljak és vissza áll rendesen Mhz.. mind ez meg volt de ugyan az maradt ez nem segített
3 írta be kell állítani vagy Biost frissíteni ha nem muszáj akkor nem frissítem
De első sorba meg kérdezem pofán nem vágnak
úgy értem ide itt azért elég sok kommenteket és tapasztaltabb emberek vannak
hátha itt kapok megfelelő megoldást!!nem akarom 4Mhz húzni nekem elegendő lenne a az alap óra jelét látnám már az is elegendő lenne
az az 3 MHzTe hát ha nem nagy kérés lenne
kép alapján lévő részeknél pontos leírás alapján milyen értékeket adjak meg ??!!PL: ...
CPU Host Frequency (Mhz) ??
PCI Express Frequency (Mhz) ???és így tovább
-
Martin97
aktív tag
5-10 mhz-es lépésekkel emeld az fsb-t és figyelj arra, hogy a ramjaid a gyári órajel közelében legyenek. Amint nem tölt be a rendszer, vagy kifagy adj a procinak egy kis feszt, ha nem használ akkor próbálj a ramoknak is adni, ha ez sem használ akkor az alaplapnak is adj egy kis feszt, ha ez sem használ akkor ott a vége. Ezzel a procival (szerintem) könnyen elérhető a 4ghz (445 mhz fsb) vagy akár magasabb órajel is.
-
muszty
tag
Üdv
Még sosem húztam procit, de nem vagyok informatikai analafabéta. Az i5-3570K procihoz vannak húzási szabványok? Értékekre gondolok, amit már valaki beállított magának ugyan ilyen procihoz és működik is neki. 4.5-ig szeretném próbaként felhúzni, a hűtés megvan hozzá. Akinek ugyan ilyen procija van és felhúzta 4.5-ig, az elmondja az értékeket amiket beállított?
Köszi
-
válasz
Balathruin #41953 üzenetére
Hát nem is rakom vissza, itt szerencsére egyelőre bírja
(#41954) TcK_Marco Akkor igaz, csak egy simán gyengébb példányt fogtál ki, előfordul az ilyen
-
Balathruin
veterán
-
NB 1,1V
CPU NB: 1,137
RAM: 1,55V-ra van beállítva, de a valós fesz 1,520Félre ne érts, nagyon is elégedett vagyok az eredményekkel, csak szeretem a gépemből a maximumot kihozni, és érdekelt hogy más tud e valamit még tanácsolni hogy esetleg még jobb legyen, hátha megfeledkeztem valamiről
Előfordulhat hogy az a Phenom még C2-es stepping volt, azok általában nem mennek annyit tuningban mint a C3-as példányok.
(#41950) Balathruin Próbaképp feltoltam 2,4 GHz-re, a helyzet változatlan
-
KYZRR
őstag
válasz
Piloss #41949 üzenetére
NB, es RAM feszultseg mennyi?
Szerk:
Most nezem igazabol, hogy AM3 CPU-d van.
Igy teljesen mas szemszogbol vilagitja meg a dolgokat.
Ennek az eredmenynek en mar nagyon orulnek.
Anno a Phenom II X4 955 tipusu CPU-m memoriavezerloje alig birta az 1700Mhz feletti orajeleket, pedig a RAM az 1866-os volt.
Adhattam a RAMnak akar 1.7V-ot is, 1740MHz felett nem indult a gep. -
Üdv
Ezek az értékek menyire számítanak jónak/rossznak?
Magasabb mem. órajelnél már elhasal a gép bármit állítok az időzítésekkel/feszekkel
Konfig az datlapomon -
enoid
újonc
Sziasztok.
Sajnos egy régi gépem van még és most, hogy megint frissítetek a WOT-ot nem műszik rendesen. Szeretnék húzni a procin. Mielőtt nekilátnátok kioktatni, hogy az nem úgy van, köszön nem igénylem és inkább segítséget várok. Mit, hogyan probáljak, fsb-n probáltam emelni de nem emelkedett a mhz.
A forum elején lévő írásokban böngésztem ugyanis nekem is egy i duo 6300 (1800mhz) procim van. Gigabyte 965p-ds3 alaplap 2 g ddr2 800 as ram a kártya bírná szerintem az ati radeon hd4770-es de azon is huztam kicsit. Valamivel jobb lett de lassan tölti be a felületet (vagy fél percel is néha. Eddig meg 20 mp-vel előbb bent voltam indításnál.
Remélem tudtok segíteni valahogyan.
Köszönöm.
-
KYZRR
őstag
válasz
afrojack1 #41939 üzenetére
Nezd meg az alaplap kezikonyveben, hogy hol talalod a CMOS resetet.
Gyari beallitasokra allitja vissza a BIOS-t.
Kikapcsolod a gepet, aramtalanitod, es a gombos, akkor lenyomod, es kesz, ha jumperes, akkor csavarhuzoval 3-5mp-ig osszezarod.
Utana tapba kabel bedug, bekapcs, es lesz kep. -
NFree
addikt
válasz
800.henrik #41936 üzenetére
Mert a 2 nem ugyan az. adj egy kis +feszt a cpu nak . minden feszt fixálj le vagy állíds normalra. ramok legyenek jól visszaosztva, kapják meg azok is a normál feszt ami kell neki.
-
800.henrik
senior tag
Beállítottam a processzort 2.7Ghz-re, a memtest 1 napig ment error nélkül, de a windows nem indul el... Miért?
-
ljani19
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene nekem egy kis tuningba
Konfigom:
Alaplap: XFX nForce 790i Ultra Sli
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 G0
Ram: 2*4GB DDR3Olvastam hogy ezt a fajta CPU-t elég jól lehet húzni ebben tudna nekem valaki segíteni?
-
Martin97
aktív tag
válasz
afrojack1 #41932 üzenetére
Multtiplier/voltage change-> manual.
Amd turbo core-> disabled.
Cpu frqency multiplier-> ami szimpatikusírja majd, hogy mekkora szorzó mekkora órajelet jelent.
Cpu voltage-> amennyi kell a stabil rendszernek, de a hőfokra figyelj.
A stabilitást és a hőfokot linx-el teszteld a maximális ram méreten. -
Edy92
tag
Sziasztok!
GA-990XA-UD3 alaplapon hogy tudom húzni az FX 6100-at ? Mert le van lockolva az a funkció és nem lehet bekapcsolni BIOSba.
-
Miles
aktív tag
Sziasztok!
Msi Mpower alaplapom z77 + i7-2600k proci + gyári hűtő.
Szeretném 3.8ghz-re húzni mit javasoltok módosítani a bios-nál vagy van auto tuning is? w7 x64 alatt tolom.
Szeretném megnézni hogy van e hatással bf4-re full hd-ban tolva.
-
miagai
újonc
válasz
RetepNyaraB #41923 üzenetére
a kép játék után készült, minden érték szinte ugyanolyan + - 5 a különbség, tehát az alaphőfok is 50 mikor bekapcsolom
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Apollo_21 #41922 üzenetére
Jó, de megnézve a hőfokot teszt alatt, mert azt még mindig nem tudjuk.
A magfeloldott procikban megzavarodik a hőmérő, jól tudom?
Tehát az alapot kellene tesztelni és hozzávenni, hogy magfeloldva jobban fűt!!
A +feszt csak csínján, mert ha meleg is és túl is feszeled, akkor már fáradhatsz is a kasszához -
miagai
újonc
válasz
Balathruin #41920 üzenetére
uff, érdekes egyébként az, hogy ha nincs magfeloldás probléma nélkül fut, ha netezek 4 magon semmi gond, játék közben kékhalálozik.
még így is ez lenne a probléma? -
miagai
újonc
válasz
Balathruin #41918 üzenetére
kifejtenéd picikét bővebben?
-
Martin97
aktív tag
-
miagai
újonc
üdvözlök mindenkit,
Adódott egy olyan problémám, hogy 2011 karácsonyában vettem egy új asztali gépet. A gépben úgy tudom, hogy egy magfeloldott AMD X4 B55 processzor volt(eredetileg amd x2 555 be) Ezzel nem is volt problémám, de 2013 őszén elkezdett lassulni a gép, ami odáig fajult, hogy egyikről a másikra kikapcsolt, és csak 2 magon futott 4 helyett. 1 és fél éven keresztül gond nélkül játszottam 4magon olyan játékokat, hogy BF3, CSGO, GTA, stb... De most, ha biosban átállítom 4 magra fél óra játék után kékhalállal dob le. Mi okozhatta ezt a visszaesést?
a gép jelenleg :
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-04/09/491894_vua2zfdmmkshg7pk_gep.jpg -
mijos
senior tag
Sziasztok.
Ezzel rendelkezem:
X4 B55, CM Hyper TX3+Swif2-920 - Asus sAM3 M4A79XTD EVO - Corsair DDR3 XMS3 1333 4GB KIT4 mag feloldva, hűtés megoldva. Ez a proci elvileg megy 3.8-3.9-et is.
Első képen láthatő, hogy mennyi a feszültség alapjáraton.
Második képen pedig az, hogy mennyi, hogyha a gyári órajelet 100%-on pörgetem.1. kérdésem: AMD Catalyst Control Centerben is szabályozhatom ( "tuningolhatom") vagy csak biosban tegyem ?
2. kérdésem, milyen beállításokkal tudnám 3.7-3.8 ghz környékére felvinni? -
Melorin
addikt
Üdv.
Néhány napja átköltöztünk egy lakásba, velünk együtt az alulfeszelt gépem. 1 napra rá elkezdett rejtélyes módon fagyni rendszerfelállások után 1-5 perccel. Aztán adtam a cpu-nak +0.1V-ot, és azóta nem fagy. A hálózati feszültségre gyanakodtam de müszert rákötve nem tapasztaltam ingadozást még a fagyás pillanatában sem.
Mi lehet a gond akkor szerintetek? -
KYZRR
őstag
válasz
Hauptmann #41867 üzenetére
Szia!
Kb mennyi lenne a kituzott orajel?
Ertelmes feszultseggel olyan 3.8-4Ghz kornyekere mehetsz, vizhutessel.
Probald ki igy:
BLCK: 180
CPU Ratio Setting: 20x
XMP: OFF
RAM idozeteseit allitsd be kezzel a gyari ertekeire.
QPI: 4800Mhz-hez legkozelebbi ertek.CPU Voltage: 1.32500v
IMC Voltage: 1.2-1.25v
CPU PLL: 1.8-1.85v
PCH: 1.065vIgy 3600Mhz-en fog menni.
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
ultimatgold #41906 üzenetére
3,2 GHz az a Phenom II X4 955 BE órajele !
Nekem volt Phenom II X4 965 BE TX3 hűtővel kizárt a 4 GHz ahoz már a príma procik is elkérik az 1,475v-ot ahoz az a hűtő kevés , amit max lehűt az 1,4v azon meglehet a 3,7-3,8 mindenképpen emeld a HT órajelét is legalább 2400 MHz-re -
Apollo_21
addikt
válasz
ultimatgold #41908 üzenetére
Próbálkozz meg a 3.8al elsőkörben...csak Vcore emeléssel..ha ott stabilan lefut a linX vagy más egyéb stabilitást vizsgáló progi+játékok alatt is jól muzsikál, mehetsz feljebb..persze ha a hőfokokat kordába tudod tartani.
-
Apollo_21
addikt
válasz
ultimatgold #41906 üzenetére
3,2-n? az gyárilag 3.4es..visszavetted? amúgy..kb 1,4V-al vinnie kellene a 3.8at simán.
-
ultimatgold
csendes tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy AMD Phenom II X4 965 Black Edition ezt a procit meddig lehet húzni?
A hűtésem megvan rá: Cooler Master Hyper TX 3 Evo
Nekem most 4 x 3,21 Ghz -en ketyeg. Esetleg 3.80 Ghz, vagy 4.00 Ghz -et bírná?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv, ultimatgold
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest