- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
válasz
darál0w #14204 üzenetére
helló
a helyzet a következő lenne,tegnap próbálgattam és mindenek a létező legnagyobb feszt adtam és ugyan az fagy kék halál ,sanszos hogy a ram nem bírja mert ha simán a small megy akkor semmi gond , sajnos nem értek a ilyen műszeres kiméréshez ,meg megfelelő ez köz se áll a rendelkezésemre ,sajnos csak azt nem értem 8x bírja a 450fsb ,pedig ott már a ram 1440 megy de 9x már csak 425-430fsb bírja vagy a ram vagy az alaplap nak már sok a ram és a cpu tuning .
végeredménybe még max 1 évet kéne ki bírnia a cpu nak és közbe nyáron lenne véve egy 5850 vga azt ki hajtaná olyan 3.8 mert addig megy stabilan ,azt 1-2 hónap múlva de szerintem 10. fele meg lesz az i7 csak december fele lesz alaplapra lóvém , szóval ki hajtaná a E8400@3.8 mhz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teletext mentés VHS-ről
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest