- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Blaze71 #12172 üzenetére
Hát azt a gép igényt azért irtam, hogyha már veszek gépet akkor már rendesset veszek.
Ezek jövőbeli tervek. Azaz olyan 1 év mire még lesz.
Addigra remélem lemennek az árak.
Ugy volt hogy veszek alaplapot de aztán meggondoltam magamat.
Felesleges kiadnom most pénzt. Ami van gépem az arra hogy dolgozok rajta nagyon is megfelel.
Minden megy rajta.
Virusokat abszolut nem kapok. MInden a legerősebb fokozatra van állitva mind a antivirban mind az internet options-ban. Tűzfal is maxon van.
A legfontosabb hogy néha rá kell szánni egy pici időt a defragmantálásra. Ugye utána sokkalta jobban fog menni a gép. Meg egy kis optimalizálás sem árt.
És mindjárt szebben megy a gép.
Én INTEL procikat használtam. Tudom mostmár AMD-k is kezdenek jók lenni, de maradok az INTEL-nél
Ez meg itt az öcsém gépe. WIN 7 64bit. Proci az látható, 800MHz 4GB ram, GigaByte GA-EP43-DS3L, ATI RAdeon EAH 4850 512MB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest