- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeGo89
csendes tag
hali all!Teljesen új vagyok a tuningba,bár utána olvastam már sok helyen,még mindig nemjöttem rá miért ir hibát a gépem.
alaplap:Asus p5ql p43
proci:e7300/2667Mhz/
ramok:2x1024 /1066Mhz/ Kingmax
a gondom a következő,betudom állítani a húzást biosba,minden fasza,ujrainditásnál se pofázik,amikor viszont kikapcsolom és ujra be,akkorkiirja hogy állitsam átmert neki igy nemjó.
nahmost amit csinálok a biosban azt kül oldalakról szedtem.
Állitottam a 266*10 en,320*10-re
FSB-t elkezdtem kisebbre venni,illetve a cpu-nak nagyobb feszt adtam.Sehogyse jó,mindegy mit csinálok,amig nem állitom vissza eredetire,addig bese bootol.
A procihűtéssel nincs gond,Artic Accelero 7 pro van rajta,tehát azzal nincs gond.gondoltam az alaplapra is,mivel ugyhallottam hogy a p43asok nem nagyon szeretik a tuningot.
szal kellene egykis segitség,hogy mit rontok el mit állitsak stb..Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest