Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
lipi67 #11311 üzenetére
Igaz, hogy pár nap késéssel jelzem csak, hogy itt vagyok, de mivel is szivatom?
Harry és Pepe_G!
Ha a BIOS-ban mindent auto beállításon hagysz, akkor az eredetileg alapnak számító értékeket állítja be, mind feszültségek, mind egyéb dolgok tekintetében. Ha ettől el szeretnél térni, akkor kell csak belenyúlni a lelkivilágába. Amit én szoktam, hogy a memóriának adok plusz feszt, ha húzni akarom a gépet. Általánosságban +0,2 V már egyrészt elég löketet ad neki, másrészt még biztosan nem tesz benne kárt. Az időzítésekkel szoktam játszani úgy, hogy a magasabb freki beállításait használom akkor is, ha visszaosztom a memóriát. Nem sokat jelent mondjuk, de azért néhány 100 MB/sec ilyenkor benne van. Én többnyire alapfeszes tuninggal szoktam foglalkozni, ilyenkor a proci fesz maradhat auto beállításban. HT és AM3-nál NB frekit szoktam még alacsonyabbra állítani, mert ha EC-vel húzom a procit, akkor ezek is elmásznak. Arra figyelek, hogy a húzott EC és a HT, illetve NB szorzó ne lépje sokkal túl az eredetit. Ilyenkor azoknak sem kell feltétlenül feszt adni, de azért 0.1 V még belefér. Röviden ennyi, de ha van még kérdés, akkor ki vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest