Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
Blaze71
üzenetére
ezzel azért vitatkoznék, a procim vid-je 1.25v, ha auto-ra rakom akkor olyan 1.3v-ot kap, ami se nem gyári, se nem semmilyen, egy túlfeszelt érték, ezért az auto kerülendő, és ha pl a feszt auto-n haod, de az fsb-t emeled, akkor növeli a feszt is még pluszba, mégtovább.
30-60 perc alatt kielehet tesztelni mindennek a feszültségét, és szépen alul lehet feszelni, így se nem fűt annyira, se nem fogyaszt annyit, és a várható élettartama is megnö(het) -
harry
veterán
válasz
Blaze71
üzenetére
Hát, eggyel korábban meg úgy olvastam, auto magasabb feszt is beállíthat a szükségesnél. De szeretném konkrétan kézzel beállítani a defaultokat, nem feltétlenül bízok az autoban. Persze értem, hogy elvileg úgy lövi be, ahogy azt szokás... de szeretnék biztosra menni, mert van egy olyan gondom, hogy az alaplap 3. slotban egyik ram modullal nem indul, másikkal meghal a memteszt és a win is, míg a 4.ben gond nélkül megy (előtt egy hónapig 3.4.bent ment 1-1, gond nélkül). Ez alaplap hiba vagy ram, proci...?
Amit érdekesnek találok, hogy memtest a 3.slotban ~410MHz-et ír (DDR840), míg a 4.slotban, ahol nincs gond, 310-et (DDR620). Eleve, milyen értékek ezek? Miért térnek el? Win alatt Everesttel néztem, de nem írt frekvenciát (vagy csak annyit, hogy ddr2, ami elég pontatlan, ez egy ddr3 modul, 1600mhz, ami eddig 1333-on ment).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest