Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"A szakember szerint az oltás nagy előnye, hogy nehezebben fertőződik meg az ember, amennyiben mégis, úgy kevesebb vírus képződik a szervezetében, tehát a beoltott kevésbé lesz fertőzőképes."
"Hangsúlyozta, nagyon keveset tudunk a gyerekek fertőződéséről (állítása szerint 1-2 százezrelék esélye van a gyerekek megbetegedésének fertőzés esetén). Ezért nagyon meg kell fontolni a 12 éven aluliak oltását. Rusvai személy szerint nem oltatná be a saját gyermekét."
A gyerek nehezebben betegedik meg tőle (de azért van rá esélye), ezért nem kell oltani.Ez eddig ok.
De azt is mondja, hogy az oltott nehezebben fertőz, és kevesebb vírus képződik benne.Amit én vettem ki belőle.
A gyerek is beteg lehet. Nem sok rá az esély (bár azt nem tudom melyik variánsra jöttek ki a számok) de ezt a kicsit is lehet tovább csökkenteni ha oltást kap.
Hordozó azonban ugyanúgy lehet, amit szintén jelentősen lehetne csökkenteni az oltással.Tehát az oltással még kisebb az esélye a betegségnek és a hordozóvá válásnak mégsem érdemes oltani.
-
HÁZIGAZDA
válasz Soulfly842 #43998 üzenetére
egyébként én sem kedvelem rusvait. kemenesi és jakab viszont sokkal szűkszavúbb (ami az ára annak, hogy nem beszélnek hülyeségeket), pláne ilyen gyerekorvosi témakörben
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #43994 üzenetére
Ilyet nem írtam, ne banalizáld.
Én csak elmondtam, hogy tök következetlenül csapkod össze-vissza, s én nem tartom relevánsnak a véleményét, leírtam, hogy szubjektív vélemény. Elfogadni nem kell. Azt is elfogadom, ha neked szentírás, de nekem irreveláns. Mindig oda csap valami véleményt, de ő nem kutat napi szinten a témában, nem elemez mintákat (olyat, ami az emberek közötti 'napjaink' vírusáról, szól - amiről folyton-folyvást nyilatkozik), nem dolgozik napi szinten azzal, amiről össze-vissza dob valamit. Háttér nélküli odabigyesztett tartalom. Jó, lehet, hogy olvasta valahol és lájkolta és ezért elmondta, vagy azt a konklúziót vonta le mondjuk 10 évvel ezelőtt egy állati mintatát elemezve... Nem tudom, de nem is érdekel bocsi, én is banalizálom a kérdést kicsit. Nem dolgozik abban, amiről napi szinten beszél, de a médiában folyamatosan haknizik.
Kemenesi, vagy Jakab Ferenc igen. S inkább hallgatok meg olyat, aki benne van, aki ténylegesen elemezhette azt az élő vírust, ami velünk van.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #43990 üzenetére
Szerinted virologia területen mekkora a diffi? Pl a covid honnan ered? Az influenza honnan? Ebola? Hosszasan lehetne sorolni. Vicces amit írsz. Ha ő sem ért hozzá akkor ki? Merkely a kardiológiával?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Magyarországon vették fel a legtöbben a harmadik oltást az EU-ban
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #43989 üzenetére
Állatorvosi tudományos területen. Össze-vissza csapkod a véleményével sokszor. Lódoktornak jó, meg bérenc megszólalónak az RTL-re, de én azon kívül nem tudom komolyan venni.
Ez az én szubjektív véleményem. Emberek között terjedő vírusokról, az emberben lezajló fiziológiai folyamatokról olyan véleménye releváns nekem, aki már foglalkozott is ilyennel a megfelelő tudományos kánonban.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #43987 üzenetére
Biztos kevered valakivel. Ő virologus
-
Soulfly842
addikt
Saját vélemény:
Hagyjuk már ezt a lódoktort Egy embert sem orvosolt életében, az, hogy az rtl-en főkabaré szerepe van, attól még az nem jelenti azt, hogy helye van, mint 'hiteles' megszólaló.
Sok utas rekedt a Johannesburgi repülőtéren a omikron szupervariáns miatt
Összegyűlnek az emberek egy helyen rengetegen, s utána hazaviszik a saját állampolgáraikat az országok.
Node: beérik azzal, hogy egy PCR-t lőnek? vagy elszeperálják és kell mindenhol vagy 5 nap múlva mégegy PCR?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
Rudo Mathivha, head of the intensive care unit at Soweto’s Baragwanath Hospital, said at an online press briefing. “Young people, in their 20s to just over their late 30s, are coming in with moderate to severe disease, some needing intensive care. About 65 percent are not vaccinated and most of the rest are only half-vaccinated.”.
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Orlin
addikt
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
szabi__memo
nagyúr
-
Vesa
veterán
válasz szabi__memo #43979 üzenetére
Nem volt más a reakció anno a Brazil, D.Afrikai, Brit, Indiai verziók esetén sem. Ott is ment a találgatás, aztán volt ami közben kimúlt, volt ami tarolt.
A tudomány a valóság költészete!
-
HÁZIGAZDA
válasz Ricardo #43970 üzenetére
a gyengébb vuhani ellen nem tudott 79%-nál többet a kínai gyártó szerint sem, úgy, hogy csak 60 év alattiakon nézték. oké, hogy relatíve talán kevesebbet esik a hatékonysága, de az mrns-eknek van honnan esniük...
-
kolopele
nagyúr
-
Vesa
veterán
válasz Ricardo #43970 üzenetére
Megjegyezném, nem az elölt vírusos technológiával volt baj eddig sem, hanem kifejezetten a kínai sinopharm termékével!
Egyérszt, mert 60év felett már bizonyítottan tré, másrészt, mert bemondásra működött minden vele kapcsolatban. Mai napig nem adatnám be magamnak. Egy normálisan dokumentált, hiteles adatokkal operáló nyugati elölt vírusossal viszont semmi gondom nem lenne, már amennyiben hatékonyság és biztonság tekintetében hozná az elvárt szintet.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Fordul a kocka?
Felértékelődhet a Sinopharm, Karikó Katalin is megszólalt
"Boldogkői Zsolt molekuláris biológus arról beszélt, hogy miközben az omikron-variáns tüskefehérje-mutációi miatt csökkenhet az mRNS-vakcinák hatásossága, az elölt vírussal dolgozó kínai vakcinát ez kevésbé befolyásolja.
Hogyha egy olyan mutáció történik, ami elsősorban a tüskefehérjére korlátozódik, akkor ezeket az inaktivált vakcinákat ez kevésbé érinti. Tehát valószínű, hogy a relatív hatásossága a Sinopharm-vakcinának jobb lesz, mint a Pfizeré" -
Algieba
őstag
Az oltások mellett is elkaphatom majd. Csak az oltásra építeni a védekezést, látva a járványadatokat... Fejcsóválás. De mondom, védelmemet erősítendő, Covid okozta fulladásos halált és így szeretteim fájdalmát elkerülendő, oltatom magam.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz Algieba #43963 üzenetére
Mondjuk itt megint nem értem a logikát, mert az egyéb védekezéssel bár csökkenthető a fertőzés esélye, de ki nem védhető. Tehát a kettő együtt működik jól (oltás + egyéb védekezés). Ha pl. van gyereked, vagy együtt élsz valakivel, akkor ők hazavihetik a vírust, akárhogyan védekezel egyébként máshol. Otthon el fogod kapni. Tehát pusztán abban bízni, hogy fizikai védekezéssel 100% el lehet kerülni, nem igazán reális.
-
Algieba
őstag
Pont ezért nem oltattam, mert stratégiám, hogy igyekszem minimalizálni a vírussal való találkozást, hosszú hónapokon át bevált. Ügyesen szlalomoztam a hullámok közt. Aztán belefáradtam az orosz rulettbe, elviselni a többi ember végtelen ostobaságát és beleszarom hozzáállását. A védelmemet erősítendő kértem az oltást. Velem nem tol ki a sok idióta. Én nem döglök meg más miatt. Sáliláb.
Szerk.: Hetente halnak meg emberek autóbalesetben. Nem izgat fel. Engem nem a 30-as pasas halála gondolkoztatott el, hanem az ismerőse szomorú arca, akin látszott, hogy megrendült. Elképzeltem apám arcát, hogy elveszítette az egyik (bolond) lányát azt mondtam magamban, a francba... és elmentem az oltópontra. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
HÁZIGAZDA
válasz szabi__memo #43953 üzenetére
-
inf3rno
nagyúr
válasz catroot #43956 üzenetére
Én várnék még egy kicsit amíg kiderül, hogy mit tud ez az omikron. Olyan 2 hét múlva lesz eredmény elvileg, hogy a Pfizer véd e ellene. Én arra tippelek, hogy igen.
Ja nekem is jól jött ki, hogy beadatom a harmadik Pfizert, aztán még aznap bejelentik, hogy kijött az új mutáns, amire nem is biztos, hogy jó... :S
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Andika20
csendes tag
Hát egyelőre a dél afrikaiak azt nyilatkozták, hogy enyhébb megbetegedést okoz az omikron, de eddig csak fiatalabb emberekben azonosították: South African doctor who raised alarm about omicron variant says symptoms are ‘unusual but mild’ [link]
-
Vesa
veterán
válasz BlackV #43952 üzenetére
Megértette, már felvette az első oltást.
Amit ott írt, az viszont példaértékű hozzáállás! Ha mindenki így viselkedne, esélyesen nem lenne negyedik hullám, de minimum sokkal kisebb. Persze csak akkor, ha egyúttal időben oltatnának is az emberek.A tudomány a valóság költészete!
-
catroot
veterán
No, a feleségemet lebeszélte pszichológusa , hogy most nyomassa a 3. kört.
Azt tanácsolta, hogy most célszerűbb inkább az influenza oltást felvenni és legyen meg a 2. és 3. oltás között a 6 hónap (a 2. Pfizer-el júliusban oltották).
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
BlackV
őstag
válasz Algieba #43941 üzenetére
Értem én a hasonlatot, de eddig az alacsony kockázatú dolgok halmazában szerepelt nálam a Covid.
Az tök érdekelne, hogy az alacsony kockázatot ilyenkor mi alapján szokták kiszámolni a kockázatelemzők. Egy fiatalnak is van kb 600:1 esélye rá hogy pórul jár, (tehát nem feltétlen halál, de tüdőkárosodás, kórház stb.) Aki szokott Texas hold'em-ezni az tudja, hogy bizony ha leültök pár órát játszani, valakinek ki fog jönni a four of a kind (poker). Kb hasonló valószínűség. Egy fiatalnál az oltás annyira hatékony, hogy csinál egy royal flusht a valószínűségből. Na az már tényleg ritka, jó sokat kell játszani ahhoz, hogy ilyet láss.
Vagy mesélj neked mi volt a taktikád kockázatelemzéskor?
#43951 Delhussa is azt hitte a tanyán nem kaphatja el. Nézz utána hogy járt..[ Szerkesztve ]
-
Algieba
őstag
Ki se mozdulok tiszta, új maszk, kézfertőtlenítő nélkül. Nem a tokámon hordom a maszkot. Abszolút nincs kedvem tömegben lubickolni, megvagyok shoppingolás és karácsonyi vásár nélkül is. Direkt akkor járok boltba, amikor tudom, hogy kevesen vannak. Használom az ottani kézfertőtlenítő automatát is. A maszkot fertőtlenítés után teszem fel, veszem le.
-
HÁZIGAZDA
válasz szabi__memo #43943 üzenetére
ez meg túlzás és bűnbakképzés. te is tudod, hogy mindenhova el fog jutni ez a cucc. amióta van oltás, aki nem oltatott és belehal, csak magát okolhatja. aki oltatott és úgy hal meg, az szegény valószínűleg valahol menthetetlen lett volna így is úgy is. a delta óta a terjedést sem fogja meg az oltás, csak nagyon részlegesen.
szóval nem érdemes beleszállni abba, aki végül elment és kérte az oltását, inkább örüljetek neki. nem volt logikus ennyit várnia, de legalább esze volt és kérte. akinek a rokona belehal, de ő utána sem oltat, arra tartalékolom a jelzőket...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Algieba #43945 üzenetére
Dehogy, semmit ilyet nem feltételeztem. Olvastam hogy figyelsz. Csak alapvetően hibás elképzelés, hogy mivel nem volt tüneted azt is hiszed, hogynem kaptad el és nem terjesztetted bármennyire is vigyáztál. Lehet tényleg brutálisan odafigyeltél és igazad is van, hogy megúsztad. Csak tényleg nem tudni mert nincs 1:1 kapcsolat a tünetek és a fertőzés közt
-
Vesa
veterán
A rák nem jó hasonlat, mert ott nem tudsz védekezni, ha bedobja az ossztó akkor baj van. A vírus ellen viszont van oltás amit fel lehet venni és nagyban javítani az esélyeken. Azért 30k halott után -csak itthon, mert világszerte hivatalosan 5millió felett, a valóságban pedig már a tízmilliós nagyságrend a valószínűbb-, alacsony kockázatúnak besorolni a covidot...hááát, Te tudod.
Fosni nem kell, ezt nem is írta senki. A lényeg, hogy most már jó úton vagy, de azért vigyázz még magadra, mert az oltás nem úgy működik, mint a fájdalomcsillapító! A védettség nem a beadatás után alakul ki, hanem sokkal később.A tudomány a valóság költészete!
-
HÁZIGAZDA
mindegy, ti legalább oltattatok most. én sem értem, hogy hogyan lehetett ezt idáig húzni (csak azt tudom elképzelni, hogy mégis fél az oltás kockázataitól a user, de az meg nem logikus, a vírushoz képest), de mivel nem kaptátok el, így is jó. a lényeg, hogy a vállban van.
-
Algieba
őstag
válasz szabi__memo #43943 üzenetére
Tömegben nemcsak magam miatt hordok maszkot. Te valami rohadéknak képzelsz engem?
-
Vesa
veterán
válasz Nordik #43939 üzenetére
Sajnos a kommunikáció rettenetes, vagy inkább nincs is. Ha bemutatták volna, mi megy a kórházakban, sokkal több ember kapott volna észbe időben, és nem kellett volna megvárniuk, mire a környezetükből jön egy erős példa ami rá löki őket a helyes útra. Szerintem a direkt antivaxerek sokkal kevesebben vannak, mint gondoljuk. Az emberek többsége egyszerűen nem veszi komlyan ezt az egészet, mert nem látja annak valós veszélyeit. Amikor meglátja, megrémül és oltat. Sajnos sokszor már későn (ez nem rád vonatkozik természetesen, de láttunk már meghalni rengeteg embert, akik a haláluk előtt mondták azt, amit a barátod szerencsére csak felismerésből mondott).
-
Algieba
őstag
Alapvetően nem fosok a vírustól, és mióta tart a járványa nem kaptam el. Jaj, tudom, attól még hogy bekötöm a biztonsági övet, bármikor érhet baleset... Értem én a hasonlatot, de eddig az alacsony kockázatú dolgok halmazában szerepelt nálam a Covid. Basszus, a rákra több esélyem van és az se mókásabb, ahogy 24 órás fájdalom agóniába taszít, lerágva a húst a csontjaimról... És hiába a szűrések, hallottam olyan esetet, hogy a rák durvább fajtái közül az egyik két szűrés időpontja közt lobbant fel, és mire a második kimutatta, addigra áttéteket képzett, halálossá vált. Bármi elképzelhető. Még az is előfordulhatott volna, hogy oltás nélkül átevickélek a negyedik hullámon is. Tehát nem fosok és nincs józan eszem, csak intuícióm. Nő vagyok.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Nordik #43939 üzenetére
Na egy ember aki felvállalja, hogy megrémült azért. Dicséretes. De miért nem vetted addig komolyanNem volt elég a sok ugyanilyen hír/tapasztalat? Esküszöm nem értem, pedig szeretném, mert nagyon sok olyan ember van aki mai napig nem veszi komolyan. Mert fiatal vagy? Idősebb ismerős senki nincs? Vagy mi az ok? Komoly dolog beismerni hogy lehet hülyeség volt, ha más oka nincs. Köszi
-
Nordik
őstag
Én is most jutottam el oda, hogy oltassak, nyilván lehetett volna előbb is, de örülök, hogy így döntöttem. Eddig szerencsére elkerült, talán amíg kialakul a védettség is elfog. Viszont én is megkaptam, hogy már rég olthattam volna, de eddig valamiért nem vettem komolyan.
Ami nekem megadta a kezdő lökést, hogy egy barátom elkapta, bár kórházba nem került, de elég ramaty állapotban feküdt otthon 2 hétig. 25 éves, egészséges fiatal srác.
Ő se akart oltakozni, viszont amikor utoljára beszéltünk annyit mondott bárcsak megtette volna… Innentől egy percig se gondolkodtam én se.
-
Vesa
veterán
válasz Algieba #43889 üzenetére
"de elég erős intuícióm van, és most tenyerelt rá a piros gombra és adta ki a futás parancsot"
Szerencsésebb lett volna az eszedre hallgatni és időben oltatni. Az első dózis után 2 héttel indul meg egyáltalán valamilyen szinten az antitest termelés, vagyis addig teljesen védtelen vagy. Delta ellen -ami ugye most tarol-, egy dózis gyakorlatilag nem sokat ér. 4 hét múlva kapod a következőt, majd rá 2 hétre leszel védett.
Vagyis a járványhullám jelentős részét, tehát még 6 hetet úgy kell kibekkelned, hogy lehetőleg ne nyeld be a cuccot, mert nem különösebben leszel még védett.Tehát az intuíciód "nem szólt" éppen időben. Az eszed viszont időben szólhatott volna, ha inkább abból indulsz ki. Ezzel együtt, jó, hogy oltattál, mert jobb későn, mint soha.
-
Vesa
veterán
-
Andika20
csendes tag
válasz Hieronymus #43931 üzenetére
Csak a cím alapján igen, de a cikk szövegeben ez áll:
"Zudem mache er sich Sorgen vor Virusvarianten, die „gefährlich wie Ebola“ sein könnten."
„Meine große Sorge ist, dass es zu einer Variante kommen könnte, die so infektiös ist wie Delta und so gefährlich wie Ebola“.Tehát attól fél, hogy akár ez is lehetne... De nekem mindegy, mindenki úgy érti, ahogy akarja... Én azért még reménykedem, hogy nem lesz rosszabb
[ Szerkesztve ]
-
G.Zs.
senior tag
válasz t72killer #43930 üzenetére
Legalabb azt varnam hogy mi itt a stadion kornyeken elok mostansag kapunk egy SMS to hogy akkor el kellene faradni tesztelesre. De hat eddig nem jott...
Biztos ami biztos alapon 1 honapja voltunk otthon egy hosszu hetveget. Valahogy ereztem hogy iden is para lesz a karacsony.
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #43896 üzenetére
Így legyen ötösöm. Sajnos persze a nyerési esélyem itt elég magas volt. Ahogy írtam 100%
Már Nagy-Britanniát is elérte az omikron -
szabi__memo
nagyúr
Néhány ábra arról, hogy oltások nélkül sokkal nagyobb bajban lennénk
kiszámolható, hogy ha igazak az adatok, akkor az intenzív osztályra kerülés valószínűsége tizenháromszoros az oltatlanok körében az oltottak valószínűségéhez viszonyítva. Ezeket a számokat megerősíti az országos tisztifőorvos kijelentése is, miszerint bizonyos esetekben akár tizenhétszer nagyobb valószínűséggel kerülnek intenzív osztályra a nem oltottak az oltottaknál.
-
-
-
Ringman
nagyúr
-
BlackV
őstag
-
tboj
tag
A cikkben nem esik szó róla, de ha visszább olvasol, akkor többen is írtuk, hogy sima PCR tesztekkel különbséget lehet tenni az elterjedtebb delta és az omikron között indirekt módon (egy gén megléte/hiánya alapján, amit a PCR is ki tud mutatni). Ez viszont csak proxyként működik a kimutatására, teljes bizonyossággal csak az időigényesebb genomikai vizsgálat után lehet rámondani, hogy tényleg az omikront sikerült kimutatni. Ezt a mondanivalót butítják le folyamatosan a sajtóban arra, hogy gyanakodnak, de a megerősítéshez további vizsgálat kell. Szóval van válasz a kérdéseidre, csak szokás szerint nagyon rosszul működik a kommunikáció a sajtó részéről...
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
törölt tag
Mi van, ha harmadik oltás után két héttel elkezdtem szteroidos gyulladáscsökkentőt szedni? Elrontottam és nem lesz megfelelő védettségem?
-
BlackV
őstag
válasz t72killer #43908 üzenetére
Ha ebola szintű halálozási rátával dolgozna, azt D-Afrikában már igencsak éreznék.
Veszélyességet mondott nem halálozási rátát. Az ebola lassan terjed. Ha az omikron 10x gyorsabban akkor az alacsonyabb halálozási rátával is elérheti az ebola veszélyességét.
De igen, alapvetően repkednek most a nagy szavak minden oldalon. -
törölt tag
válasz Ringman #43902 üzenetére
Én is általában közlekedési példákat szoktam felhozni. Oltás a biztonsági öv, forgalomban részvétel feltétele jogosítvány, közösségben a védettségi igazolvány lenne, és hát hiába figyelek nagyon a forgalomban, ha egy KRESZ-ben nem hívő részeg barom mégis belémkarambolozik védhetetlenül. Magyarul hiába van bennem három adag Pfizer, ha valaki leköhög űrgamma verzióval, ami talán nem is terjedt volna, ha ő is be van oltva már kezdettől.
Nem tudom még meddig fog tartani ez a szarakodás. Ezúton is elismerem tévedésem, hogy amikor zombis filmeknél mondtam hát ilyen hülyék nem lehetnek az emberek. De, lehetnek.
"További tesztekre van még szükség, hogy bizonyított legyen a variáns jelenléte."
Ezen mi nem világos? Nincs ebben semmilyen rémhírkeltés. -
t72killer
titán
Előrébbhozták, nehogy valaki lefújja! elképesztő:
"The Barbarians (hímnemű csapat) v Samoa match has been cancelled 90 minutes before kick-off after a Covid outbreak in the Barbarians camp.
Six cases have been confirmed this morning, meaning the men's match cannot go ahead.""The Barbarians Women v South Africa match will now be played at Twickenham at 2.30pm instead of 5.30pm."
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bigdady
nagyúr
válasz szabi__memo #43907 üzenetére
Nem vagy fél éve meg volt már erről feljegyzés?
-
t72killer
titán
válasz BlackV #43900 üzenetére
Ez meg a ló 3.oldala. Ha ebola szintű halálozási rátával dolgozna, azt D-Afrikában már igencsak éreznék.
#43907: oké, tapsolom őket - és akkor mi van, exportáljuk az eseteket napi tízezrével, közvetlen repülőjáratokon? Viszont tényleg kéne egy gyors kép kb az egész világról, merre hogyan áll ez a sz.r, mert ahol megjelent, ott a jelenlegi kígyóhájleves mellé kell a lockdown.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
szabi__memo
nagyúr
Dél-Afrika szerint nem megbüntetni, hanem megtapsolni kellene őket az omikron variáns felfedezéséért
Jó hogy észrevették de azért kicsit úgy érzem elkéstek
Vagy kivágtak amíg lehet -
Ringman
nagyúr
eddig is tudtam magamra vigyázni = eddig sem ért autóbaleset, vagy nem estem el biciklivel.
+ az egyre virulensebb variánsok miatt ugyanaz a védekezési fok lehet már nem lesz elég.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest