Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Pillanatnyilag jó, de most már nagyjából havonta feleződni fog és akkor kell gondoskodni az oltásról, amíg egy picit védett vagy. A delta ellen sok antitest kell, mert gyorsan elszaporodhat. Az antitesteknek kellene megállítania a fertőzést és nem kellene megvárni, míg a sejtek fertőződnek, mert azoknak a sejteknek már annyi. Vagy a vírus öli meg őket, vagy a CD8+ T sejtek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Stanlee
őstag
Ja, mint az osztrakoknal az elso deltas, allitolag nem utazott sehova, de azert o volt az elso, aki Ausztriaba bevitte.
Itt van ez mar jo ideje, majd elterjed jobban, sajnos.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
-
t72killer
titán
Előrébbhozták, nehogy valaki lefújja! elképesztő:
"The Barbarians (hímnemű csapat) v Samoa match has been cancelled 90 minutes before kick-off after a Covid outbreak in the Barbarians camp.
Six cases have been confirmed this morning, meaning the men's match cannot go ahead.""The Barbarians Women v South Africa match will now be played at Twickenham at 2.30pm instead of 5.30pm."
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
"Del Afrikaban most turista szezon van. Lehet hogy ezt kellett mondnia."
Esélyes. Egyelőre semmi onnan jövő infóra nem adnék, 100%-ban ellenérdekeltek abban, hogy lezárják az országot - egyúttal érdekeltek abban, hogy a világ többi részén elterjedjen és mielőbb legyen rá spéci oltás.
A D-Afrikai halálozások úgy tűnik emelkedni indulnak, a delta hullám utáni 15-50es padlóról tegnapelőtt 114re. Amennyiben hihető a Johannesburgi 90%-os omikron arány, akkor ez lehetetlen, hogy mind a deltából jöjjön.
-
t72killer
titán
szuper, akkor gyorsan s.ggberútni a flottát és lezárni a csatornát de tüstént... Belgiumból komp jár ide...
#43515: semmi értelme, a ruszkik is álljanak rá az új generációra de tüstént. Kellenek a világnak a keleti cuccok is. Elölt vírussal mondjuk az a gond, hogy nem tudom van-e már szaporítható mintája Kínának és Indiának (+jöhetne egy Európai modernizált - modernaizált elölt vakcinakomponens, az öreg sino jól szerepelt mRNS-el kombinálva).
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Nem vagyok nagy vírológus, de szerintem van az már mindenhol, amikor ezek a nagy áhhh-k szoktak lenni, akkor az már csak a múlt, amit látunk. Max még nem terjedt szét széles körben. Biztos rohangál pár tünetmentes szuperhordozó a világban, akik osztják az igét majd.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
mpo
veterán
Volt róla szó, hogy két hónap késéssel másoljuk a görbét.
Most ott is, itt is delta van, könnyebben fertőz, de ott oltottságban előrébb járnak.
Nálunk jelenleg nincs semmi korlátozás.
Ezért hívtam föl rá a figyelmet.
Korlátozások:
[link][ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Drizzt
nagyúr
Elkepzelhetonek hangzik, de annyira nem ertek hozza, hogy biztosan megvalosithatonak tartsam(marmint MRNS alapon. Leginkabb olyanokra gondolva, hogy lehet megvan a max. mrns mennyiseg, amit be tudnak rakni egy egysegnyi oltasba, s ha ezt negy fele kellene osztani, akkor mar tul keves lenne az egyes valtozatok mennyisege. Esetleg valahogy reakcioba lepnek egymassal, stb. Total laikus otletdobalas ez, nem ertek hozza.). Jo lesz, ha ugy lesz.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
"Antibodies against coronavirus (COVID-19):
93.6% in England
93.2% in Wales
90.7% in Northern Ireland
92.5% in Scotland"Ennek ellenére azért szerintem szépen terjed... Az R0 amit hivatalosan megadnak egyébként mindig pár hetes késésben van. Hivatalos számok alapján UK-ban az elmúlt hét napon megint növekedés volt, 7.8%-os. Az R0 szerintem olyan 0.9-1.1 között ingadozik pár hete.
I am having fun staying poor.
-
-
Sir Pocok
őstag
Én angol orvos szakértők véleményét ismerem, akik azzal magyarázzák, hogy sokkal gyorsabban terjed (4 nap lappangási idő) és nagyon az R0 értéke. Tehát rövid idő alatt nagy mennyiségű fertőzött, emiatt hamarabbi a tetőzés.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
Illetve ami érdekes volt az Ázsiában szakadtam egyik friss videójába, hogyha voltál fertőzött és/vagy be vagy oltva, akkor az immunrendszer egyes részének a reagálási ideje 2-4 óra lesz, a normál esetben 1-4 napos intervallumhoz képest, ami a vírus szervezetben lévő terjedése szempontjából nem elhanyagolható előny. Majd este kikeresem és linkelem.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest