- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Tudományos Pandémia Klub
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
43700 - 43601
73830 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-13 13:01 Téma összefoglaló
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
?? Van némi fogalmad az egészségügyi képzésről, annak idejéről? Ez nem az építőipar, ahol felveszed 6 elemis Romérót, kezébe adod a lapátot, megmutatod hogyan emelgesse, aztán kész, mehet a munka. Egy intenzves ápoló képzése komoly dolog, nem olyan, mint egy rnadom 3 hónapos OKJ tanfolyam. Orvosokról meg ne is beszéljünk, 12év csak a képzés + rezidens időszak stb.
1,5 év alatt kórházakat? Tervezéssel, engedélyezéseel, építéssel, berendezéssel együtt? Maximum ideiglenes kórházakat, ami nagyon nem ugyanaz. -
Qtyii
aktív tag
100%-ig egyetértek.
a gazdaságot tönkreteszik az egész világon, ...miért nem kórházakat építenek és orvost, ápolót képeznek --- gyereket 2 éve megy ez a sz*r --- ennyi idő alatt rég felhúzol egy kórházat és ápolókat veszel fel és képzel ki (jól megfizetve ... ez legyen a legjobban fizető állás ilyen időkben keressenk 1millió mert veszélyhelyzet van!) el lehetne látni a betegeket és persze ugyanúgy kötelező oltással mindenkit beoltani...
erre még fel is lendülne a gazdaság a beruházás (állami) kórházépítés - stadion meg minden lényegtelen beruházás helyett világszinten - mindig felfele húzza a gazdaságot... és nem zárnánank le semmit minden menne ugyanúgy mint eddig.
ennyi...e helyett meg még mindig lezárások stb meg gazdasági válság kierőszakolása...
-
Soulfly842
addikt
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Parci
HÁZIGAZDA
nem lehet igen nagy szerepe szerintem, tényleg akkor minden szülő megfeküdne, akit a gyereke megfertőz. minimum kimutatható lenne. másrészt, ami ilyen gyorsan felszaporodik, ott így is úgy is nagy vírusterhelés lesz.
anno egyébként inkább az volt a teória, hogy aki fogékony és rögtön izomból letüdőzi, az szív, mert azonnal ott kezd szaporodni és nem először a torokban.
-
AMD Power
titán
Jah én nem attól félek,hogy beteg leszek. Nekem az a bajom,hogy nagy a bizonytalanság!!! Több mint 15 év után szeretnék jövőre munkahelyet váltani, + utazni szeretnénk külföldre 2x de lehet,hogy 3x is....+ jó lenne ha a gyerek tudna normálisan iskolába járni, és nem kéne évente 2-3x digitális oktatásban lenni + remegni azért ,hogy a Covidon kívűl más bajod ne legyen, mert megdöglesz. Stb stb...
-
fatal`
titán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Directors
senior tag
-
t72killer
titán
-
AMD Power
titán
"Jó" volt ezt olvasnom.... mai napom után. BF a Westendben. Ma kb 10e voltak nálunk a 3000nm3 abból kb 150 emberrel beszéltem.

-
AMD Power
titán
-
Parci
HÁZIGAZDA
urak, közben azért csigavér
-
Chesterfield
őstag
Na ki mászkált 2 hete Ruandában maszk nélkül?
-
Qtyii
aktív tag
még a görög ábc fele hátravan... évi egy új betű, azaz legalább évi 1-2 oltásnak nézünk elébe... mert a viromatyik azt mondják már most, hogy nem fog soha eltűnni a koronavírus (addig míg nincs mindenki oltva a földön!) ez sose lesz tehát évi 2 hullám garantált.
nem tudom mikor fogunk normálisan élni mint annak előtte....
sajnos az az érzésem most hogy az unokánknak fogjuk mesélni hogy volt idő amikor mindenki szabadon élhetett, mozoghatott, mindenféle oltásikönyv nélkül....
az unokáink meg csak néznek nagy szemekkel majd 2045-ben hogy biztos nem igaz amit a tata összehord
-
Dare2Live
félisten
Nem olvastad? Delta már elavult.

Ez a szar DAban gyorsabban szorította ki a deltát, mint a delta a wuhanit. Pedig az se volt lassú.

én lehet az elmúlt 1.5 szopása után úgy hogy nemrég átestem deltán már kezdtem bizakodni... hogy akkor ennyi. (ahogy májusban is) Ez ha nem vmi hiba nagyon összeverte a morálom... ha ez így terjed nálunk is és bejön már januárban aratni fog.

-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Directors
senior tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
most írtam: egy ismerősöm átesett a vuhanin, kettőt se szipogott tőle. a deltától két hétig lázas volt, csomó allergiás reakciója lett stb. nincs garancia egyikre sem. valamennyit mindig véd egy korábbi átesés, de hamar megkophat a védettség. de olyan is van, hogy erős védettsége lesz és legközelebb simán megugorja.
-
Qtyii
aktív tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Directors
senior tag
Májusban kapott Janssenre rákerült a Pfizer booster.
Végre túl vagyok rajta. Múltkor kicsit kellemetlen volt a beadása, de most semmit nem éreztem belőle. Olyan gyorsan és flottul ment a dolog hogy alig akartam elhinni. A váróterembe nem volt tömegnyomor. Szerintem 10 fő sem volt bent. Regisztráltam előtte, így időpontra érkeztem. Percre pontosan hívtak is befelé az oltásra. Kérdezték mit kérek, 1 percen belül már bent is volt a szuri. 16:00 körül kaptam meg. 10 percet kellett váni.
Egyenlőre semmi mellékhatás. Remélem marad is ez mert a Jannsent mikor megkaptam nagyon oda voltam 2 napig. Kicsit féltem hogy sokan lesznek meg hogy majd várnom kell akár 1 órát is hogy sorra kerüljek de le a kalappal most a szervezés előtt. -
fatal`
titán
-
Parci
HÁZIGAZDA
minél közelebbi rokon által lettél immunizálva (mármint a vírusra értem, nem a tesódra
), annál védettebb vagy az új hülyeség ellen. minél inkább remekül védekeztél az elmúlt másfél évben és koronaszűz vagy, annál kitettebb vagy. simán előállhat, hogy egy frissen átesett oltásellenes védettebb, mint te a 3 x vuhani szuriddal. majd teszi a röhögő smiley-kat fáccsén és veri mellét, ezt el kell viselni. másrészt, az átesés sem jelent semmit biztosra, egy következő körben ugyanúgy elkaphatod és megrángathat. van ismerős, aki átesés után leszarta, meg is rángatta. -
Qtyii
aktív tag
-
Hieronymus
veterán
-
t72killer
titán
-
BlackV
őstag
Abból a szempontból igaza lehetett t72 nyavalygásának, hogy ha a deltára már lenne vakcinánk, jobban állnánk, mert valószínűleg a deltából válhatott ki mi másból és akkor közelebb lennénk ehhez is, meg a deltához is (nyilván.) Márpedig lett volna rá idő bőven. Mikor is tarolta le Indiát? ...
-
fatal`
titán
"talán az átesettek védettebbek lesznek az omi ellen mint a símán csak oltottak..."
Ennek szerintem kicsi a valószínűsége. Az oltás ugyanazzal a (neutralizáló) fehérjével dolgozik, mint az élő cucc (immun szempontból).Ha ennek realitása lenne, akkor a sino lenne a legjobb oltás.
-
Qtyii
aktív tag
-
fatal`
titán
-
Dare2Live
félisten
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Qtyii
aktív tag
a hullám pont akkorra várható mint tavaly ... az influeza szezonban.
de az még a delta lessz, nem az omi szerintem, .... aztán nyár szabadság és én jövő őszre várom az omit
Addigra a 4. (vuhani fájzer) oltás után már elkezdik adni (szerintem már mindenkinek kötelezően az omira az új fájzert. -
Parci
HÁZIGAZDA
-
Qtyii
aktív tag
-
Sir Pocok
őstag
Kicsit sok a pánikolás kétségtelen, de ne felejtsük el, hogy a delta legnagyobb sűrűjében vagyunk és jó eséllyel pár hónapon belül ismét kapunk egy szart a nyakunkba. Nyilván ez erősen elkeseríti az embert, embereket.
-
BlackV
őstag
Dec 20.-a körül érkezik 130.000 adag gyerek Pfizer. Forrás nincs, a tévébe' mondta az Orbán.
Meglátjuk. -
Qtyii
aktív tag
-
törölt tag
-
Sir Pocok
őstag
BioNTech: Lehet, hogy módosítani kell a vakcinán az új variáns miatt
A laboratóriumi vizsgálatok adatai legkésőbb két hét múlva várhatók. Ezekből az kiderül, hogy a B.1.1.529 „lehet-e menekülő variáns, amely szükségessé teszi a vakcinánk kiigazítását, ha nemzetközileg elterjed” - mondta a szóvivő. Menekülő, vagy escape variáns az, ami képes kitérni az oltás után termelődő ellenanyagok elől.
Tájékoztatása szerint a Pfizerrel már hónapokkal korábban felkészültek egy escape-változat felbukkanására. A két vállalat vakcináját hat héten belül lehet hozzáigazítani az új variánshoz. A módosított oltóanyag első tételeit 100 napon belül lehet szállítani. -
fatal`
titán
-
Soulfly842
addikt
a portfolios cikkben van egy ilyen bekezdés is:
"Egyes szakértői vélemények már arról szólnak, hogy a Dél-Afrikában terjedő új szupervariáns akár 30 százalékra is csökkentheti a vakcinák hatékonyságát - számolt be a brit iNews. Ezt a megállapítást ugyanakkor érdemes kellő távolságtartással kezelni, egyelőre ugyanis nem állnak rendelkezésre erre vonatkozó, kellően széleskörű kutatások."
[ Módosította: Parci ] -
BlackV
őstag
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Soulfly842
addikt
Ha megnézed ezt az ábrát: #43601t72killer - seperc alatt tört utat magának.
Érdemes elolvasni az Omikron-ról szóló második felét a cikknek.
Ebből a cikkből részlet (idézve más forrást):
"Kemenesi Gábor a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy egy valóban különleges variációról van szó, a „32 mutáció” egyrészt extrém sok, másrészt mind a tüskefehérjét érinti.
Ez pedig azért rossz hír, mert a tüskefehérje elsődleges fontosságú a vírus terjedése és működése szempontjából: befolyásolja többek között a vakcinák hatásosságát, a szervezet immunválaszát, a vírus megtapadását a sejteken, és még hosszan sorolhatnánk."[ Módosította: Parci ] -
BlackV
őstag
Be is adta a kulcsot az első osztrák síterep, végleg bezárnak, a lifteket leszerelik.
Magyarok által népszerű kisebb síterep volt. Régebb óta küzdöttek azt írják, de valószínűleg a magyarok kitiltása Ausztriából sem tett túl jót nekik a végére..
https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/szomoru-bezarjak-az-osztrak-lackenhof-otscher-siterepet/?fbclid=IwAR0EsaVMpCEeNkY7YjZ67lM1U0lD6BU8O4ndJAFps_OoqemwE9SuEZZin7E -
Parci
HÁZIGAZDA
-
BlackV
őstag
Érdekes ez nekem kicsit, hogy alig, hogy felfedezték, már szét is van terjedve globálisan. Hogy csinálta? Akkor tényleg nagyon gyorsan terjedhet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Omikron
-
Soulfly842
addikt
Hivatalos lett, hogy az új variáns az Omikron:
Omikronnak nevezték el az új variánst, az EU is leállítja a járatokat(ez is csak tényként jeleníti meg, hogy mint fővariánssal számolnak vele, s nem mint egy egyszeri elhaló variánssal - ez már tény, hogy marad ill. világszerte dominanciát szerezhet - bízzunk a legjobbakban)
Az, hogy milyen kapkodva döntött mindenki, ez már több, mint elővigyázatosság. Ez egy felismert kényszerhelyzet volt.
-
Cseri0058
őstag
-
inf3rno
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
t72killer
titán
-
PuMbA
titán
-
BlackV
őstag
-
Soulfly842
addikt
Javítsatok ki, ha tévedek - sokan naprakészebbek szakmailag, laikus, de sokat olvasott-szakmailag mint én
(utánolvasatatlanul próbálok lapozgatni az emlékeimben)-, de a Pfizer lényege nem abban volt, hogy elsődlegesen a koronavírus burkát másolta, s csak bizonyos alkotóelem volt ezen kívül benne csak, de javarészt a burokra hagyatkozva indította el az anitestet?Karikó Katalin mintha ezért nyilatkozta volna az év elejei dél-afrikai mutáns kapcsán (ami szerencsére nem szerzett dominanciát), hogy min. 20%-val romlik a Pfizer hatékonyság ezzel szemben.
Az alapján, hogy a külső burok ilyen mértékű elváltozást mutat - ez nagyon nem jó ómen ...
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
t72killer
titán
-
Drizzt
nagyúr
-
lacafaca
addikt
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Soulfly842
addikt
-
AMD Power
titán
Végre egy jó döntés.
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Cseri0058
őstag
3073,8 bau/ml az hova sorolható? Érdemes oltatni? Sok kevés?
-
t72killer
titán
Szólni kell a szlovákoknak, hogy Győrben sorra szedi áldozatait a D-afrikai mumus

#43630: szóbakerült korábban a génlottó, vannak, akik a deltát is jól megússzák oltatlanul. Kérdés, ezt respektálja-e majd bármilyen formában az új jövevény. Bár én tartok tőle, h a vuhani oltáspk is soványak lesznek.
-
Ispy
nagyúr
Anyám szomszédja is 30-as antivaxxer, annyi ereje még volt, hogy beengedje a mentősöket, már csövön van azóta. Szóval ilyen a természetes szelekció élő adásban.
-
Ricardo
titán
Győrbe járnak vásárolni az emberek a lezárt Szlovákiából
Így aztán van értelme a lezárásnak
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
mpo
veterán
-
Drizzt
nagyúr
[Molnupiravir hatékonyság kórház ellen: 48% -> 30%], nagyobb mennyiségű alanyon végzett study-val.
-
t72killer
titán
-
mpo
veterán
Kemenesi:
Hosszabb távon pedig ez az eset nagyon szépen rávilágít a tényre, miszerint a koronavírust addig nem győzzük le, míg a világ bármely pontján maradnak átoltatlan régiók. Ezek a kórokozó boszorkánykonyhái, ilyen helyekről számíthatunk újabb és újabb meglepetésekre.53.9% of the world population has received at least one dose of a COVID-19 vaccine.
7.85 billion doses have been administered globally, and 29.06 million are now administered each day.
Only 5.6% of people in low-income countries have received at least one dose.
[link] -
Ispy
nagyúr
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
t72killer
titán
Még meg kell erősíteni, nem szekvenciálnak túl sokat. Mindenesetre igéretes cucc
. -
Gothmog
senior tag
Nem akarok Syberia szerepében tetszelegni, meg feleslegesen vészmadárkodni sem, de pont egy ilyen vakcinakerülő mutációkkal telepakolt verziónál jöhet elő - csak elméleti alapon, közel sem biztos, hogy a valóságban is így lesz!; és ne is legyen persze - a korábban időről időre bedobott ADE lehetősége.
Bár gondolom, a szakik már gőzerővel méricskélik laborban, hogy mit csinálnak, mit tudnak a vuhani oltás antitestei a vírussal kezdeni.
Gáz akkor van, ha olyan helyzet áll elő, hogy a vérben keringő (korábbi fertőzésből vagy oltásból származó) "antitest-populációból" néhány (az antitestek nem teljesen egyformák) meg tud ugyan csimpaszkodni a tüskefehérjén, de ezzel nem tud olyan térbeli változást előidézni a fehérjén, hogy az ne legyen képes beteljesíteni azt, amire való (kapcsolódni sejtfelszíni receptorhoz, és utat nyitni a sejt belsejébe). Magyarán, az eddig neutralizáló antitestek hirtelen nem neutralizálók vagy csak gyengén neutralizálók (szubneutralizálók) lesznek. Ez ugyanis oda vezethet, hogy a sok antitestből összességében azért tisztes mennyiség megkapaszkodik a víruson, vagyis megtörténik az opszonizáció. Az így megjelölt cuccosért érkeznek az immunrendszer megfelelő sejtjei, hogy bezabálják/eltakarítsák. Viszont ha működő vírust kajálnak be, akkor az bennük is el tud szaporodni, és taccsra vágja őket. Olyan sejteket, amelyeket különben a büdös életben nem tudott volna megfertőzni, ezzel súlyosítva a fertőzést és egyúttal gyengítve az immunválasz hatékonyságát.
Persze van több opció: pl. a kevesebb antitest, ami kapcsolódni képes, neutralizál, és így az a helyzet áll elő, hogy mondjuk a vuhani alaphoz képest pl. 10-15-ször akkora antitest-titer kell ahhoz, hogy érdemben meggátoljon egy áttöréses fertőzést. Vagy lehet olyan is, hogy a meglévő antitestek kapcsolódni sem képesek a vírushoz (a fentebb részletesen kifejtett ADE lehetőséghez képest még ez is jobb).
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Ricardo
titán
Még sok dolgot nem tudunk róla ez tény, de amit igen, az nem bíztató. Hamarosan kiderül.
Mondjuk ez a mondat különösen.
"Rossz hír, hogy a külön-külön már ismert eltérések mellett megvannak benne olyan változatok is, amelyeket eddig csak kísérleti úton jelzett a tudomány, és amelyeket nyilván jó lett volna elkerülni a gyakorlatban. Kutatói körökben nagy aggodalom övezi, és a világ minden táján hatalmas lendülettel vizsgálják." -
Ispy
nagyúr
-
zseko
veterán
Ennek kb. annyi értelme lenne, mint egyszer egy keddi napon a főnököm reakciójának az egyik éjszakás dolgozónál, aki rendszeresen dolgozni se nagyon dolgozott éjszaka, de ráadásul még azt a keveset is elrontotta:
'Mai naptól kezdve le vagy tiltva az éjszakásról, innentől fogva csak délelőttre jöhetsz! Majd hétfőn kezded...' 🤦♂️
-
Dare2Live
félisten
-
Soulfly842
addikt
Hát, akkor tényleg xar a helyzet. Megevett az mindent.
A véletlenszerű mintavételek aránya alapján következtetnek valószínűleg
Ez szupergyors.Vannak, akiknek ez a szakmájuk, az érdekük és a figyelem is úgy irányul rájuk - hogy nyugtatniuk kell a kedélyeket.
Az, ahogy ma megveszett a pénzügyi világ az jól mutat sajnos a tényekre. Ott a háttérben hatalmas pénzeket raknak szerintem a kockázatelemzésekbe. Nem csak egy agytalan pánik eredménye ez.
-
Asbee
veterán
Pont azokról nincs konkrétum amikről igazán kellene, de a pánikkeltés az megy ezerrel. És ezt minden rossz indulat nélkül mondom. Ami ezzel kapcsolatban megy, az pontosan a pánikkeltés fogalma. Kell az elővigyázatosság, nem erről van szó.
Ráadásul ahogy látom, van aki szerint mégsem annyira gáz a helyzet. -
t72killer
titán
Piros: béta, zöld: delta, lila: Mr doomsday.
-
fatal`
titán
A piros szerintem a béta. A lila meg a nű.
-
mozso
senior tag
-
Soulfly842
addikt
Én is azt nézem... nem a piros a delta?
a lila az mi..? weboldal? 
xarság van egyébként... 1-3 hónappal hamarabb jönnek az idén az extra plusz veszélyt jelentő variánsok, mint tavaly.
Nem lehet, hogy mivel a Covid is sűrűbben találkozik oltott szervezettel ezért is ''igazodik' a megváltozó körülményekhez?
-
t72killer
titán
-
Lauda
titán
-
Ispy
nagyúr
-
Z.É.T.
addikt
-
t72killer
titán
-
Lauda
titán
-
Parci
HÁZIGAZDA
Francois Balloux, a londoni University College genetikai intézetének igazgatója szerint nincs ok a pánikra. „Gondokat okozhat az új variáns, de ebből nem lesz új világjárvány. Nem fog egyik napról a másikra elveszni az eddig felhalmozott immunitás” – mondta a BBC-nek.
-
t72killer
titán
Hogy alakult a tesztelés
? Az is nagyon befolyásolja, mert a legelső hullámban volt Mo.-on is 10% "mortalitás" .0.1es vuhanira.#43597: Egy tard oldalon hisztizett valaki, hogy miért akarja teszteltetni a háziorvosa mindenféle légúti tünetre, miután visszajött Egyiptomból
. Éjjel +próbálom megkeresni.#43600: Van 1 rossz hírem:
Igenigen, az a nagy zöld volt a delta
Új hozzászólás Aktív témák
-
43700 - 43601
73830 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- (SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 3090 Aorus Master 24GB GDDR6X Videokártya
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal nehezebben alakulnak ki a szocializációs/kommunikációs/egyéb készségeik, ha nincs meg a folyamatos direkt kontaktjuk a korabeliekkel. :

.

Végre túl vagyok rajta. Múltkor kicsit kellemetlen volt a beadása, de most semmit nem éreztem belőle. Olyan gyorsan és flottul ment a dolog hogy alig akartam elhinni. A váróterembe nem volt tömegnyomor. Szerintem 10 fő sem volt bent. Regisztráltam előtte, így időpontra érkeztem. Percre pontosan hívtak is befelé az oltásra. Kérdezték mit kérek, 1 percen belül már bent is volt a szuri. 16:00 körül kaptam meg. 10 percet kellett váni.
.
vagy mint valami anime hős

?